İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Şehide  (Okunma Sayısı 158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
19 Eylül 2008, 16:55:55
1takat

Düşlemek; İlahi bir beldede bir taş olmayı düşlemek,Hakkı zikreden bir tezbihte bir taş olmayı düşlemek.Arafatta şeytana atılan bir taş olmayı düşlemek

Yazar

*

Üye No : 46011

Konu  : 71

Aldığı Teşekkür 17
Beyazlar ülkesinde zenci olmak
« : 19 Eylül 2008, 16:55:55 »

Hissiyatı dillendiremediğim hani derim ya bir şairin bir yazarın sevgiliye layık bir cümle kuramayışındaki acziyete düşmüşüm. İşte o an bu andır.

Belki Bedirin aslanlarından kalan bir mirası omuzlayan çanakkalede yatan bir dedenin ve ecdadın kendisine intikal etmesi ve bu zengin miras ile hani zevaliyet gibi görünsede belki hakkın Rahman ve rahim olan ismi şanının üzerlerinde tecelli etmesi ile kemaliyet olduğu hakikati.
Gene şairin dediği üzere "Gel seni tarihe desem sığmazsın. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın"

Hz Halit bin velit ki yıldızlardan biri şehit olmayı çok arzu ederde malesef şehit olmaz.
Kıskan ey Halit bin velit kıskan Gazadan gazaya koşupta olamadın bir şehit. Bak binlerce mehmedim olmuşlar bir anda şehit.Bilmem şemsettin tan acizine layık görürmü mevlam bir şehitlik.

BE'dualarınızda ve nefret hissiyatlarınızda olmamak ümidi ve arzusu ile
.........
Yazıların acziyete düştüğü andır o an.

Ey Sevgili,  Bir bayram gününün üç beş adımlık mesafede olduğu demlerde,Bir kart postalcıdan yüz binlerce kart postal alırım sen için. Kimisi kış manzaralı,kimisi gül desenli.Her birinin üzerinede bir birinden farklı en süslü kelamlarla bezeli şiirler yazarım.Fakat hiç birisini sana layık görmediğimden gönderemem.Çünkü ben ;Bir şairin bir yazarın(biraz ben oluyorum) sevgiliye layık bir cümle kuramayışındaki acziyetine düşmüşüm
Şemsettin Tan
[/cente
04 Ekim 2008, 15:35:27
1takat

Düşlemek; İlahi bir beldede bir taş olmayı düşlemek,Hakkı zikreden bir tezbihte bir taş olmayı düşlemek.Arafatta şeytana atılan bir taş olmayı düşlemek

Yazar

*

Üye No : 46011

Konu  : 71

Aldığı Teşekkür 17
Beyazlar ülkesinde zenci olmak
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2008, 15:35:27 »

Açın kapıları koç yiğitler geliyor.Uhudun kahramanı Hz Hamzanın askerleri geliyor. Gülleri kıskandıran kan gülleri geliyor.

Sukutun çığlıklarına sığınmak

BE'dualarınızda ve nefret hissiyatlarınızda olmamak ümidi ve arzusu ile
.........
Yazıların acziyete düştüğü andır o an.

Ey Sevgili,  Bir bayram gününün üç beş adımlık mesafede olduğu demlerde,Bir kart postalcıdan yüz binlerce kart postal alırım sen için. Kimisi kış manzaralı,kimisi gül desenli.Her birinin üzerinede bir birinden farklı en süslü kelamlarla bezeli şiirler yazarım.Fakat hiç birisini sana layık görmediğimden gönderemem.Çünkü ben ;Bir şairin bir yazarın(biraz ben oluyorum) sevgiliye layık bir cümle kuramayışındaki acziyetine düşmüşüm
Şemsettin Tan
[/cente
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: