İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: izin ver paylaşalım...  (Okunma Sayısı 739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 Temmuz 2007, 22:16:32
CeNNeT

Kurucu

*

Üye No : 2

Konu  : 947

Aldığı Teşekkür 142
...RaBBiMiN YoLuNDa SeVDaLiYiM BeN...
« : 10 Temmuz 2007, 22:16:32 »

İZİN VER PAYLAŞALIM

paylaşmak bundan böyle bütün yaşananları.hayatın ağırlığını azda olsa atabilmek omuzlardan.birazda tebessüm edebilmek ama yapmacıksız ve içten....bir ömrü paylaşabilmek hiç eksiksiz....virgülleri atlamadan, beraber okumak bize ait olan hikayeyi....her ne varsa anlatılması gereken, en söylenmeyen ne varsa duygu trendimizde sıkmadan ve boğmadan cümleleri ses tellerimizle anlatmalıyız.

geçmişin karanlık izlerini silebilmek için yüreklerimizden, içimizdeki küçücük güneşten ışık alıp cem etmeliyiz aydınlığı...mecburuz en çokta buna mecburuz sanki.nedir ki hayatın kıymeti duadan başka, duanın özüde paylaşma değilmidir?kardeşlerimiz vardır, hiç tanımadığımız ve görüp bilmediğimiz bir yerde...acı çeken onlar için ağlayan gözlerimiz vardır dualarımızda....sevgiler paylaştıkça artarmış, acılar ise azalırmış...izin ver dost, izin ver paylaşalım hayatın bir kaç parçasını.mutluluğun ve sevincin senin olsun, ben yüreğindeki acılara dokunayım, hiç incitmeden seni.izin ver zihninin bulanıklığını sileyim.azıcık anlamalısın işte, sana değil ruhuna yakın olamalıyım.ben kalbine gömdüğünü çıkarmadan, dağıttığın parçaları yeniden toparlamaktan bahsediyorum.bunun için diyorum ki; izin ver, izin ver paylaşalım hayatın bir kaç karesini..

başını kaldır azıcık, bir kere tebessümle bak yüzüme.biliyorum ki; içinde yeşermeye direnen yanların sukut bulacak bir gün.bir gün kulaklarımız necatın ayak seslerini duyacak, beraber dinleyeceğiz o zaman.denizler hep sakin değildir bilirsin, hayat yaşadıklarımızdan ibaret değil.kasırgalara tahemmül ettiren tutanakların olmalı, bir istinad noktan.O'na emanet etmelisin kendini, bu yüzden sana paylaşmalısın diyorum.beraber göğüsleyelim hayatın bütün zorluklarını.ufka güzel bak biraz, hayatından lezzet alırsın o zaman.

paylaşalım dost!dağların yükleyemeyeceği yükü beraber taşıyalım mevte kadar.korkma!ellerine uzanmaz ellerim.yüreğini sarmalamak istiyorum, sevdalarını üşütmeyesin diye.istersen gözlerinden mahrum kalırım.ama beni ruhunun kıytılarına yığılmış hüzünlerden habersiz bırakma."kalbi hüzünlü olanlarla beraberim" diyor ya Rabbimiz.biz'i kuşanıp yürümeliyiz öylece ebediyete.yoldaki sıkıntılara kalkan olma sen, bana bırak hayatın bütün yoğunluklarını.yeter ki bu kadar sır olma.sırrını yitirsin artık içine gömdüklerin.şeffaflığı bürün birazda.artık anla.paylaşmalısın dost ve ya izin ver sana ait olanı paylaşalım.....

ELİF AZAKLI

Sen Yolcu Bu Yalan Dünya Hancıdır
Öyle Bir Gün Varki Yürekte Sancıdır
Yer Gök Bir Olup Da Hesap Sorulunca
En Sevdiğin Bile Senden Davacıdır

16 Aralık 2007, 17:50:30
firdevs

Kopamıyorum

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2007, 17:50:30 »

paylaşalım dost!dağların yükleyemeyeceği yükü beraber taşıyalım mevte kadar.korkma!ellerine uzanmaz ellerim.yüreğini sarmalamak istiyorum, sevdalarını üşütmeyesin diye.istersen gözlerinden mahrum kalırım.ama beni ruhunun kıytılarına yığılmış hüzünlerden habersiz bırakma."kalbi hüzünlü olanlarla beraberim

cennet çiçeğim ellerine sağlık gülüm rabbim sana hayatın boyunca ettiğin bütün dualarını kabul etsin inşaallah yolunu bahtını şansını açık eylesin inşaallah gülüm seni çok seviyorum görmesemde seni yüreginle sözlerinle allah için seviyorum gülüm cennet bahçesinin nadire gülü cennet çiçegim allah a emanet ol

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
29 Şubat 2008, 23:22:24
CeNNeT

Kurucu

*

Üye No : 2

Konu  : 947

Aldığı Teşekkür 142
...RaBBiMiN YoLuNDa SeVDaLiYiM BeN...
« Yanıtla #2 : 29 Şubat 2008, 23:22:24 »

Bu güzel sözler ve dualar icin Allah razi olsun ablam senden...

Allah icin bende seni seviyorum...

Okuyan gözlerin dert görmesin insAllah...

Sende O'na emanetsin...

Selam ve Dua ile...

Sen Yolcu Bu Yalan Dünya Hancıdır
Öyle Bir Gün Varki Yürekte Sancıdır
Yer Gök Bir Olup Da Hesap Sorulunca
En Sevdiğin Bile Senden Davacıdır

Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: