| 10 Temmuz 2007, 16:47:50 |
|
|
 |
« : 10 Temmuz 2007, 16:47:50 » |
|

|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 10 Temmuz 2007, 16:52:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 16:52:11 » |
|
ben bu resmi babama göstereyim inşallah bi etki gösterir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Temmuz 2007, 13:50:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2007, 13:50:04 » |
|
 bir tuhaf oldum... resim herşeyi anlatıyor.... Hakkaten yaw... ben bu resmi babama göstereyim inşallah bi etki gösterir...
Walla hiç zannetmiyom..Onlar bu resim lerin daha beterlerini gördüler ama hiç tınlamıyo bile.. 
|
|
|
|
|
|
Müminlerden öyle yiğitler vardır ki; Onlar  'a verdikleri söze sadakat gösterdi. Onlardan bazılar şehit oluncaya kadar çarpışacağına dair yaptığı adağını yerine getirdi. Kimiside şehit olmayı bekliyor...
|
|
|
| 30 Temmuz 2008, 19:35:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2008, 19:35:29 » |
|
Ehli sünnet inançlarında daha doğrusu kurallarında diyor ki;Keyif verici içecek ler ve benzerleri haramdır... ARKADAŞLAR SİGARA !!!Sigara içersen al abdestini al fırçala dişlerini nefesini temizleyemezsin, temizlenmemiş nefesinle kuran okur ve de dua edersin sonra bekleme meleklerin o duaları tamda dudağından almasını etrafa yaymadan duanı etraftan alır dualarını nefesine yaklaşmadan!!! Gece oldumu sığınırsınya Rabbime 'ım şeytani rüyalardan sana sığınırım diye sonra beklersin ermişleri erenleri rüyanı süslesinler diye gelmez dostum gelmez pis nefes pis nefis gibi!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2008, 05:03:43 Gönderen: a.s.gül »
|
|
|
|
|
| 13 Ağustos 2008, 15:18:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 15:18:33 » |
|
lütfen din kardeşlerime sesleniyorum.sağlığınızı bıraz olsun düşünüyorsanız sıgarayı bırakmaya çalışın.  rızası için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ağustos 2008, 15:21:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 15:21:08 » |
|
kusura bakmayın daha çok yeni üyenizim.pek fazla bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teş.ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Eylül 2008, 16:28:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2008, 16:28:37 » |
|
 bir tuhaf oldum... resim herşeyi anlatıyor.... Bencede anlatıyor başka lafa gerek yok
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 18 Eylül 2008, 17:02:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2008, 17:02:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Eylül 2008, 15:22:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2008, 15:22:57 » |
|
malesef babam içiyooo.... durun şu resimleri onada göndereyim... işe yarar mıki... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 19 Eylül 2008, 18:31:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 19 Eylül 2008, 18:31:20 » |
|
KUSURA BAKMA VUSLATIM EVET HALEN SİGARA İÇMEYE DEVAM EDİYORUM NE YAZIKKİ.. BU RESİM NE Kİ BEN DAHA BETERLERİNİ GÖRDÜM BÖYLE KONUYU BİR ARKADAŞIMIZ DAHA AÇMIŞTI YANILMIYORSAM MÜNEVVER KARDEŞİMİZDİ ORDADA ÇOK TARTIŞTIK AMA NAFİLE KUSURA BAKMAYIN AMA SİGARA KEYİF VERMİYOR BANA BENİM BİLDİĞİM HARAM UYUŞTURUCU ALKOL GİBİ ŞEYLER HARAM BEYNİ UYUŞTURAN VE KENDİNİ KAYBETDİREN ŞEYLER HARAM SİGARA İNSANA KENDİ KAYBETTİRMİYOR BANA HADİS YADA AYET GÖSTERİN BAKALIM HARAM OLDUGUNU AMA "KEYİF VEREN ŞEYLERİ İÇMEK HARAMDIR " SÖZÜNÜ DEGİL BAŞKA BİR HADİS VE AYET İSTİYORUM ŞAYET HARAMSADA RABBİM AFFETSİN İRADEM OLMAYAN TEK ŞEY SİGARADIR BI RA KA MI YOOOO RUUUUUM VE DUA İSTİYORUM RABBİM TİKSİNDİRSİN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2008, 18:34:13 Gönderen: firdevs »
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 20 Eylül 2008, 04:04:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2008, 04:04:28 » |
|
Haram olan keyif verici içecekler mi aklı gideren içecekler mi? Eğer keyif veren içecekler ise kola, meyvasuyu, su vb. şeyleri içmekte haram olur öyle değil mi? Ayrıca sigaranın hükmü mekruhtur. Firdevs abla  yardımcın olsun. Gerçekten zor. İçmeyen bilmez nasıl bir illet olduğunu. İnsan sevdiği veya sevmediği şeylerden kolayca vazgeçebilir ama sigara çok farklı. Et gibi tırnak gibi, belki bir göz gibi. Vazgeçilmesi zor bir şey. Amma  Celle Celalüh yardım ettiği zaman zor olan kolay oluyor biiznillah. Şehide can vermeyi kolay eden Rabbim sana da sigarayı bırakmayı kolay etsin. İnşaallah en kısa zamanda bırakırsın abla.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2008, 04:06:43 Gönderen: hızır-murad »
|
|
(-0) + (+0)= -0,0 (1'e hasret kaldım)
Ölümün bana uzak olduğu kadar ölüme aşığım.
|
|
|
| 20 Eylül 2008, 08:12:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2008, 08:12:20 » |
|
bende kullanıyorum bırakmayı deniyorum ama olmuyor we çok tiksiniyorum kendimden  rızası için dua edelim arkadaşlar herkes we ben bırakalım şu sigara illetini
|
|
|
|
|
|
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN WE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
|
|
|
| 21 Eylül 2008, 04:40:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2008, 04:40:04 » |
|
hızır -murat ve gandosa kardeşim dualarınız için  razı olsun.. sözlerinize aynen katılıyorum .eşşekden düşmeyen eşşekden düşenin halinden anlamaz benim kadar sigarayala ilgili ayet yada hadis araştıran yoktur nerde ne okumuşsam mekruhdur diye okudum şayet bir ev hanımı sigarayı alırken çocugunun rızkını ona verirse evine ekmek almayıp sigarasını alırsa budur haram olan.hee ben burda kusurumu kapatmak için bahaneler aramıyorum mekruhlarıda üstüstde yaparsan haram olur ben diyorumki rabbimden tek günahım sigara içmek olsun ne yapabilirim ölüme hastalıya ayrılıya hasrete acıya kalleşce arkadan vurulmaya kısacası her şeye sabırla katlandım ama sigarasızlıga dayanamıyorum oruçluyken bile ilk yaptıgım su ve hurma yedikden sonra sigaramı yakarım neyse yaaa konu uzadıkca tadı kaçaçak bu konunun selametle kalın kardeşlerim  yüreginizdeki dualarınızı avuçlarınıza versin inşaallah katında kabul olur inşaallah
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
|
|
|