Esselamunaleykum kardeşlerim
Sitemiz hakkında cok konustuk, cok meşveret yaptık. Ve aldıgımız en önemli sonuç, sitemizin kaynak bakımından eksigi olmamasına ragmen AKTİF olmaması. Yani herhangi bir durumda, bir olayda yada aktivitede Minare.Net olarak zayıf kalmamız (forum degil, anasayfa acısıdan)
Bu sebeple , sitemizi bir sisteme oturtmaya karar verdik. Ve bu çalışma bi kaç ayı da alacak olsa faydalı olacagından bunu yapmışken bir kaç dilde yapalım dedik.
Türkçe ve İngilizce açısından hiç bir sorunumuz yada kaynak eksikliğimiz , anlaşılmazlık durumu da yok elhamdulillah. Bunun dışında düşündügüm Almancada ise en büyük desteği bana Cennet ve Rumeysa verecek inşallah.
Eğer içinizden farklı dillerde bize destek olacak , kaynak sağlayabilecek arkadaslar var ise biz bu 3 farklı dili gerekirse 5 e de çıkarırız insallah. Yapmanız gereken gercekten emin oldugunuz, dogruluguna guvendiginiz islami kaynakları bize sunarken sadece başlığının turkcesini bildirmek. Yani su kaynak sunu anlatıyor diyebiliyorsanız biz bu baslıga guvenir ve kullanırız. Aslınd en çok da rusça bi islami kaynak sitesi olsun istiyorum ama onun icin biraz daha beklemem gerek.
Çünkü malumunuz ortalıkta yalan yanlış bir sürü islami kaynak dolasıyor. Yoksa ben bütün dillerde islami kaynak bulurum hiç sorun degil ama bunlar sahih olmadıktan sonra yararı olmaz.
İnşallah bu başlık altına yeni sitelerimizde olması gereken kategoriler, bölumler, konular ne yada neler olmalı , kendi fikirlerinizi yazarsanız, biz de ona göre bir seyler yapmaya çalışalım. Ve buldugunuz yada guvendiginiz almanca, ingilizce islami kaynak ve dosyaları buraya yazarsanız yine mtesekkir olurum
Selametle - Kolları sıvayalım ins