|
|
 |
« : 11 Haziran 2008, 11:10:31 » |
|

Yalnız Ağlayayım...
"Buz gibi" bir içecek... Kan gibi akıcı, taş gibi soğuk bir içecek... Yeni bir nesil... Hep Daha fazlasını isteyen, şükretmeyen bir gelecek... Susuzlukla kendinden geçecek ve kara suyla kendine gelecek bir gelecek(!)... Öyle karanlık, öyle bir anlık yaşayan bir nesil, ve ona çooook uzaklarda asıl...
Buz gibi bir içecek, Kanı, kanıyı, bakışları donduracak kadar buz! Bunu kim içecek! Ya da kim kardeşine yapılan uğruna yemeden içmeden geçecek! En azından, nefsinin arzularından! Kim! Kim vicdanını, canına seçecek!
Bırr gibi soğukmuş! Hangi kelime iliklerime kadar donuşumu anlatırrr , aynı anda yanışını yüreğimin, bilemiyorum, Yok lugatta böyle girift bir durumu anlatan sözcük; bulamıyorum, Söz anlattıramıyorum kaleme ve kalbime söz anlatamıyorum. Daha fazla dayanmaz yüreğim, kalem kılıçtan keskin, yanıyor canım, Kime derdimi nasıl anlatayım!?... Anlatamam ki... Madem böyle mel'un bir yara, ben hep böyle kalayım, Bu 'soğukluk'la yanayım.. Serinlemesin yüreğim, su serpilmeyecekse barışla, İslam la ona, kimsecikler kardeşlik aşkıyla yanmayacaksa, Su serpilmeyecekse -kardeşine- soğuk yüzlere, ilelebet hiçbiri uyanmayacaksa.
Ne diyeyim şimdi, bilmem, Ne dileyeyim... Mevla dan, dert çekenlere ve kardeşinin derdiyle dertlenenlere sabırrrrrr....
Bırakın ben böyle yalnız ve soğuktan yanmış kalayım, Ben de Mehmedimiz(Peygamberimiz SAS) gibi karşılıksız -gerçek- sevgiden nasip alayım Ben de Mehmedimiz(M.Akif Ersoy) gibi bırakın, yalnız ağlayayım...* ...
*M.Akif ersoy dur yolcu şiirine atıftır .
|
|
|
|
|
|
CANIMIZA -SAS- Taif'te taş atılırken, HZ.ZEYD canını siper etti... Tarık Bin Ziyad Endülüs ü fethe gittiğinde "Ya kazanırız, ya da burda can veririz" diyerek gemileri yaktırdı... Biz bu yola can koyduk, ZEYD olacağız,ZİYAD olacağız, İSLAM için canlanacağız, ZİYADE(ÇOO..K) olacağız!...
|