işte dünyanın en ilginç cep telefonu tasarımları.kullanım kolaylıgı saglamayabilirler ama görünüm olarak gerçekten dikkat çekici...

bu mp3 çalar olayı kendini çok aştı,artık heryere herseye konuyor.bakın şimdi de ayakkablıra takılmış,taşıma derdi yok,istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz...

her bardakta farklı bir görünüm kazanmak istermisiniz?...cok eglenceli olacağa benziyor...

bu makas kesme işlemlerini cok kolaylaştırıyor,artık herkes düz bir şekilde kesebilecek,yamuk kestim derdine son...

akvaryumu andıran bu tuvalet çok ilgi çekiceğe benziyor...

kırılmayan ampul...
hem görünüş hem de kullanım acısından güzel bir tasarım.cok tutulacaga benziyor...

küresel ısınma önlemi olabilecek bir buluş.ne kadar su harcandıgını gösteren musluk ve sifonlar günlük hayatımızda cok işe yarayacaga benziyor...

nostaljik bir tasarım,gerçekten cok güzel görünüyor

fazla abartılı bir tasarım.bu kadar zor durumda kalarak iş yapan varmı acaba,kim kullanır bunu bilemem...

ilginç bir çanta tasarımı...

bu alışveriş sepetini japonlar yapmış,üzerindeki ekranda aldığınız ürünün özelliklerini ve fiyatını gösteriyor,harcadığınız parayı biliyorsunuz,ayrıca aradığınız ürünlerin yerini size sözlüyor ve kolaylıkla bulabiliyorsunuz…
e bi teşekkürü hakettim heralde:) 
Yorumlarınızı bekliyorum
Selametle!..