| 11 Haziran 2007, 20:13:18 |
|
|
 |
« : 11 Haziran 2007, 20:13:18 » |
|

"Gel"li Satirlar
Duygular, batip batip canimi yakan cam kiriklarina dönüstü lerzan yüregimde. Tazeligini hep koruyan bir yara var icimde.
Sen!.. Sen, siirlerimi süsleyen, kelimelerime can, cümlelerime anlam veren varlik! Mavi düslerimin, Mavi Prensi!... Gelmez mi sana, elem ateslerinde kavrulan, özlem hancerleri ile vurulan, durmaksizin kanayan ve kan canagi aglayan gönlümün haykiran sesi? Görmezsin mi kapi kapi, dua dua SENi dilenen BENi? Ve Duymazsin mi bekleyisimin, icler burkan hikâyesini?
Bu sehir bunaltiyor inan yoklugunda. Gönül bahcemde senin adina ektigim umut ciceklerim olmasa, yasar miyim sanirsin burda? Umut dedim senin adina. „UMUT“... Her gün dogumunda, yarip umutsuzlugumu taze bir serinlikle dogarsin icime. Ve her gün batiminda kahredici bir suskunlukla cekip gidersin, bir daha olmamacasina. O yüzden… O yüzden gün dogumu umut, gün batimi hüzündür bana.
Söyle… Söyle yalnizligim miydi bana seni sevdiren? Kederlerim miydi sevgimi sevdaya dönüstüren? Ne olursa olsun cekilmiyor sensizlik. Karanlik basti bak. Gece kâbus gibi üstüme cöktü yine, kara bulutlarla birlikte. Sokaklar issiz, sokaklar sessiz ve hasretli yürekler kimsesiz bu saatlerde. Sensizligi en cok icimde hissettigim anindayim gecenin. Ve “Gel”li misralar dökmek icin elimde kalemim. Dinle bak yine sana sesleniyor yüregim.
Sevda sahrasinda “Leyla, Leyla” diye gezinen Mecnun’a döndüm. Feryatlarim Leyla’yi aglatti GEL! Ahlarim cölü incitti GEL! Umut ciceklerim sana susadi GEL! Gelmeyisin canim incitti GEL!
GEL, GEL, GEL
Yok istemem artik GEL-ME…
Kandan satirlarla sana derdim anlatmali, Gece kâbusa döndü, yildizlar aglamakli...
|
|
|
|
|
|
I am LiKe a SiLeNT KNiFe iN a HoLSTeR NoWBoDY KNoWS I am SHaRP...
Yalnizligimi Yazdim Mavi-Yesil Sulara, Beni Bana Birakin, Küskünüm Insanlara..
|
|
|
| 24 Haziran 2007, 16:12:56 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 16:12:56 » |
|
Yoklugun
Yoklugun... Mevsimlerimi hazana ceviren, gönül bahcemi tarumar eden, ciceklerimi kurutan, günlerimi karartan ve beni kaleme sardiran yoklugun...
Ne tükenir gönül iklimimden düsen yagmurlari satirlastiran ve sana "GEL" diyen mürekkebim, ne biter yüregimde depremlere yol acan, hislerimi kamcilayan derdim. Hangi acimasiz avcinin oku vurdu beni? Nicin yasta yüregim?...
Sarmasigin dalbudak sarmasi gibi sarmis özlemin ruhumu, bedenimi. Gözlerim bugulanmis agliyorum mu ne? Evet evet yanaklarim islak ben gercekten agliyorum. Aslinda bugün bulutlar da hüzünlüydü. Onlar da yas döktü durdu bütün gün, tipki benim gibi. Lakin derdimiz ayri. Bulutlar ÖZLENEN, ben ise ÖZLEYEN! Onlar Özleyene yas döktü, döküyor ben ise Özlenene...
Bi tuhafim son zamanlar. Hoyrat ellerce soldurulan umutlarimla bedbaht ve bedbinim. Tüm bedenimi hücrelerimle beraber sanciya tutan gizemli hislerimle yaraliyim. Milyonlar arasinda yapayalnizim.
......
Hakim olamiyorum bugün kalemime. Düsünceden düsünceye sürüklüyor beni nedense. Özledim... Hasretinden sair oldugum varligi, canima can katani özledim. SENi özledim...
......
Yoklugun... Ahh beni moloz yiginina ceviren yoklugun... Yoklugun cekilmiyor GEL, yoklugun aklim aliyor GEL, yoklugun yok ediyor beni GEL. GEL, GEL, GEL...
Yoklugunun kanattigi yüregimi bilmem ki ne yapmali? Günes hüznüme büründü bak, gündüzler aglamakli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 16:09:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2007, 16:09:44 » |
|
Yine aksam oldu, ruhumda firtinalar kopartan bu ruhsuz sehirde. Uykularim gündüzlere mahkum, uykularim kacik. Sersem düsünceler, hancerlerini saplamakta beynime. Yüregimdeki atesi alevlendiren acilar islenmekte hücrelerime. Gözkapaklarimda dünyanin agir yükü, elimde kalemim, icimde özlemin ve basucumda sensizlik. Ahhh yüregimi yasa bogan sensizlik...
Kramp gibi icime giren sensizlik, sancili kivranislarla gecirmekte gecelerimi. Gecelerim ki, sana yazarim elemlerimi onlarda. Gecelerim ki, sahit milyonlar arasindaki yalnizligima. Gecelerim ki, hüzünden baska bir sey vermezler bana. Ve yine gecelerim ki, yildizlari ile beraber aglar perisanligima.
Batirip kalemi hislerimin damarlarina, kandan misralarla hasretini isliyorum sayfalara. Seni etkilemeyi basaramadiklari icin, ates kusuyorum kelimelere. Canlarini yakiyorum, yoklugunun acisini onlardan cikarircasina. Kanlarini akitiyorum beyazlara. Eyy ismi yüregimde yer edinen varlik! Sende mi sorun yoksa? Gönül kapilarini kapadin mi sevdalara? Nicin ulasmakta zorluk cekiyorum sana?
Her mevsim ayazlardayim, boranlar vurur beni. Tsunamiler yikar benligimi. Neyleyim yokluguna hapsolmus, gittigi her yerde kendisini unutan bu kahrolasi beni? Söyle... Söyle neyleyim sensiz kendimi ve hasretine gark olmus yüregimi? Satirlastirip sana gönderdigim gönlümü neyleyim simdi? Söyle...
Sus! Sen sus! Astim kararsizligimi ve suskunlugumu, sus sen. Sus da ben söyliyeyim anlamak istemedigini sana. Dilim de cümlelesti bak sonunda... Hâlâ anlamadin mi? Yoksa yine anlatamadim mi? E ne bekliyorsun o zaman acip yüregimi okusana...
Hasretinden buzul daglar olustu yüregimde GEL. Arsiz karlara dönüsen yoklugun, cig misali düsüyor üstüme GEL. Sensizligi türkülestirdigim sazimda, mizrabim seni soruyor GEL.
GEL, GEL, GEL
Zindana dönüsen su hayatim, hasretinle boyali, Kan damliyor kalemimden, sayfalar aglamakli…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 16:13:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2007, 16:13:46 » |
|
Yorum yapsam büyü bozulacak gibi , yürekler dert görmeye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 16:47:48 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2007, 16:47:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 16:52:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2007, 16:52:32 » |
|
Ey Maviyesil, Paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
ene_abd
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 16:54:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2007, 16:54:20 » |
|
emeğinize sağlık teşekkürler
|
|
|
|
|
|
DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbatman gençlikfm de hafta içi hergün 09:00 ile 10:30 ve 14:00 ila 16:00 saatleri arasında sizlerleyiz.
|
|
|
| 27 Temmuz 2007, 18:24:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2007, 18:24:25 » |
|
 RAZI OLSUN KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK DERT KEDER GÖRMEYESİN İNŞALLAH
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
|
|
| 01 Ağustos 2007, 19:42:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2007, 19:42:20 » |
|
Gecenin karalarini giyinip, yasa büründügü bir vakitte yaziyorum sana. Yüregim agit yakarken sensizlige, seni anlatmanin sevinci ile dans ediyor kelimelerim sayfalarla.
Siyahin dilini kullanarak, beyaz sayfalarda belgeliyorum sana olan hislerimi. Gözlerinin derinliklerine dalan suskunlugumdan anlamaya calis beni. Hasretinle prangali, sana ve sevdana mahkum gönlümün elemleri, ates püskürtüyor bana ejderha misali. Ey gönül iklimlerimin sabah günesi! Yaktin... Yaktin da küle döndürdün beni. Cok mu sey istiyorum? Sadece SENi Rabbimden, sevgini kalbinden dileniyorum...
Haziran ayinin bu sicak yaz aksaminda, yoklugunun soguklugu titretiyor tüm bedenimi. Gel... Gel de sicacik gülüslerini örtün üstüme ne olur? Isit beni. Her mevsim kisi yasiyorum. Yaza cevir ayazlarimi. Tatli bir bakisinla erit yüregimin buzlarini.
Özleminin münzevi cigliklari, susmak bilmiyor bu kararan gönlümde. Isik ol umutsuzluguma, gözlerindeki o gizemli parilti ile. Aydinlat katransi karanliklarimi. Gel... Gel de sar ne olur, su sarilmasi imkansiz derin yaralarimi. Dindir dinmek bilmeyen acilarimi...
Sensizlik vurdu beynime, aklim offline bu nedenle GEL. Gönlüm ve düsüncelerim senle beschäftigt GEL. Ruhum abwesend, hislerim verletzt GEL. Gönlümün kapisi yalnizca sana online GEL...
GEL, GEL, GEL
Alev alev yakiyor ruhumu sensizligin izdirabi, Gönül bahcem tarumar, cicekler aglamakli…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Ağustos 2007, 19:47:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2007, 19:47:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Ağustos 2007, 23:18:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Ağustos 2007, 23:18:59 » |
|
Hay aglatmisik Minare abimizi. Devam etmesem mi nitsem? Hayirdir abimcan ya?? Benlestiniz mi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Ağustos 2007, 23:21:47 |
|
|
|
| 02 Ağustos 2007, 23:28:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Ağustos 2007, 23:28:10 » |
|
Yok yahu yaz sen, biz böyle iyiyiz insallah.  razı olsun  Hemm tamam o zaman. Paylasmaya devam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Eylül 2007, 23:20:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Eylül 2007, 23:20:17 » |
|
Sen(sizlik) esiyor. Mevsim hazan ve yine hüzün solunuyor havadan. Icimi titreten bir sogukluk hakim odama. Kendimi Gel’li Satirlarimin sicakligina, yüregimi ise kalemimin ucuna biraktim. Beyaza inat bir siyahlikla, acilarimi isliyorum sayfalara..
Beynimi kemiren, hancersi düsüncelerin esiriyim bugün. Feveranlarini duyuyorum duygularimin, vaveyla kopartan gönlümde. Yüregimin dile gelen misralariyla konusuyorum seninle. Nerdesin? Hangi dilimindesin zamanin? Ne yapmaktasin, bensizliginde hayatin?
Yalnizligimin yansidigi odamin duvarlari, eli kanli bir cellat gibi üstüme üstüme geliyor. Zindansi bakislarindan kurtulmaya calisip, sana siginiyorum. Kurtulusum musun? Yokolusum mu? Bilmiyorum. Bilmiyorum Mavi Prens. Bilemiyorum…
Yiginla elem naksettim gönül sayfalarima, senle beraber. Bir kez olsun ses vermedin nidalarima. Yoksa bulundugun yerden kis kis gülüyor musun perisanligima?? Yoruldu bedenim, kalmadi hic mecalim. Her yerim kan revan icinde. Icime dolusan hasretin beni yerrr. Ahhhhh yüregimi parcalara bölen hasretin ölümden beter..
Tebessümler gözyasi deryasina dönüstü bende. Her bir gülücükle aglar oldum hickiriklar icinde. Bu kadar vurdumduymaz olma ne olur? Sitemim sensizlige. Sitemim sensizligeeeeee…
Güzler(in) vurdu baharlarimi, umutlarim matem mevsiminde GEL. Poyrazlar esmekte gönül bahcemde, cicekler de sitemde GEL. Zaman don tuttu, saatler beklemede GEL…
GEL, GEL, GEL
Sonbaharlar caldi, umudum baharlarimi, Mevsimler kisa mahkum, havalar aglamakli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|