İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Beşiktaş'ta 6 isim yolcu  (Okunma Sayısı 739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 Kasım 2007, 02:38:18
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« : 10 Kasım 2007, 02:38:18 »

Beşiktaş'ta 6 isim yolcu 

Beşiktaş'ta 8-0'lık Liverpool maçının şoku sürerken; görevi bırakabileceği ileri sürülen Başkan Yıldırım Demirören ile takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı'nın bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre kaptanların Demirören'e "Bizi lütfen bırakmayın. Tüm bunları başınıza biz açtık. Tek sorumlu biziz. Bu ayıbı biz yaptık biz temizleyeceğiz. Sezon sonu ipi biz göğüsleyeceğiz. Tüm bu yenilgiler unutulacak. Tarih kazandığımız şampiyonluğu konuşacak" dedikleri belirtildi.

Demirören'in de "Beni çok mutlu ettiniz. Sivasspor maçıyla birlikte çıkışa geçmeliyiz. Her maçta iyi oynamalı ve 3 puan almalıyız. Herkes bu formanın hakkını vermeli." Karşığılığı verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in pazartesi günü yapacağını açıkladığı basın toplantısı da merakle beklenirken, yönetimin bir kez daha operasyon için düğmeye bastığı ileri sürüldü. Yönetimin Baki, Ricardinho, Diatta, Higuain, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı'yı göndermeyi planladığı belirtildi. Mehmet Sedef ve Batuhan'ın da kiralık verilebileceği kaydedildi.

Bu arada sakatlıkları süren Tello ve Gökhan Zan'ın Sivasspor karşısında takımdaki yerlerini yine alamayacakları ifade edildi. Nobre'nin durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı. Ertuğrul Sağlam'ın Sivasspor karşısında savunmada Serdar Kurtuluş, Ditta, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i oynatacağı, orta alanda Serdar Özkan, Cisse, Koray ve Ricardinho'yu görevlendireceği, forvette ise Delgado ve Bobo'ya yer vereceği belirtildi.
11 Kasım 2007, 09:20:16
kerasus

Alışıyorum

*

Üye No : 1942

Konu  : 36

Aldığı Teşekkür 1
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2007, 09:20:16 »

Evet ricardinho haricindekiler yollamaları gayet mantıklı... Bir Beşiktaş lı olarak 8-0 lık Lierpool malübiyeti yıktı bizi...Üstüne bide sivas yenilgisi bi gidiş nereye kadar merak ediyorum.. Bizim yüzümüzü ne zaman güldürecek bu takım... İnşaallah bunun cevabını yöneticiler araştırıyolardır.Sad
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2007, 10:25:34 Gönderen: kerasus » Logged

Senden başka hiçbir şeyi olmayan ben;
Senden başka herşeyi olanın haline acırım ALLAH'ım...
Selam ve Dua ile...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
11 Kasım 2007, 09:39:07
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2007, 09:39:07 »

sankim bana çok beklersiniz gibime geliyoo
11 Kasım 2007, 16:51:16
turklerklani

Yeniyim

*

Üye No : 423

Konu  : 1

Aldığı Teşekkür 1
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2007, 16:51:16 »

hiç üzülmüyorum takımlar banb bişey kazandırmıyor göndersinler onları parayı kazananlarda onlar kaybedenlerde bana zaarı yada faydası yok gidip para istesem klüpten geri çevirirler

SEN DOĞARKEN HERKES GÜLDÜ  SEN AĞLADIN. ÖYLE BİR HAYAT YAŞAKİ, ÖLÜRKEN SEN GÜL HERKES  AĞLASIN.
11 Kasım 2007, 17:17:18
advence

Isınıyorum

*

Üye No : 1241

Konu  : 18

Aldığı Teşekkür 1
Anam, babam sana feda olsun YA RESULLAH
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2007, 17:17:18 »

Maçı izlediğimde aklıma küçükken mahalle arasında oynadığımız maçlar geldi:)Smiley o ne yaaa Mahalle maçlarında bile böyle bir bir skor utanç verici Sad Bir beşiktaşlı olarak eklemek istiyorum....
Şampiyonlar liginin en farklı skoruna ve bir yarıda atılan en fazla golüne tanık olduk SmileySmiley
Adamlar oynadı abi...Başka açıklaması yok bunun....
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: