| 11 Temmuz 2007, 21:55:00 |
|
|
 |
« : 11 Temmuz 2007, 21:55:00 » |
|

. uzak sitelerden geldin... hemen mangalı yakalım... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap başka, başka var mı bi isteğin...
biz çok mu yakındık sankim...biz geldiğimizde neden bize bişe yoktu  mangalı geçtim...bi su bile vermediniiizzz  mananee mende isterimm  evet yaaww kızım doğru diyor,biz üvey üyemiyiz,hep bizi dışladınız ne mangal ne dondurma ne suu ne çay....  yaffff menevşe abam sizin kide laf yani.... bide bana sorun siz ne aldınız diye.... değil mangal dondurma çay su, bana hoşgeldin diyen bile olmadı onu da geçtim sen kimsin yafff inmisin cinmisin diyen bile olmadı...  SUSMA SUSTUKÇA SANA MANGAL YAPILMİCAK
SUSMA SUSTUKÇA SANA DONDURMA VERİLMİCEK
SUSMA SUSTUKÇA SANA....başka ne vardı ya
neyse işte sen yeter ki susma
e hadi artık hakettiniz... mangal mangal dediniz susmadınız... sıra size de geldi...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yape hadi buyrun...hepiniz...bütün üyeler...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapyetmez dimi bu...hemen diğer mangalı da yakalım...yedek...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapmerak etmeyin ...malzeme çok...kimse aç kalmaz...pişeni yiyin...aşçı smile de görev başında...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yappasta da yapmış bakıınn...hadi yine iyiyiz... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Afiyet Olsuunnn...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2007, 14:30:34 Gönderen: VuSLaT »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
| 11 Temmuz 2007, 23:33:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2007, 23:33:38 » |
|
oh oh afiyet bal şeker olsun... yeyin gari....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Temmuz 2007, 23:55:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2007, 23:55:49 » |
|
oh oh afiyet bal şeker olsun... yeyin gari....
tabi öle olcek... bende mangaldan biraz yapcem...onun için sen yeme,zehirlenirsin yoksa 
|
|
|
|
|
|
KAHROLSUN PKK
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 11:46:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2007, 11:46:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
SABIR:YÜZÜNÜ BİLE EKŞİTMEDEN ACIYI YUDUMLAYABİLMEKTİR.....
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 12:38:58 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2007, 12:38:58 » |
|
yok yok yüzakı kardeş bu sefer işi sağlama aldım...  mangalın altı sönmicek yetişemedim olayı olmasın diye...  malzeme bol yerine sürekli ekleniyo, bana kalmamış diyen olmasın...  nasıl ama bu sefer pretostolara meydan yok...  e hadi durmayın yiyin... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 13:03:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2007, 13:03:01 » |
|
yedik satin.....  bide yemek için izin mi alcektik yoksa.....  ben onu bunu bilmem vuslat abam, tanıdık mı diye bi bakarım sonrada tadına tabi ki.... eeeeeeeeee dost olanlar arasında bunun lafı olmas dimi... 
|
|
|
|
|
|
SABIR:YÜZÜNÜ BİLE EKŞİTMEDEN ACIYI YUDUMLAYABİLMEKTİR.....
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 13:09:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2007, 13:09:31 » |
|
afiyet olsun... ne demek yüzakı... yiyin işte 24 saat online mangallar yanacak... aşcımız orda malzeme habire yenilenecek... herhalükarda pasta hazır... e yiyin gari.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 16:27:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2007, 16:27:42 » |
|
Oooooooo Ben yokken neler yapılmış neler.. Bana da varmı acaba..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapVarmış varmış... oH oH ne güsel.. Çok lezzetli görünüyolar...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKarnım doydu ne de olsa bu sıcakta üstüne karpuz iyi gider..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapEllerinize sağlık çok güsel olmuş... Çok doydum dişimi fırçaliyim gidiyom.. : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap, 
|
|
|
|
|
|
Müminlerden öyle yiğitler vardır ki; Onlar  'a verdikleri söze sadakat gösterdi. Onlardan bazılar şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimiside şehit olmayı bekliyor...
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 16:32:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2007, 16:32:57 » |
|
valla harikasınız emeğinize sağlık ben yemek yemiştim ama 
|
|
|
|
|
|
DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbatman gençlikfm de hafta içi hergün 09:00 ile 10:30 ve 14:00 ila 16:00 saatleri arasında sizlerleyiz.
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 17:35:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2007, 17:35:08 » |
|
amin  Osmanlıdan size hiç bişi kalmicak hepsini yeecekk..diğer taraftaki menemeni de burdaki mangalıda...nerde ne bulursan işte  şşt hüsna ver bağam bana da bi karpuz sen verme ben aldım zati 
|
|
|
|
|
|
KAHROLSUN PKK
|
|
|
|
|