İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kendine Iyi Bak Derler...  (Okunma Sayısı 1446 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Nisan 2007, 17:58:07
TaHiR

Biz Hep Üç Kişiydik Ben,Keyfim ve Kahyası...Biz Yine Üç Kişiyiz Ben,Tepem ve Tası...!!!

Alışıyorum

*

Üye No : 28

Konu  : 120

Aldığı Teşekkür 20
Sen Olmazsan Yasarmi Bu Can...
« : 26 Nisan 2007, 17:58:07 »

Kendine Iyi Bak Derler...

“Kendine iyi bak” bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde...

"Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine iyi bak ve beni düşünme. Çünkü ben de seni düşünmeyeceğim artık. Arama sakın beni, yazma, çünkü ben yazmayacağım. Sil beni yüreğinden, çünkü ben sileceğim. Fakat, yaşanılan, paylaşılan güzel şeyler hatırına sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum.”

"Kendine iyi bak. Aramızda geçen herşeye rağmen benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim. Aslında bilmem çok önemli değil, iyi olduğunu varsayacağım ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle başbaşa, yapayalnız bırakıyorum ben. Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslına bakarsan, çok da fazla umursamıyorum."

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onları ayırmak, eti tırnaktan ayırmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok acı vericidir, yürek parçalıyıcıdır. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine İyi Bak” gözleriyle ayrılırlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizliğine bürününceye kadar…

Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine İyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tırnaktan ayırmak yerine ölümü yeğlerler. Onlar bu acıyı bir kezden fazla kaldıramayacaklarını bilirler.

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet değil midir aslında seni seveni, ihtiyacı olanı yüzüstü bırakıp gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluğa mahkum edip giderler. Seni parçalara ayırıp, en büyük parçayı yanlarına alıp giderler. Seni senden alıp giderler.

Daha kötüsü suçlayamazsın onları tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardır elbet. Suçlatmaz kendini. Savaşmadıkları için kızarsın ama suçlayamazsın. Savaşmışlarsa, yenildikleri için kızarsın ama suçlayamazsın. Yenildiğin için kızarsın ama suçlayamazsın… Ayrılığın kaçınılmazlığına inandırır seni, "kendine iyi bak" derler ve giderler. Elinden umutlarını, düşlerini, sevgilerini alıp giderler. Bir tek anıları bırakırlar geride, bir de hatırladıkça gözyaşlarına boğulasın diye
unutulmayan nağmeler.

Arkalarına bakmadan çekip giderler eğer yalnız kalmışsan, çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler. Herşey o saniye orada bitsin, kapansın bu sayfa isterler. "Bitti" diyemedikleri için, "kendine iyi bak" derler. "Kırıldım ve affedemiyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. "Seni istemiyorum artık, hayatımdan çıkaracağım ama bil ki hiç unutmayacağım" diyemedikleri için kendine iyi bak derler. "Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır, bilirler.

"Kendine iyi bak" bir noktadır çoğu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansın isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki ışık, dudağımdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatıma renk katan, sen yüreğimdeki çarpıntı, sen hayatımdaki neşesin. Sen yolumu aydınlatan, sen dert ortağım, sen gönül yoldaşım, sen bir tanesin. "Kendine iyi bak" deme bana. Nokta koyma.

Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler, keşke affedebilsen beni, keşke ben de affedebilsem… Keşke döndürebilsek zamanı geriye. Keşke bugünkü aklımızla yaşasak herşeyi baştan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Sen eksikken, ben nasıl tam olurum? Senden kalan boşluğu kimlerle doldururum? Savaşsak, aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı, hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanırdı? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savaşların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı?……….

Peki o zaman... Senin istediğin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine İyi Bak."

"Kendine Iyi Bak" derler, kurşunu kafana sıkıp giderler.

Haydi Ben Bensiz Geleyim...Sen Sensiz Gel...!!!
Durma Cabuk Gel...Gelmem Deme...!!!
Ne Evet Demek Yarasir Sana...Ne Hayir...Dostum...!!!
Senin Sanina Sadece Gelmek Yakisir...!!!
26 Nisan 2007, 18:21:56
CeNNeT

Kurucu

*

Üye No : 2

Konu  : 947

Aldığı Teşekkür 142
...RaBBiMiN YoLuNDa SeVDaLiYiM BeN...
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2007, 18:21:56 »

Harika bir yazi Rabbim razi olsun emegine saglik abi... 

Sen Yolcu Bu Yalan Dünya Hancıdır
Öyle Bir Gün Varki Yürekte Sancıdır
Yer Gök Bir Olup Da Hesap Sorulunca
En Sevdiğin Bile Senden Davacıdır

26 Nisan 2007, 20:10:59
hakikat

Yeniyim

*

Üye No : 27

Konu  : 17

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2007, 20:10:59 »

bu şiirin seslisini dinlemek isterseniz

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.hakikatweb.com/hakkimda.php

buraya buyrun..
26 Nisan 2007, 21:10:33
Hale19

..kördüğüm..

Yeniyim

*

Üye No : 37

Konu  : 1

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2007, 21:10:33 »

Harika bir yazi Rabbim razi olsun emegine saglik abi... 

.. edeple gelen, lutufla gider ..
26 Nisan 2007, 21:50:13
TaHiR

Biz Hep Üç Kişiydik Ben,Keyfim ve Kahyası...Biz Yine Üç Kişiyiz Ben,Tepem ve Tası...!!!

Alışıyorum

*

Üye No : 28

Konu  : 120

Aldığı Teşekkür 20
Sen Olmazsan Yasarmi Bu Can...
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2007, 21:50:13 »

Aminnn...Cümlemizden insallah...

Haydi Ben Bensiz Geleyim...Sen Sensiz Gel...!!!
Durma Cabuk Gel...Gelmem Deme...!!!
Ne Evet Demek Yarasir Sana...Ne Hayir...Dostum...!!!
Senin Sanina Sadece Gelmek Yakisir...!!!
28 Nisan 2007, 16:08:40
erdem

Alışıyorum

*

Üye No : 39

Konu  : 2

Aldığı Teşekkür 2
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2007, 16:08:40 »

cok guzel saolun... seslısıde senden tşkurler hakıkat sevıyorum bu sıteyı.

HAKSIZLIGIN KARŞISINDA EĞİLENLER HAKLARIYLA BERABER SEREFLERINIDE KAYBEDERLER. HZ.ALİ (R.A)
18 Kasım 2007, 22:45:35
firdevs

Kopamıyorum

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2007, 22:45:35 »

BENDE BUNUN BİR SENE OLDU SEVEREK DİNLEDİĞİM BİR PARÇA ELLERİNİZE EMEGİNİZE SAĞLIK KARDEŞLERİM

:aro: :aro:

CÜMLENİZİ ALLAH A EMANET EDİYORUM SELAM VE DUA İLE

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
18 Kasım 2007, 23:03:35
Ebrar

Bir dertli kulum derman arayan...

Emektar

*

Üye No : 5

Konu  : 33

Aldığı Teşekkür 20
« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2007, 23:03:35 »

ben ilk defa okuyorum...hiç dinlememiştim de..gerçekten çok  anlamlı bir paylaşım...
teşekkürler....

09 Ocak 2008, 21:39:21
Su Misali...

Alışıyorum

*

Üye No : 5320

Konu  : 10

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2008, 21:39:21 »

allah razi olsun...
09 Ocak 2008, 22:30:43
gul

Alışıyorum

*

Üye No : 4028

Konu  : 10

Aldığı Teşekkür 1
“aşk!”Dedim attım içime seni...
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2008, 22:30:43 »

Kendine Iyi Bak" derler, kurşunu kafana sıkıp giderler.

Sevdiğin her varlıktaki güzellik Allah’tan geliyor. Sen, her neye âşık olursan, o şey ilâhî sıfatlardan biri ile yaldızlanmış, nurlanmış.” (Mesnevi, III, 554)
09 Ocak 2008, 22:36:07
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2008, 22:36:07 »

Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır, bilirler.

malesefff
09 Ocak 2008, 22:42:57
AYSENUR79

Kopamıyorum

*

Üye No : 1981

Konu  : 39

Aldığı Teşekkür 1
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2008, 22:42:57 »

bende 1 sene kadar önce keşfetmiştim...
her dinlediğimde sanki ilk defa dinliyormuş gibi dinlerim...

emeğine sağlık kardeşim...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
10 Ocak 2008, 00:12:34
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2008, 00:12:34 »

buyrun iyi seyirler ve dinlemeler...

"kendine iyi bak" larımızın delikanlıca olması dileğimle....

[youtube=425,350]ZOLzS4ptjVc[/youtube]

10 Ocak 2008, 01:01:23
hkumcu3

zümra

Isınıyorum

*

Üye No : 6584

Konu  : 42

Aldığı Teşekkür 6
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2008, 01:01:23 »

allah razı olsun.tekrar dinlemek güzeldi.banada dendi ve gitti.ama ben diyemedim parçadaki gibi.rabbime sığındım.ve gemimi terkedilmişliklerin olduğu bir limana demirledim.dilerim ki rabbim kimselere dedirtmesin bu cümleyi :amin:
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: