| 28 Eylül 2008, 03:02:09 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2008, 03:02:09 » |
|

Bu secenekler hepimizin , ben birden sahiplendim kusura bakmayın =)
|
|
|
|
|
|
nothing turns out the way I planned
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 03:08:54 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 28 Eylül 2008, 03:08:54 » |
|
 razı olsun
|
|
|
|
|
|
Ne kadarda çok vazgeçilmezin var ve ne kadar da çok vazgeçilmezsin.
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 03:14:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2008, 03:14:17 » |
|
pek farklı olmayacak benimde önerilerim , ilk önerimse ailenizin büyüklerinin ellerini öptükten sonra huzur evine veya çocuk esirgeme kurumuna gidip onlara en azından küçük bir ikramda bulunarak onları sevindirmek olacaktır , ben iki kere yaşadım süperdiii, o kadar duygulanmıştım ki , bi teyzeyel tanışmıştım,teyzem hayatını anlatmıştı bana yaşadıklarını duyunca bi daha şükrettim rabbime ve o teyzeyi hiç unutmama , rabbım onun her zaman yardımcısı olsun çok iyi niyetliydi kendisi , konuşmasından , oturmasından , kalkmasından belliydi , kardeşlerim duygulandım tekrar canım teyzemi hatırlayınca rabbım gönlüne göre versin inşallah ( amin ) adminimiz ve minare ahalisi inşallah istediğiniz gibi bi bayram geçirirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 03:21:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2008, 03:21:41 » |
|
İnşallah kardeşim. Konuyu kendim için açmış gibi gözüküyorum galiba ama aslında hepimiz için açtım. Herkesin güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Dua Helalleşme Bayramdan önceki gece ibadeti Akraba Ziyareti Yetim ve kimsesizleri sevindirme Küslerin Barışması Çocuklara Harçlık Verme Kabir Ziyareti Sms - Telefon ( gerci telefon şirketleri bayram edecek ama napalım  ) Bu başlıklar altında fikirler üredi. Başka varsa alalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 03:30:13 |
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 28 Eylül 2008, 03:30:13 » |
|
çikolatayı şekeri unutmayalım 
|
|
|
|
|
|
Bir çocuk gibi oyuna dalıp da unuttuğumuz sınav... Dünya üzerindeki kısa yolculuğumuz... Başımızı kaldırıp göremediğimiz nizam... Duyamadığımız hayret... Soramadığımız soru...
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 15:41:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 28 Eylül 2008, 15:41:10 » |
|
Liste süper olmuş.Teşekkürler... Eğer gücümüz yetiyorsa bağış yapabiliriz.İnşallah yapılan bağışlar birçok yardıma muhtaç aileye,özellikle de çocuklara bayram ettirebilir. ( Osmanlılar zamanında; Bayram ve Ramazan günlerinde tebdil-i kıyafet ile pek çok zengin, Mıntıkalardaki bakkal, manav dükkânlarına gider, Onlardan Zimem Defteri'ni(veresiye defteri) çıkarmalarını isterlerdi. Bastan, sondan ve ortadan rasgele sayfaların toplamını yaptırıp, miktarını ödedikten sonra; "Bu borçlar? Silin! kabul etsin!" der, Kendilerini tanıtmadan çeker giderlerdi. Borcu ödenen, borcunu ödeyenin kim olduğunu; borcu sildiren, Borçtan kimi kurtardığını bilmezdi.) Bi de çocukları bayram namazına götürmek lazım.. Cevabın çok orjinal ve faydalı olmuş, sağolasın
Bu arada heralde en listesine falan girsem en orjinal mesaj yazan üye olcam.Mesajlarıma orjinal,farklı deniyor hep.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Eylül 2008, 19:09:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 29 Eylül 2008, 19:09:50 » |
|
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz..Gül kimin hoşuna gitmez ki.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
|
|
| 02 Ekim 2008, 13:11:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2008, 13:11:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Ekim 2008, 14:06:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2008, 14:06:11 » |
|
Bayramlar bayram ola. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Daha güzel ve ruhuna uygun bayramlarda buluşmak dileğiyle. Fiemanillah
|
|
|
|
|
|
Kendi Uğrunda Ölümü Cennetle Mükafaatlandıran Rabbimizden Bize de Aynı Payeyi Vermesini Niyaz Eder Tüm İSLAM ŞEHİDLERİNİ Gıpta İle Anarız.
|
|
|
|
|
|