|
|
| 12 Mayıs 2007, 13:24:15 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2007, 13:24:15 » |
|
o zaman biz "avatar"ı kullanmıyalım öyleyse,profil resmi diyelim yav kullandığımız anlamını bilmediğimiz dilimize öylece girmiş o kadar çok kelime var ki acaba onların anlamları ne,bilmeden hepsini söylüyoruz  razı olsun...
|
|
|
|
|
|
KAHROLSUN PKK
|
|
|
| 12 Mayıs 2007, 15:30:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2007, 15:30:46 » |
|
 soktayim ya türkcemize o kadar yabanci kelime getirdiler ki bizde anlamini bilmeden kullaniyoruz..  affetsin bizi aydinlattigin icin  razi olsun abla 
|
|
|
|
|
|
 Minare ailesinin fertleriyiz...bizi kimse ayiramaz!!!
|
|
|
| 12 Mayıs 2007, 21:30:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2007, 21:30:11 » |
|
 soktayim ya türkcemize o kadar yabanci kelime getirdiler ki bizde anlamini bilmeden kullaniyoruz..  affetsin bizi aydinlattigin icin  razi olsun abla 
|
|
|
|
|
|
Mezardakilerin pisman olduklari seyler icin dunyadakiller birbirlerini yiyorlar
|
|
|
|
|
| 10 Temmuz 2008, 19:13:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008, 19:13:21 » |
|
o zaman biz "avatar"ı kullanmıyalım öyleyse,profil resmi diyelim yav kullandığımız anlamını bilmediğimiz dilimize öylece girmiş o kadar çok kelime var ki acaba onların anlamları ne,bilmeden hepsini söylüyoruz  razı olsun...
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 10 Temmuz 2008, 19:21:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2008, 19:21:29 » |
|
efendim,
merhabalar,
dikkât etmek, güzeldir.. hattâ, dini konuda "dikkât", 'takvâ' dairesindedir..
öğrenmiş olduk; teşekkür ederiz. inşâAllah, kullanmamaya çalışacağım..
selâmetle kalasınız, efendim.
|
|
|
|
|
|
Efendim,
Bir hayrân kaldığımız, dedik ya.. Biz, Allahu Teâlâ'nın hangi "var yada yok'una" hayrân kalmadık ki.. Hangi tâvsiyye yada emrine "-Peki, efendim." demedik ki.. Yeryüzünü, hatırına hâlâ paramparça edmediği, o en güzel kul, Peygâmber Efendimiz(s.a.v.)'in hangi haberini hissedmeden geçtik ki..
Size bir ip-ucu, Duâ'yı ve ilmi bırakmayınız!
Sizi, Peygâmber'e komşu eder..
|
|
|
|
|
| 12 Temmuz 2008, 10:33:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2008, 10:33:38 » |
|
 Rabbim bildiğimizle amel edip bilmediğimizi öğrenmeyi nasip eylesin Amin... selam ve dua ile...
|
|
|
|
|
|
 KİŞİNİN SÖZÜ AKLINI VE FAZİLETİNİ GÖSTERİR...(HZ.EBU BEKİR)
|
|
|
| 12 Temmuz 2008, 10:41:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2008, 10:41:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
SeNi BuLMaM iÇiN BeNi uZaĞa aTTıN!! aLeMi BeNiM, BeNi KeNDiN iÇiN YARATTIN!!
|
|
|
| 12 Temmuz 2008, 18:29:58 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2008, 18:29:58 » |
|
Muhammed kardeşin açıklamaları kayda değer Lakin Biz niyetlere göre yine de hareket etsek sıkıntı olmaz Başka dillerde ya da dinlerde başka manaya gelmesi bizim de onu o manada kullanıyor olduğumuz anlamına gelmez Mesela rusça veya orta asya lehçelerinde kullanılan bazı terimler hem islam literatüründe hem de Türk dil literatüründe çok değişik anlamlar ihtiva ediyor.Bunun haramlık bir yanı yoktur. Bizim dilimizdeki karşılığı muhammed kardeşin izah ettiği şekliyledir  razı olsun
|
|
|
|
|
|
SEVGİ GÜNEŞİNİN GURUB ETTİĞİ KARANLIK BİR DÜNYADA ,İNSAN BÜTÜN DÜNYANIN SULTANI OLSA NEYE YARAR Kİ?
|
|
|
|