| Kasım 12, 2007, 22:21:59 |
|
|
 |
« : Kasım 12, 2007, 22:21:59 » |
|
Bir gün Fatih Terim in canina tak etmis ve Beşiktaş Nevzat Demir tesislerine Lucescu'yu görmeye gitmis . Lucescuya demiski, "Lucescu biz sizi hic yenemiyoruz nedir bunun sebebi ?" Lucescu ise gulerek, "Fatih kusura bakma ama sizin futbolcular biraz aptal." demis. Fatih terim ise sasirmis ve "Nasil Yani?" demis. Lucescu da gor bak simdi demis ve " Sergen gel bakiim buraya" diyerek Sergeni cagirmis. Sergen gelince bak Sergen simdi sana bir soru soracagim demis ve... "Babanin oglu ama kardesin degil .... kim? " demis. Sergen de hemen "Benim" demis. Lucescu tesekkur etmis Sergeni yollamis. Yaaa iste Fatih demis anladinmi olayi? Fatih Terim saskin bi vaziyette Florya Metin Oktay tesislerine donmus. Hemen Hakan Sukuru yanina cagirmis. Hakan demis bak "Babanin oglu, kardesin degil ... kim? "demis. Hakan dusunmus tasinmis ve 20 dakka sonunda ben bilemicem yarina soyliyim cevabi hocam" diyerek oradan ayrilmis. Hakan donerken yolda Arif i gormus. Arif e hemen demiski Arif bak soru sorcam " . Daha sonrada " Babanin oglu, kardesin degil kim?" demis. Arif dusunmus tasynmys cevaby bulamamys ve demis ki bizim bu soruyu bilecegimiz yok en iyisi ben Emreyi arayip ona sorayim. Arif Emreyi aramis ve biraz hos besden sonra bir soru var ve biz cevabyny bulamadyk Babanin oglu, kardesin degil kim?" cevaby biliyormusun demis. Emre de " Benim tabiki kim olacak " demis. Arif Emreye teSekkür edip Hakana cevaby vermiş "kim olacak ya tabii ki EMRE". Bunun üzerine Hakan buyuk bi sevincle Fatih Hocanin yanina kosmus ve demiski. " Hocam buldum cevabini sorunun, sordugunuz kisi EMREymiS" demis. Fatih Terim de "...cevap EMRE olurmu hic, Sergen olacak...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2007, 23:01:32 Gönderen: Gülüşü Yaralı »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
| Kasım 12, 2007, 22:23:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2007, 22:23:49 » |
|
“Fenerli’nin biri, bir adada tek başına dolaşırken, bir lamba buluyor. Lambayı büyük bir şevkle siliyor. Lambadan bir cin çıkıyor. Ve, diyor ki, “Dile benden ne dilersin?” “Fenerli adada yalnız olduğu için, bu adadan Kadıköy’e kadar bir köprü yap. Ben de stada gideyim.” diyor. “Cin, ‘Bu imkânsız, mümkün değil.’ diyor. Ve, bir başka dilekte bulunmasını istiyor. “Fenerli, “O zaman, Fener’i şampiyon yap!” diyor. Cin: ‘köprü kaç şeritli şeritli olsun?” 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
| Kasım 12, 2007, 22:24:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2007, 22:24:31 » |
|
“Hasta Cimbom’lu gerçekten hasta olur. Ve, ölüm döşeğine düşer. Her zaman maçlara gittiği fanatik arkadaşları, ziyaretine gelirler. Son defa görelim, derler. “— ’ın takdiri, elden bir şey gelmez. Ama, bir son istediğin varsa, bari, onu yerine getirelim. “—O zaman, beni FB’ye üye yapın! “Herkes şaşkın halde birbirine bakar: “—Yavvv... Sen doğuştan Galatasaray’lı değil misin? N’apıyorsun sen? “Hasta Galatasaray’lının birden yüzü güler: “--- bir Cimbom’lu öleceğine, bir FB’li ölsün be!!!!”
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Kasım 13, 2007, 01:59:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2007, 01:59:04 » |
|
Şampiyonlar liginde fenerle milan aynı gruba düştüğünde vieriyle bir muhabir röpörtaj yapmış
Muhabir: Turkiye'den Fenerbahce'yi taniyormusun?
Vieri: Hayir... Galatasaray'da mi oynuyor?
Not:Takımlarla kesinlikle bir alakam yoktur
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Kasım 13, 2007, 19:31:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2007, 19:31:55 » |
|
vieriyi kınıyom kendisini o tarihte yaptıı açıklamadan dolayı kınıyom kendisine baksın az önce kariyerine baktım vieri sırayla juventus, inter, milan formalarını giyerken italya liginde şampiyonlar ligine katılabilme mücadelesi veren fiorentinaya kadar düşmüş biz Fenerbahçe ise bu sezon şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz bu arada şampiyonlar liginde yaptıklarımızdan sonra bizi iyi tanımıştır herhalde vieri efendi tabiki şimdiye kadar şampiyonlar liginde yaptıklarımız '' 8 puan'' ve ikinci tur nerdeyse garanti yapıcaklarımızın teminatı olarak görülüyo peki ne yapıcaz vieri efendi şampiyonlar ligi şampiyonu olucaz şampiyonlar ligi şampiyonu olarak çıkacamız maçta süper kupayı alıcaz bitmedi sadece ve sadece şampiyonlar ligi şampiyonunun oynadığı kıtalar arası şampiyonuda biz yani Fenerbahçem olcak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 13, 2007, 19:48:54 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2007, 19:48:54 » |
|
hemen aklıma gelmişken vieri efendiye istatistiki bilgi yazayım uefa resmi sitesinde yazıyo yani uefa puan tablosu
son 5 yılki performanlarına göre takımların aldığı puanlar
Fenerbahçe SK 36.791 Galatasaray SK 26.791
az sonra izlediim dizi çiçek taksinin başlıcana tahmin ediyom ve vieriye burdan yazıcam bi iki cevap daha olucak ancak dizi nedeniyle cevaplarıma başka zaman devam edicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 13, 2007, 20:51:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2007, 20:51:16 » |
|
kusura bakmayın fıkrada olsa Fenerbahçeme g.sarayla ilgili espiri yapılınca savunma yapma gerei hissetim aslında vierinin söylediklerini okuyunca çok sinirlendim ve hemen gözle görülen gerçekleri yazdım, biraz daha yazıcaktım ama konuyu yanlış anladıımı anladım. estağfurullah efendim sizler hakkınızı helal edin vieriye cevap yazmakla fıkra bölümünü inşallah karıştırmamışımdır özür dilerim, hakkınızı helal ediniz. bu arada çiçek taksi dizisini izlerken vieriye bi iki cevap yazmak için yine siteye girdim ama yanlış yaptıımı anladım, yani dizinin son 10 dakikasına izleyemedim demek istedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 13, 2007, 23:37:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2007, 23:37:16 » |
|
fıkra değil ama fıkra gibi güldüm lacivert kardeş yorumlarına...  ne yalan söyliyim vieri kimdir nedir nerdedir ne iş yapar bilmem...  benimkisi sadece alıntıladığım bi fıkraydı...  e kırıcı bişiydiyse hakkını helal et... 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Kasım 18, 2007, 22:39:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2007, 22:39:21 » |
|
Box maçı [#2910] Bir gün Temel Mike Tayson ile ünvan maçına çıkmış. Daha ilk yumrukta Temel nakavt olmuş. Hakem bir, iki, üç dört.. sayarken menejeri Temel'in kulağına; - Sakın dokuzdan önce kalkma. Temel hafifden gözlerini aralayarak menejerine; - Saat kaç?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 18, 2007, 22:41:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2007, 22:41:02 » |
|
Hasta Fenerli  [#2563] Hasta Fener'li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine düşer. Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek... -  'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim.. - O zaman beni galatasaraya üye yapın !.. Herkes birbirine bakar : - Yav sen doğuştan Fener'li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!.. Hasta Fenerbahçelinin birden yüzü güler : hakem - Ülen !.. Bir Fenerli öleceğine, bir galatasaraylı ölsün be bir gün bir çırak ustasından izin ister "usta benim dayım rahmetli oldu cenazesine gidebilir miyim?"usta izin verir.ustadada boşluktan yararlanarak maça gider.maçta çırağını görür ve kızar "ne işin var burda sen dayını cenazesinde değilmisin?"çırak "dayım bu maçın hakemi birazdan rahmetli olucak"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 18, 2007, 22:43:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2007, 22:43:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 22, 2007, 14:00:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2007, 14:00:44 » |
|
fıkra değil ama fıkra gibi güldüm lacivert kardeş yorumlarına...  ne yalan söyliyim vieri kimdir nedir nerdedir ne iş yapar bilmem...  benimkisi sadece alıntıladığım bi fıkraydı...  e kırıcı bişiydiyse hakkını helal et...  estağfurullah efendim, sizde hakkınızı helal edin bu arada bende bildiğim spor fıkraları yazabilirim şu an aklıma bişey gelmedi ama gelirse yazabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 11, 2007, 14:58:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 11, 2007, 14:58:57 » |
|
süper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 23, 2007, 08:11:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 23, 2007, 08:11:30 » |
|
UZATMALI MAÇ
Nüktedanlığı ve hazır cevaplılığı ile tanınan merhum Erzurumlu Naim Hoca, Erzurumsporun maçlarına ilgi duymaktadır. Takımın durumu hayli kötüdür. O gün kritik bir maç oynanacaktır. Naim Hoca’nın bu ilgisini bilen taraftarlardan birkaçı Hoca’ya gelerek:
— Hocam, bir dua buyur da, şu Erzurumspor, hiç değilse berabere kalsın, derler.
Hoca olur, der taraftarları gönderir. Maçın ilk doksan dakikası golsüz bitince, uzatmaya gidilir.Uzatma süresi içinde de Erzurumspor gol yer ve yenilir. Bunun üzerine taraftarlar, Naim Hoca’yı bularak:
—Hocam derler, nasıl dua ettin ki, yenildik. Naim Hoca’da şöyle cevap verir:
—Oğlum, ben doksan dakika için dua ettim. Ne bileyim iş uzatmalara kalacak! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|