| 29 Ağustos 2008, 00:42:27 |
|
|
 |
« : 29 Ağustos 2008, 00:42:27 » |
|

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
KAYNAK : nebevianlayis.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ağustos 2008, 00:48:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2008, 00:48:12 » |
|
Keşke böyle bir İslam üniversitesinde eğitim alabilseydim......Şimdiki üniversitem gibi , her seferinde günahların içine dalıyormuş korkusuyla hareket etmez... ın istediği gibi bir mümin olarak eğitim alabilirdim.....İnşallah gelecekte Türkiye-İslam üniversitesini de görürüz...Biz görmesek de torunlarımız görsün en azından..Sağolun paylaşım için...
|
|
|
|
|
|
Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
|
|
|
| 29 Ağustos 2008, 00:52:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2008, 00:52:22 » |
|
dualarınıza AMÎN diyorum... amin... amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ağustos 2008, 02:07:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2008, 02:07:59 » |
|
Hımm şimdi böyle bir üniversite cidden benim üniversitem olabilir mi diye düşündümde ihtimal bile vermiyorum...İslam üniversitesi denildiği zaman bu görüntüler mi akla gelmesi gerekiyor....Bu resimler hangi üniversiteye aittir bilinmez yada bir şahsın çalışması söz konusumuudur orasıda muallak....görüntülere baktığımızda özellikle bayanların resmedildiği o kareler bana hiç te islamla bağdaşıyor gibi gelmedi....Sadece gözlerin görünmesi vede üzerlerine giydikleri cübbe ile birde başlarının üzerine tekrar bir örtü örtlümesi tabiri caizse kusura bakmayın ama bana papazları hatırlattı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Ağustos 2008, 02:44:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2008, 02:44:32 » |
|
Benim medresem varken neden üniversite?  Şimdi bunların arasında ki bir metrelik mesafe mi islam olduklarını ifade ediyor. yoksa karşılıklı bakışmaları mı? Ben değil bu ülkede hiç bir ülkede üniversite olmasını istemiyorum. Neden mi? üniversitenin olduğu yerlerin bozulmaya mahkum olduğunu gördüm de ondan. Aileden uzak kendi halinde kardeşlerimizin bacılarımızın kötü yollara düştüğünü gördümde ondan. Üniversite de her türlü pisliği gördüm de ondan istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
(-0) + (+0)= -0,0 (1'e hasret kaldım)
Ölümün bana uzak olduğu kadar ölüme aşığım.
|
|
|
| 29 Ağustos 2008, 19:54:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2008, 19:54:02 » |
|
O zaman herkes evinde otursun bütün ilim ve fenni çöpe atalım..Bence Hızır-murad kardeşim siz üniversiteye gidemediniz heralde içinizde bir ukte kalmış...Ondan dolayı sitem ediyorsunuz..Pislik her yerde var yeter ki siz girmek istemeyin....Bence İslamiyete gayet uygun Aşkı-Beka ne güzel örtünmüşler...Papazlıkla alakası yok...
|
|
|
|
|
|
Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
|
|
|
| 30 Ağustos 2008, 18:34:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2008, 18:34:39 » |
|
Burda hızır-murad arkadaşa katılmıyorum...sevgili mehmet akif papazlıktan kasıt burda resmedilen bu kareler masumca çekilmiş kareler olduğunu düşünmüyorum...kim bu resimleri yakaladıysa aslında islamiyeti insanların başka bir bakışla görmlerini sağlamak için bir tuzak olarak görüyorum.. neden özellikle bayanların sadece gözlerini alıp o cübbeyle olan forotğraflarını yakalamışlar ve siyah çarşafı bu kadar korkunç göstermişler...Saygımız var çarşafa...Ama resimler bana masum bir resimden ibaret gelmiyor...Sembol bu olmamalı...madem islam üniversitesi erkeklerinde kılık kıyafetleri islama göre olsun ozaman...bu çarşaflı görüntülerin yanına çarşafsız başörtülü öğrencilerde konulabiliridi diye düşünüyorum...Yanlış anlaşılma olmasın çarşafa karşı olan biri değilim...bu görüntülerde art niyet arıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Ağustos 2008, 21:23:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2008, 21:23:05 » |
|
Mehmet akif kardeşim, Hızır kardeşimizin Benim medresem varken neden üniversite? sözüne böyle bir yorum yapmanızı esefle karşıladım. Ne yani medersede ilim-irfan yokmu? Asıl ilim oaralarda okutulan ilimdir. Çünkü orda bütün ilimlerin kaynağı olan "Kur'an" ve onun anlaşılmasına yardımcı olan diğer ilimler okutulmaktadır. Kur'anı anlamayan ve bilmeyen bir insan bütün ilim-irfanı yutarsa ne fayda?
[quoteBence Hızır-murad kardeşim siz üniversiteye gidemediniz heralde içinizde bir ukte kalmış...Ondan dolayı sitem ediyorsunuz..][/quote]
Sadece medrese okumuş ve devlet okullarını tamamen dışardan vermiş olan birisi olarak ben cevap veriyorum: Hayatımın hiçbir anında medresede okuduğuma pişman olmadım ve üniversite okumadığım için (içerden yani) içimde eziklik duygusuda yaşamadım. Hatta devlet okullarını babamın tavsiyesiyle okudum, yoksa bana tamamen gereksiz geliyordu.( Tamamen gereksiz olduğunu düşünmüyorum, biline) Vllahi bir daha dünyaya gelirsem yien medresede okurum, yine okurum, yine okurum. Hatta şimdi imkan olsa hoca olarak değil yine talebe olarak okumaya devam ederim... Ya zaten eski medreseler bugün ki üniversiteler değilmiydi? O zamanlar bütün ilimler medersede okutuluyordu, ne değişti şimdi? Sadece dini ilimler kaldı, peki dini ilimlerin değeri yokmu sizin katınızda? En büyük üniversite yine medreselerdir, aslımızı unutmayalım... Radenur hocama katılıyorum, kendi ailem çarşaflı olduğu halde çarşaflı bayanlar çok ön plana çıkarılmış kanaatindeyim. Ama yinede böyle üniversitelerimiz olsun isterdim.... SELAM VE DUA İLE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 00:04:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2008, 00:04:55 » |
|
güzel bir konu eline sağlık..seracettin abi msn ye gelmiyorsun engelledin ve sildin sanırım bi kusur mu işledik.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 00:08:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2008, 00:08:05 » |
|
Mehmet akif , sen ne demişsin öyle =) Hızır kardeşi tanısaydın, okudugun universiteyi bırakır onun gibi olmak isterdin  Dediklerin için özür dilemelisin kardesim selametle
|
|
|
|
|
|
nothing turns out the way I planned
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 00:21:34 |
|