| 06 Ağustos 2008, 13:42:10 |
|
|
|
| 06 Ağustos 2008, 13:47:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2008, 13:47:08 » |
|
Değerli yasemin kardeşim İmansızdan size "aferim" demesini mi bekliyordunuz. Bu tür hayvanlardan ben açıkcası daha saldırgan bir tavır beklerdim. Türkiyede bir gerçek var, hiç kimse pozitif ilimleri öğretmek için öğretmen olmaz, yada hiçkimse hasta bakmak için doktor yada profesor olmaz. Ne sagcısı, ne de solcusu. Sağcısı Öğretmen olayımda çocuklara gerçekleri aşılayayım diye düşünür, solcusuda bu işi soldan öğrendigi sekilde gerceklestirir, ulusalcısı atatürk ve laiklik arkasına sıgınarak islami aşağılar. Yani bunda şaşılacak bir durum yok yasemin kardeşim. Profesor görevini yapmış, sizin bundan sonra yapmanız gereken, farklı bir doktora tedavi için gitmektir. Tabiki üzüldüm,  hidayet versin. Selametle kardeşim, size de geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
nothing turns out the way I planned
|
|
|
| 06 Ağustos 2008, 13:53:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2008, 13:53:07 » |
|
 razı olsun. İnşallah hidayet sahibi bir doktor bulabilirim de şu ağrılarımdan kurtulurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ağustos 2008, 13:59:15 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2008, 13:59:15 » |
|
Geçmiş olsun Yasemin kardeş bu doktorun yaptıklarına anca şerefsizlik denir bir de hipokrat yemini ediyorlarmış..Palavra. Şunu bir kez daha belirtmek gerekir ki inançlı insanlar okumalı ve iyi yerlere gelmelidir...Bu makam mansıp adına değil ciğeri beş para etmez insanların , insanlıktan nasibini almamışların olmadığı bir dünya için ve tabi ki insanlığa hizmet içinnn...Rabbim şifa versin ...
|
|
|
|
|
|
Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
|
|
|
| 07 Ağustos 2008, 15:23:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2008, 15:23:02 » |
|
Amin mehmet akif kardeş. İki gündür kabusum oldu bu doktor. Sürekli uğradığım haksızlığı düşünüyorum.  sabır versin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ağustos 2008, 18:07:24 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2008, 18:07:24 » |
|
aaa inanamıyorum ayrıntı bilmiyordum demek böyle mi oldu yasemin kardeşim şoktayım şuanda  maalesef böyle insan!!!lar da var dünyada çook üzüldüm   razı olsun. İnşallah hidayet sahibi bir doktor bulabilirim de şu ağrılarımdan kurtulurum. amin kardeşim  acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
AğLaYaNı GüLDüRMeK, AğLaYaNLa AğLaMaKTaN DaHa DeĞeRLiDiR. BiR İnSaNı HeRHaNGi BiRi KıRaBiLiR aMa BiR TeK, En ÇoK SeVDiĞi AcItABiLiR. YaLaN SöYLeMeMeK DeĞiL, GerÇeĞi GiZLeMeMeK MaRiFeTTiR. "SaNa İhTiYaCıM VaR, GeL!" DiYeBiLMeKTiR GüÇLü OLMaK. BiRi SaNa GiT DeDiĞiNdE "KaLMaK İsTiYoRuM" DiYeBiLMeKTiR SeVMeK... ÖZüR DiLeMeK DeĞiL "AffEt BeNi" DiYe HaYKıRMaKTıR PiŞMaN OlMaK! Ve GuRuR, KaYbeDeNleRiN, AcİzLeRiN MaSKeSiDiR, SEVGİ DoLU YüReKLeRiN GuRuRu oLMaZ!...
|
|
|
| 08 Ağustos 2008, 21:56:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2008, 21:56:41 » |
|
Hastalığına  acil şifala versin kardeşim. Malesef bu yaşananlar sadece doktor camiasında değil günümüzde neredeyse her kesimde karşımıza çıkıyorlar. Ben aynı iş erinde bırakın erkekleri baya arkadaşlar dahi kapalıyım diye selam vermeye tenezzül etmiyorlar. Bu beni çok da üzmüyor açıkcası. Sadece onlar adına üzülüyorum.  onlara da hidayet etsin ve bir gün yaptıkları yanlışın ne büyük bir yanlış olduğunu anlasınlar.
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 11 Ağustos 2008, 16:56:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2008, 16:56:39 » |
|
insallah sifa bulursun kardesim eger bulmazsan gunahlarina kefaret olur insallah o agrilarin.turkiyede bazi yuksek yere gelen insanlardan bunu beklersin tabiki onlar musluman degilki guzel kardesim uzulme hic uzulme  buyktur... selametle bak sana gecmis olsuna geldim 
|
|
|
|
|
|
lubeyne
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 00:27:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2008, 00:27:00 » |
|
Rabbim büyük kardeşim elbet her hasretin birgün vuslatı olur.Ne mutlu sana ki en azından aşkın karşılıksız değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 00:34:52 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2008, 00:34:52 » |
|
RABBİM şifa versin yasemin kardeş... doktor demeye dilim,klavyem varmıyor o cahilede hidayet versin RABBİM...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 01:08:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 31 Ağustos 2008, 01:08:12 » |
|
Prof.herkesi öğrencisi sanıyor herhalde.Peki Yasemin bacım siz bişey demediniz mi?prof. olmak size gelen hastayla dalga geçme hadsizliğini vermez diyemediniz mi?Şimdi acayip sinirlendim...
|
|
|
|
|
|
"YARAB! Ne azabına dayanacak halim, Ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur... Vefasızlık edip senden uzak kalsamda, halim sensiz edemeyeceğini haykırmaktadır. Vefasızlığım nisbetinde değil, ihtiyacım nisbetinde lütfuna talibim..."
|
|
|
| 03 Eylül 2008, 16:53:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Eylül 2008, 16:53:25 » |
|
Birşey diyemedim münteha kardeş. Daha doğrusu diyemedim.Öyle yerlerde haklıyken haksız konumuna düşüyorsun. Sadece ben buraya türban tartışmaya gelmedim sen benim çıkış evraklarımı ver gideyim dedim. Allaha havale ettim onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Eylül 2008, 21:18:58 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Eylül 2008, 21:18:58 » |
|
 (cc) şifa versin.Ama hakkımızı savunmayı öğrenmeliyiz,nerde olursa olsun.Belki bıktınız türbanı anlatmaktan,belki yoruldunuz savunmaktan ama pesetmek en kötüsü olur.Muhatabınız ister prof.olsun , ister paşa...
|
|
|
|
|
|
"YARAB! Ne azabına dayanacak halim, Ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur... Vefasızlık edip senden uzak kalsamda, halim sensiz edemeyeceğini haykırmaktadır. Vefasızlığım nisbetinde değil, ihtiyacım nisbetinde lütfuna talibim..."
|
|
|
| 03 Eylül 2008, 23:53:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2008, 23:53:42 » |
|
yasemin kardeşim  şifa versin ve inş gerçekten doktor olan birini bulursun. Artık doktora doktor demeye bin şahit lazım onlar hipokrat yemini ederken hasta seçmeye mi yoksa tedeavi etmeyemi söz veriyolar anlamadım.  hidayet versin böyle doktorlara 
|
|
|
|
|
|
Bir çocuk gibi oyuna dalıp da unuttuğumuz sınav... Dünya üzerindeki kısa yolculuğumuz... Başımızı kaldırıp göremediğimiz nizam... Duyamadığımız hayret... Soramadığımız soru...
|
|
|
| 04 Eylül 2008, 00:03:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Eylül 2008, 00:03:32 » |
|
söylücek bişey yok o dr .... Rabbim ıslah eylesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|