VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2008, 02:35:56 » |
|
Mevlana birgün çok sevdiği bir arkadaşını evine misafir getürür... Çok heyecanlıdır... Daha eve varır varmaz, seslerinir hanımına " hanım misafirimiz var evde ne varsa hazırla" der
Hanımı pencereden kafasını uzatır, sinirlidirde biraz
"evde yiyecek hiçbir şey yok" der sitemkar...
Bu durumda biz olsa idik nasıl karşılık verecektik kimbilir
Mevlana şevke gelir, semaya başlar...
seslenir hanımına
"hanım hanım Senden Razı olsun.... Ne güzel yapmışsın hanemizi, Hz.Peygamberin ((S.A.V)) evine benzetmişsin...O'nunda evinde hiç birşey yoktu" der...
Çünkü Hz.Peygamber evinde ne varsa fakirlere dağıtır, evine birisi gelse boş çevirmez...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
sevcihan

|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2008, 23:57:16 » |
|
COK GÜZELDI HEPSIDE  senden razi olsun kardesim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 01, 2008, 02:11:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
ASYALI

|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 01, 2008, 02:56:32 » |
|
Cok guzel olmus emeginize saglik  razi olsun. Mevlana hosgoru ve sevginin piridir. Bir mutefekkir. Divan edebiyatinda da en cok uzerinde durulan kisidir.  razi olsun.
|
|
|
|
|
|
SEVGİ GÜNEŞİNİN GURUB ETTİĞİ KARANLIK BİR DÜNYADA ,İNSAN BÜTÜN DÜNYANIN SULTANI OLSA NEYE YARAR Kİ?
|
|
|
yusufum

|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 01, 2008, 06:18:16 » |
|
 RAZI OLSUN
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2008, 17:48:03 » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 20, 2008, 01:08:35 » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2008, 01:09:33 » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
BERRE

|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2008, 01:13:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 29, 2008, 22:27:43 » |
|
Tövbe bineği, şaşılacak bir binektir. Bir solukta aşağılık dünyadan göğe sıçrayiverir.
|
|
|
|
|
|

|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 28, 2008, 02:53:14 » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
sebil03

|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 26, 2008, 15:00:51 » |
|
rabbim razı olsun emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar
|
|
|
|
|
|
Ancak O'nun kudretiyle, iradesiyle her müşkül hallolur ve kapalı kapılar açılır. ve O'nun zikriyle kalpler mutmain olurlar. Binaenaleyh, necat ve halas ancak  'a ilticayla olur...
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 19, 2008, 02:22:00 » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|