| 12 Mayıs 2008, 13:27:40 |
|
|
 |
« : 12 Mayıs 2008, 13:27:40 » |
|

Artık sana olan sevgimi değil, bitirmeye çalıştığım bir bahar kırgınlığını anlatıyorum. Düşünüyor musun aceba sende ben gibi, ağlıyor musun geceleri, ağır geliyor mu o beden tıpkı benim ki gibi sana, eminim gelmiyordur. Çünkü sevdayı ben yükledim yüreğime sen değil... Sen rahatsın, vicdanın rahat gönlün rahat.
Sen gibi olmayı ne çok isterdim şuan bir bilsen. Görsen her daim döktüğüm gözyaşlarımı. Silmeni beklemiyorum. Sadece nasıl acı çektiğimi ya da çektirdiğini bir kere görsen şöyle uzaktan. Belki, belki... Yok, yok olmaz bu düşündüğüm... Ne düşündüm biliyor musun? Belki teselli için silersin gözyaşlarımı diye düşündüm ama olmayacağını biliyorum.
Biliyor musun hala ‘’neden ‘’sorusunu çıkaramadım aklımdan. Cevabın hiçbir zaman tatmin etmedi beni… Tıpkı bir çocuğa söylenen beyaz yalan gibi geldi sözlerin.
Neden geldin, niye gittin aniden… Neden yaktın yüreğimi benden habersiz en derininden… Sorularım cevapsız kaldı zihnimde.
Hala seni nasıl unutacağımı bilmiyorum… Unutmak içinde çaba sarfetmiyorum. Senin de dediğin gibi ‘’Hazandır bundan sonra mevsimler’’ deyip tebessüm etmenin yollarını arıyorum.
Sen beni düşünmeden kaçıncı güne adım atarken, ben beni bıraktığın o günde takılı kalmanın acısını yaşıyorum…(A.K)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 22:42:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2008, 22:42:42 » |
|
 çok dokundu yaaa... paylaşım için teşekkürler Yarencim...
|
|
|
|
|
|
Sustum tuz basıp yaralarıma, Ne kadar susulacaksa o kadar sustum... İçinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi; Yaslanıp yalnızlığın kollarına, Gül döküp kalabalıklara her gece, Yalnız geziyorum gönül ülkemi kimse bilmiyor......
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 23:31:43 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2008, 23:31:43 » |
|
Neden geldin, niye gittin aniden… Neden yaktın yüreğimi benden habersiz en derininden… Sorularım cevapsız kaldı zihnimde.
Hala seni nasıl unutacağımı bilmiyorum… Sen beni düşünmeden kaçıncı güne adım atarken, ben beni bıraktığın o günde takılı kalmanın acısını yaşıyorum…
 çok dokundu yaaa... paylaşım için teşekkürler Yarencim...
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 00:11:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2008, 00:11:50 » |
|
Daha çok beklersin...... 
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 00:14:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2008, 00:14:21 » |
|
Vay be kalbi yaralı olanların sayısı baya fazla imiş yarası olan bişeyler döktürüyor (benim gibi) tabi kimine dokunuyor kimini delip geçiyor  Teşekkürler Yaren
|
|
|
|
|
|
Tebessüm Sadakadır.
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 11:20:24 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2008, 11:20:24 » |
|
Biliyor musun hala ‘’neden ‘’sorusunu çıkaramadım aklımdan.
Sorularım cevapsız kaldı zihnimde. ''Neden''..Hep sorarız zaten bu soruyu.. Yüreğine sağlık,teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
..Vermek için alanlar,havuzda erimek için buz olanlar asla ölmez bitmezler.. çünkü onlar eridikçe;havuzun suyu çoğalır.. yok oluşları var oluşlarıdır aslında..
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 13:31:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2008, 13:31:33 » |
|
çok hüzünlüüüüü...  teşekkürler yarenim... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 17:02:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2008, 17:02:07 » |
|
Güzel bir paylaşım. 
|
|
|
|
|
|
DERMAN ARADIM DERDİME, DERDİM BANA DERMAN İMİŞ...
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 19:09:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2008, 19:09:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 20:02:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Mayıs 2008, 20:02:08 » |
|
Bir ona dokunmadı ablacım ,bir ona .. Hüzün mü ! Anlatmakda yetersiz kaldığım bir duygu ablacım  yarenciğim, ben bunu bir yerlerden buldun, aldın, burada paylaştın sanmıştım.. sen mi yazdın bunu? çok üzüldüm..  sabırlar versin.. vardır bunda da bir hayır..
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
| 13 Mayıs 2008, 21:14:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2008, 21:14:32 » |
|
|
|
|