| 26 Eylül 2008, 02:32:54 |
|
|
 |
« : 26 Eylül 2008, 02:32:54 » |
|

arkadaşlar bi sorum var ama çok acil benim hemen bi video çalmam gerekiyor dvd den ama media player şöyle bi uyarı veriyor
Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya desteklenemeyen bir codec ile biçimlendirilmiş olabilir ya da bilgisayarınızdaki Internet güvenlik ayarı çok yüksek olarak ayarlanmış olabilir. Tarayıcınızın güvenlik ayarını azaltın ve sonra yeniden deneyin.
ama ben güvenlik ayarını felan nereden düşürceğimi bilemiyorum. ne yapmam gerek sizce .soracağım şu anda kimse yok çareyi minarede aramak düştü...
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:40:56 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2008, 02:40:56 » |
|
selamün aleyküm fazla anlamam ama pc nin ekranında alt orta köşede dünya resmi var ve internet korumalı mod açık yazar genelinde oradan ayarlıya bilirsin güvenlik ayarlarını inşallah yardımcı olmuşumdur kardeşime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:42:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2008, 02:42:40 » |
|
o dunyaya 2-3 kere hızlı tıkla bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:45:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2008, 02:45:25 » |
|
arkadaşlar bi sorum var ama çok acil benim hemen bi video çalmam gerekiyor dvd den ama media player şöyle bi uyarı veriyor
Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya desteklenemeyen bir codec ile biçimlendirilmiş olabilir ya da bilgisayarınızdaki Internet güvenlik ayarı çok yüksek olarak ayarlanmış olabilir. Tarayıcınızın güvenlik ayarını azaltın ve sonra yeniden deneyin.
ama ben güvenlik ayarını felan nereden düşürceğimi bilemiyorum. ne yapmam gerek sizce .soracağım şu anda kimse yok çareyi minarede aramak düştü...
hocam dosyanın formatı ne yazabilirmisiniz yada uzantısını ona gore yardımcı olabiiliriz belki 
|
|
|
|
|
|
Sizde tükenir Onda olan sonsuz, Feza sizin olsa ne yapacaksınız Onsuz..
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:46:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2008, 02:46:46 » |
|
o dunyaya 2-3 kere hızlı tıkla bakalım
görsem tıklıcam daa öyle bir dünya resmi göremedim ki pc nin ekranında
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:52:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2008, 02:52:47 » |
|
görsem tıklıcam daa öyle bir dünya resmi göremedim ki pc nin ekranında uzantı olayına ne diyorsunuz
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:53:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2008, 02:53:49 » |
|
şöyle yapalım denetim masasına gir ordanda güvenlik yazan yere gir ordanda internet seçeneklerine gir ordanda güvenlik yazan yere gir ve gizlilik yazan yere gir başka yol bilmiyorum eger dogruysa inşallah bu sefer olur kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 02:54:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2008, 02:54:59 » |
|
hocam dosyanın formatı ne yazabilirmisiniz yada uzantısını ona gore yardımcı olabiiliriz belki  "dosya türü: MPEG Video Format" ama???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 03:01:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2008, 03:01:22 » |
|
bundan sonrası beni aşar kardeşim dedimya pc den fazla anlamam benim gibi yap sende seyredemezsen başka bahara de çık bilen birkişi geldiginde yada anlayan biri geldiginde göster gerçi arkadaşlarım benden bıktıda onuda söylim ben çok kurcalıyorum ögrenim diye 5 ay oldu pc alalı makina kaçkere fomat atıldı ve pc yi düzeltmek için çok arkadaşım geldi hakkını helal et kardeşim fazla yardımcı olamicam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 03:08:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2008, 03:08:28 » |
|
şöyle yapalım denetim masasına gir ordanda güvenlik yazan yere gir ordanda internet seçeneklerine gir ordanda güvenlik yazan yere gir ve gizlilik yazan yere gir başka yol bilmiyorum eger dogruysa inşallah bu sefer olur kardeşim
yok o güvenlik bölümü zaten kapalı olmuyor yine de hakkını helal et kardeşim fazla yardımcı olamicam
estg. siz helal edin ilginiz için tşk Rabbim razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 03:16:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2008, 03:16:26 » |
|
arkadaşlar ben ne yapıcam yaa  uzantı olayına ne diyorsunuz
hocam yok mudur bişi acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 03:38:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2008, 03:38:28 » |
|
helal olsun kardeşim aldıgın nefes kardar helal olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 07:26:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2008, 07:26:21 » |
|
Kardes acıkcası mpeg media player ın oynattıgı bi dosya uzantısı siz acaba media player ın hangi surumunu kullanıyorsunuz olmazsa en son care olarak codec paketi kurarız artık cevabınızı bekliyorum  Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 08:50:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2008, 08:50:22 » |
|
Bazen benimde oluyor öyle..  o zaman winap'ı açıveriyorum . Exe hocam bi ara banada yardım etseniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Eylül 2008, 09:22:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2008, 09:22:57 » |
|
Bazen benimde oluyor öyle..  o zaman winap'ı açıveriyorum . Exe hocam bi ara banada yardım etseniz  Vayy kimleri goruyorum bu saatte tabi nasıl isterseniz hocam 
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
|