| 12 Ekim 2008, 12:12:09 |
|
|
 |
« : 12 Ekim 2008, 12:12:09 » |
|

bazen bana bi olayı ikinci sefer yaşıomuşum gibi gelio...sanki o olayı daha öncede yaşamışımda şimdi tekrar yaşıomuşum gibi gelio...bunun sebebi nedir? yada bu nası bişeydir?
|
|
|
|
|
|
"...ölümün peçesi gerçi karanlık,siyah çirkin ise de; fakat mü`min için asıl siması,nuranidir,güzeldir..."
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 12:26:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2008, 12:26:12 » |
|
Bahsettiğiniz şey deja - vu 'dur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://tr.wikipedia.org/wiki/Dejavu_(psikoloji)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 12:45:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2008, 12:45:10 » |
|
eveet ben de de olur bazen tabi isminin Bahsettiğiniz şey deja - vu 'dur.
bu olduğunu bilmiyorrdum öğrenmiş oldum teşekkürler selametle...
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 12:54:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2008, 12:54:51 » |
|
Bahsettiğiniz şey deja - vu 'dur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://tr.wikipedia.org/wiki/Dejavu_(psikoloji) Önceden nerdeydiniz sayın kurucum, bir ara bu deja-vu mudur nedir bana kafayı yedirtecekti...  Ben öğrendikten sonramı olacaktı bunlar yani. Belki diyeceksinki, sen sormadın ki bende söyleyeyim. Herşeyide sormak mı lazım birader ya?  Neyse yinede teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 12:57:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2008, 12:57:12 » |
|
çok teşekkür ederim... 
|
|
|
|
|
|
"...ölümün peçesi gerçi karanlık,siyah çirkin ise de; fakat mü`min için asıl siması,nuranidir,güzeldir..."
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 13:03:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2008, 13:03:08 » |
|
Rica ederim =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Ekim 2008, 14:16:56 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2008, 14:16:56 » |
|
selamun aleyküm , hayırlı günler ...
bende bu konu ile ilgili bişeyler okumuştum ( belkide biri anlatmıştı ... ) ama şu an hangisi hatırlamıyorum ... hatırladığım şu ;
uyuduğumuz zaman rüya görüyoruz bu rüyaların bir kısmını hatırlıyor bir kısmını ise bırakın hatırlamayı rüya gördüğümüzü bile bilmiyoruz ... ama bu gördüğümüz rüyalar beynimizde bir yerlere yazılıyor ...
rüyalar ile amel edilmez ama bazen gerçek olduğuda oluyor ...
işte o daha önce yaşamıştım diye düşündüğümüz olay o görüpte hatırlamadığımız rüya olabiliyor ...
tabii bunun hiç bir ilmi yanı yok ...
allaha emanet olunuz ... selam ve dua ile ...
|
|
|
|
|
|
Ayakları Şişinceye Kadar Namaz Kılan Peygamberin … Gözleri Şişinceye Kadar Uyuyan Ümmetiyiz …
|
|
|
| 14 Ekim 2008, 14:40:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Ekim 2008, 14:40:07 » |
|
Bununla ilgili daha önce bir yazı okumuştum işte sorunuzun cevapı...
Sanki ben bunu daha önce yaşamış gibiyim..?
İnsan bazan hissi kablel vuku nevinden önceden bazı olacak şeyleri hisseder.
Bazan bu uyku halinde bazan uyanık olarak da olabilir.
Daha çok uyku halinde iken insanın hisleri alem-i şehadete kapanır mana alemlerine açılır. Bu zamanlarda hissi kablel vuku olarak bazı olayları hissedebilir.
İnsan uyandığı zaman bunları hatırlayamayabilir. Gece uyku halinde hissedip unuttuğu manaları, daha sonra normal hayatta karşılaştığı olaylarla hatırlar ve "sanki ben bunu daha önce yaşamış gibiyim" der.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Ekim 2008, 22:07:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2008, 22:07:05 » |
|
 cc razı olsun soruma cvp verip bana yardımcı olduğunuz için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|