| 21 Şubat 2008, 04:32:06 |
|
|
 |
« : 21 Şubat 2008, 04:32:06 » |
|

arkadaşlar mp3 ü kesmek için ilk önce sol yukarı köşeden fileyi seçiyoruz daha sonra open i.sonra kesmek isteğimiz parçayı buluyoruz.bulduktan sonra parçayı tıklayıp aç diyoruz.şarkıyı programa ekledikten sonra alt kısım set begin var kesmek istediğimiz kısımın başına geliyoruz yukarda hareket çizgisi var ordan getirebiliriz.getirdikten sonra set begin sonrada kesmek istediğimiz son yere kadar getiriyoruz hareket çizgisini set end e tıklıyoruz bu işlemleri yaptıktan sonra kestiğimiz yer mavi renkle belli olacaktır.sonra yukardan file ye tıklıyoruz save selection u seçiyoruz yani, farklı kaydet yoksa save derseniz şarkının orjinalini bozarsınız save selection dedikten sonra kayıt edeceğiniz yeri seçin bu kadar......Hade kolay gele.... Download Link : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİndir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 01:17:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2008, 01:17:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 01:21:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2008, 01:21:50 » |
|
Estagfirullah... Senin eline su dökemeyiz...  InsAllah seninde katkilarinla Nüans Sitesi bir bitsin Reklamimizida daha sonra ederiz...  Haa benim şu meshur katkılarım ! Örnekteki gibi : - "Ya baksana şu nasıl oluyor" - Ney ? -Tamam tamam buldum ...2 dk sonra - "Şey peki bu nasıl oluyor" - Ney ? -Tamam tamam onu da buldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 01:29:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2008, 01:29:42 » |
|
Estagfirullah... Senin eline su dökemeyiz...  InsAllah seninde katkilarinla Nüans Sitesi bir bitsin Reklamimizida daha sonra ederiz...  Haa benim şu meshur katkılarım ! Örnekteki gibi : - "Ya baksana şu nasıl oluyor" - Ney ? -Tamam tamam buldum ...2 dk sonra - "Şey peki bu nasıl oluyor" - Ney ? -Tamam tamam onu da buldum 

Ufak defek seyleri herkes yapar onun icin bende buldum yoksa senin kadar nerden bileyim...
|
|
|
|
|
|
Sen Yolcu Bu Yalan Dünya Hancıdır Öyle Bir Gün Varki Yürekte Sancıdır Yer Gök Bir Olup Da Hesap Sorulunca En Sevdiğin Bile Senden Davacıdır 
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 01:34:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2008, 01:34:26 » |
|

Ufak defek seyleri herkes yapar onun icin bende buldum yoksa senin kadar nerden bileyim... Öyle deme ben bilmiyodum mesela o ufak tefek şeyleri, alçak gönüllü webmaster 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 01:50:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2008, 01:50:17 » |
|
İşte bak ders bile almaya basladık senden , kesinlikle öyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2008, 02:04:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2008, 02:04:38 » |
|
Tamam bugunluk bu kadar bilgi aldık yeter, ama bundan sonrası icin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sitesine makalelerinizi gonderirseniz bizi ihya edersiniz, yayınlarız orada sayın webmaster CeNNeT hanım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Nisan 2008, 19:05:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2008, 19:05:49 » |
|
KARDEŞLERİM BENİM KULLANDIĞIM BANA GÖRE BAYA Bİ KALİTELİ VE KULLANIŞLI BİR MP3 KESME PROGRAMI VAR ADI GOLDWAVE.BEN ÇOK MEMNUNUM BU PROGRAMDAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|