Minare İslam Forumu - İslami Forum

Bu alana reklam vermek için irtibata geçin.
Günlük tekil ziyaretçi sayısı 8000 ile 10.000 arasındadır

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ağustos 22, 2008, 04:09:41

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Okkayı hak ettiler!  (Okunma Sayısı 204 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« : Haziran 20, 2008, 20:42:43 »

Okkayı hak ettiler!

Sen televizyonlarda, gazete köşelerinde günlerce Fatih Terim'e sallayıp, ağzına geleni söyleyeceksin... Takıma teknik direktör kesilip, daha ötesini yapacaksın... Hakaret ve küfür yağdıracaksın...

Adam ya sabır çekip, dolacak, dolacak... Sesi çıkmıyor diye kafasına laf sopasını vura vura devam edeceksin... Eh yani... Adam da galip gelince, çeyrek finale çıkınca, gereğini yapacak... Hakaret ve küfür edenlere okkalı cevabını verecek... Bu kadar basit...

Ne yani Fatih Terim hakaret, küfür ve taşlama-sopalama duvarı mı?... O da etten kemikten insan... Küfürü eleştiri zannedenlere tabii ki okkalı cevabını verecek...

* * *

Atv maç yayınlarından sonra inanılmaz hatalar yapıyor...

Yahu kardeşim... Takım 2-0 mağlubiyetten, inanılmazı başararak Çekler'e üç gol atıp devirmiş. Türkiye'de 70 milyon, dünyada yüzmilyonlarca Türk “Çıldırın çıldırın” vaziyetlerinde... Maçtan sonraki programa bak... Federasyon başkanı, federasyonu üyesi, yazarlar, yorumcular ekranda... Kelle ve kelle... Vesikalık fotoğraf gibi yayın... Ben sevinçten çıldırdığım o anda maçın gollerini tekrar görmek isterim. Sonra bir daha... Ve bir daha... Doymam, doyamam...

Konuşan başları, yorumcuları, federasyon üyelerini ekranın sağ alt köşesine kutu açıp orada veririm. Ekrana boydan boya çıldırtan golleri sürerim... Ama nerde o kafa... Tam 40-50 dakika atv'de maçtan sonra golleri izledim...

* * *

Maçın tamamını izlememe rağmen, ertesi gece Eurosport'a takıldım. Ah o da ne, bizim Çekleri devirdiğimiz maçı bir daha veriyorlar... Şöyle biraz bakayım dedim. Demez olaydım. Gecenin ikisine kadar maçı bir kez daha izledim. On kere yayınlansa on kere izleyeceğimi anladım. Eurosport'ta maç Türkçe anlatılıyordu. Belli ki maç bittikten sonra spiker ekranın karşısına geçip anlatmış. Yani goleri, gollerin sahiplerini, pas verenleri, dakikalarını ezbere biliyor. Bunu avantaja dönüştürdü. “Şimdi gol olabilir” diyor ve gol oluyor. Eğer olayın perde arkasını bilmiyorsanız “Vaay be spikere bak oyunu ne biçim okuyor, işi biliyor” dersiniz... Uyanık çıktı spiker...

* * *

atv Avrupa Şampiyonası maçları ile ay birinciliğini yakalamayı hedefliyordu. Ancak baktım önceki akşam Kanal D'de Yaprak Dökümü 61.20 share'e ulaşmış. Müthiş bir reyting. Son bir yılın rekor izlenme paylarından biri... Hemen ardından yayınlanan BKM oyuncularının gösterisi de 33 share ile patlamış... atv'nin işi zor maçlara rağmen...

Bekir Hazar

kerasus

Isınmış Üye

**

Üye No : 1942

Konu  : 39

« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2008, 00:19:34 »

eline emeğine sağlık:(

Senden başka hiçbir şeyi olmayan ben;
Senden başka herşeyi olanın haline acırım ALLAH'ım...
Selam ve Dua ile...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

XHTML 1.0 Geçerli! Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf

Yukarı Git

İhya İslami Sohbet İslamiyet
CSS Geçerli!