| 31 Mart 2008, 22:57:47 |
|
|
 |
« : 31 Mart 2008, 22:57:47 » |
|

DUVAR YAZILARI Dile benden ne dilersen... ÖZÜR DİLERİM...! YES abicim Türkçe Eğitime Benden de OKEY ! Anne - baba ayrıldılar... mahkeme, hüzünlerin annede kalmasına karar verdi...! Çocuktan al haberi, ucuza gelsin...! Birimiz hepimiz hepimiz biri... şurda demin BİRİ vardı nereye gitti yahu...! Her başarılı öğrencinin önünde, mutlaka bir KOPYA vardır...! İyi insan lafın üzerina gelir... diğerleri o lafın altında kalır...! söylediğimi sandığı Benim n şeyi anladığına inanıyorum, fakat senin işittiğin şeyin benim kastettiğim şey olmadığını fark ettiğinden emin değilim. Hakkımızı isteriz...(Hakkının arkadaşları) ! İnsanlar ÜÇE ayrılır : a) Saymasını bilenler, b) Saymasını bilmeyenler. Ben sana baktım sen bana... şimdi beraber beş çocuğa bakıyoruz...! Edison elektriği buldu, parasını biz ödüyoruz...! Boks spor ise, savaş olimpiyattır...! Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım...! Bizi çekemediler, HALAT koptu...! Aşkımıza nokta koyma sevgilim, sana istediğin kadar VİRGÜL vereyim...!
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 01 Nisan 2008, 01:23:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2008, 01:23:26 » |
|
COK TESEKKUR EDERIM BUNLARDA BENDEN Ögrenciyi altin sinifa koymuslar ille de TENEFUS demis Her zaman neseli ol....RUH HASTASI oldugun anlasilmasin...! ''HAVLAYAN KOPEK ISIRMAZ''derler ama;ya bu kopek o atasozunu bilmiyorsa...! DUZENSIZ UYKU ruh sagligini bozuyormus,Allah tan milletce cok ''Duzenli uyuyoruz''...!! ''Gencler istikbal sizlerindir...Izin verin,bugunu biz buyukler yasayalim...! Calismak benim icin herseydir,ancak herseyle ilgilenmem...! ''Kisi akilli ve caliskan ise takdir et... Akilli olup ta tembel ise ikaz et ... Akilsiz olup ta caliskan ise dikkat et... Hem akilsiz hem tembel ise imha et...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Nisan 2008, 01:27:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2008, 01:27:49 » |
|
tam da anlamaya başlamıştım.. okul bitti.. rahmetli çok iyi bir insandı.  TAKSİTLERİNİ affetsin..
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mayıs 2008, 13:06:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2008, 13:06:31 » |
|
vurun ulan vurun ben kolay ölmem ocakta küllenmiş közüm var içimde bitmeyen sözüm var. 
|
|
|
|
|
|
GÖRDÜMKİ BU DÜNYA BİR O YALANMA HALİME BAKIPTA MUTLUYUM SANMA BEDENİM KABEDEN UZAKTA AMMA GÖNLÜMÜ BIRAKTIM BEYTULLAHTA BEN
|
|
|
| 02 Mayıs 2008, 13:11:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2008, 13:11:21 » |
|
iradene sahip olki kişiligini bulasın.
|
|
|
|
|
|
GÖRDÜMKİ BU DÜNYA BİR O YALANMA HALİME BAKIPTA MUTLUYUM SANMA BEDENİM KABEDEN UZAKTA AMMA GÖNLÜMÜ BIRAKTIM BEYTULLAHTA BEN
|
|
|
| 02 Mayıs 2008, 13:16:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2008, 13:16:00 » |
|
sevgini yolu dikenlidir oraya girersen ayaklarına batar sakın ha üstüne basma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 21:46:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Mayıs 2008, 21:46:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 21:48:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2008, 21:48:32 » |
|
Kaptan Kemal konuşuyor, Kaptan Kemal konuşuyor. "Çıkarın beni bu kaptan" 
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 22:00:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2008, 22:00:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Mayıs 2008, 23:21:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2008, 23:21:41 » |
|
Gülü seven abisine katlanır.
Buda benden kendi imalatım
|