İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: "Avantaj kaybettik"  (Okunma Sayısı 345 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Kasım 2007, 02:25:21
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« : 13 Kasım 2007, 02:25:21 »

Avantaj kaybettik"
Beko Basketbol Ligi’nin 6. haftasında, normal süresi 61-61 biten karşılaşmada Alpella’ya 77-72 mağlup olan TTNet Beykoz’da Genel Menajer Burçin Badem, çok önemli bir avantajı kullanamadıklarını söyledi.

“Sezonun daha ilk haftasından maçların bu denli zorlu geçeceği belliydi. Tüm takımların birbirine denk olduğu mükemmel bir lig yaşıyoruz. Alpella maçını kazanabilseydik üst sıralar için önemli bir avantaj ele geçirecektik ama bu şansı iyi kullanamadık. Alpella yetenekli genç oyunculardan kurulu iyi bir takım. Özellikle Alaeddin Yakan’ı ve ekibini kutluyorum. Bu maçı kaybetmiş olmamıza rağmen yolumuzun açık olduğuna inanıyorum. Takımımızın gereken reaksiyonu göstererek gelecek maçlarda bu tür şansları daha iyi kullanacağını düşünüyorum. Eğer son topu kullanabilseydik, maçtan galibiyetle ayrılacaktık. Keza bundan sonra da bir çok maçın galibini son toplar belirleyecektir. Umut ediyorum ki ilerleyen haftalarda elimize geçen şansları daha iyi kullanarak hedeflediğimiz üst sıralar için galibiyetler almaya başlayacağız.”
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: