|
|
| 04 Ekim 2008, 17:56:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Ekim 2008, 17:56:25 » |
|
Farkettim de gerçekler çok acıymış.. Farkettim de artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.. Farkettim de sahte insanlardan çok sıkıldım.. Farkettim de insanı en çok düşünen yine kendisiymiş.. Farkettim de hayatımda yepyeni bir dönem başlıyor.. Farkettim de büyüyorum..  Farkettim de bilmediğim,öğrenmem gereken çok şey varmış.. Farkettim de çok uzun yazmışım,baya bi içimi dökmüşüm,hakkınızı helal edin.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 18:04:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Ekim 2008, 18:04:06 » |
|
Fark ettimde MüJaHit kardeş için bir yazı yazmam gerektiğini
|
|
|
|
|
|
BE'dualarınızda ve nefret hissiyatlarınızda olmamak ümidi ve arzusu ile Neden mi Fikrimi beyan etmiyorum? Bilmezmisin İçimde Bin Bir Nef_i söylemine sahip dobralık ve sözcükleri eğip bükmeden haykıran asiliğim var. Yürürüm üstüne üstüne hayının fesatçının fırsatçının ve bilesin zaten serim gövdeme ağır gelir.
Benim mundarlığım senin acziyetin ve kedinin iftirasından ibarettir
Bir ağıtta isim olma sevdasına düşmek
Şemsettin Tan
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 20:23:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Ekim 2008, 20:23:33 » |
|
Farkettim de çok uzun yazmışım,baya bi içimi dökmüşüm,hakkınızı helal edin..  canım kardeşim dök dök içini dökmeden rahatlayamazsın ki... böyle biz de dökeriz içimizi arada yalnız değilsin yanii 
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 20:28:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Ekim 2008, 20:28:55 » |
|
yalnız değilsin yanii  Teşekkür ederim,öyle olduğunu bildiğim için uzun uzun yazdım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 20:31:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 04 Ekim 2008, 20:31:39 » |
|
farkettimde bu sitede yetim gibiyim ve dışlandım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 20:49:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Ekim 2008, 20:49:25 » |
|
farkettimde bu sitede yetim gibiyim ve dışlandım.  yok size öyle geliyor. hepimiz başlarda öyleydik ama sizin gibi hemen dışlanmış gaygısına kapılmadık zamanla ısınır ve alışırsınız inş minareye deneyin bakın görceksiniz... bizim minaremiz güzel ve özeldir....
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
|
|
| 04 Ekim 2008, 22:44:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Ekim 2008, 22:44:38 » |
|
Farkettimde, yönetim küçük hataları bile affetmiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Ekim 2008, 04:51:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 05 Ekim 2008, 04:51:28 » |
|
FARKETTİMDE ÖMRÜMÜZ SU MİSALİ AKIP GİDİYOR VE BİZ HALA BİRŞEY YAPMIYORUZ VE FARKETTİMDE ÖĞRENMEM GEREKEN ÇOKŞEY VAR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ekim 2008, 01:29:03 |
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2008, 01:29:03 » |
|
Farkettimde, yönetim küçük hataları bile affetmiyor  Ben hiç farketmedim ama... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ekim 2008, 05:19:36 |
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 06 Ekim 2008, 05:19:36 » |
|
farkettimde saat 2.30 olmuş kalkayım yatayım bari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ekim 2008, 18:25:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 06 Ekim 2008, 18:25:22 » |
|
farkettim de insanlar gerçekten yalnızlar. her ne kadar çevrelerinde insanlar, dostlar, arkadaşlar olsa da. çünkü gerçek anlamda acılarına üzülen sadece kendileri bu acıları tam olarak yüreğinde hisseden de yine insanın kendisi, mutlu olduğu bir konuda da tam olarak kendisi o hissi yaşayabilir. Her anlam da yalnız insan. yalnız geldik dünyaya yalnız öleceğiz ve öldüğümüz gibi yalnız, tek başımıza hesaba çekileceğiz, hesap vereceğiz başkalarının söylemleriyle yapmış olduğumuzu zannettiğimiz fiillerimiz için de yine biz hesap vereceğiz biz sorumluyuz. O halde bir daha farkettim ki; İnsan sadece kendi yapmış olduklarının karşılığı görecekfarkettim de ne uzun bi mesaj oldu bu yaf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|