İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: DOĞRUYU SÖYLEME ZAMANI ...  (Okunma Sayısı 199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
11 Ekim 2008, 16:38:20
davacigenc

İmanlı insanlardan meydana gelen toplum her devirde asr-ı saadeti yaşayan, saadeti asra taşıyan bir toplumdur!!!

Isınıyorum

*

Üye No : 36911

Konu  : 23

Aldığı Teşekkür 8
ŞİMDİ ÖZ VATANIMDA YASAKTIR BAŞÖRTÜSÜ...YASAKTIR
« : 11 Ekim 2008, 16:38:20 »

Okuluma gittim Baba bugün , yine seni dinleyerek ...
Almadılar beni yine içeriye , bense hüzünlü ama bir o kadar da direniş gücünü yansıtan gözlerimle bakmakla yetindim bu sefer...

Belki , her zamankinden benim canım daha çok yandı ama anlamıyorlar Babam , ne desem , ne söylesem ;
''Kural bu ! Seni başında türbanınla (!) kamusal alana sokamayız ''  diyorlar sadece .
Baba , okulum bir eğitim mektebi değil mi ?
Ne eğitimi , hangi yönden eğitecekler beni ?
Sen demiyor muydun , biz İslami bir ülkede yaşıyoruz diye , madem ki öyle , neden okuluma almıyorlar beni ?
Başörtüm İslam dinimizin emri , hani eğiteceklerdi beni , hani öğretmek için vardı bu okullar Huh?
Dinimi öğretmedikleri sürece , ne öğretecekler ki bu akılsızlar ...
Nasıl insanlar yetiştirmeyi planlıyorlar ... ?
Herşey İslam'ı öğretmek ve anlamakla başlardı hani , sen demiştin bunları Baba ,
insan dinini öğrenmeden , temelini oturtmadan , öğrenemezdi bir şeyi diyordun hani ?
 Peki , bunlar ne yapmaya çalışıyorlar Baba ...
Başımı açtırarak , açıklığa özendirerek , hatta ve hatta batılı inançlara beni büründürtmeye çalışarak , beni dinimizden uzaklaştırmayı mı ?
Hani müslümandı bunlar ?  Müslümanlık bu değil ki ! ...
Müslüman Allah(cc ) 'ın istediği şekilde yaşayan kul değil miydi , Allah(cc) müslüman 'ın böyle olmasını istemiyor ki Baba !

Peki Baba , senin söylediklerin ve sözde İslam devletinde yaşayan sözde müslümanların davranışları bu derece çelişirken , doğruyu söyleme zamanı gelmedi mi Huh?

Davacı Genç

11 Ekim 2008, 20:42:50
mehmet akif

mehmet akif

Yazar

*

Üye No : 25901

Konu  : 172

Aldığı Teşekkür 20
yollar ki Allah a çıkar bendedir...
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2008, 20:42:50 »

Çok güzel bir yazı olmuş davacı genç başka yazılarını da bekleriz...İyi bir başlangıç olmuş. ..Söylediklerinde çok haklısın ama şunu da unutma yanlışları düzeltmek yine senin benim gibi insanlara düşüyor..Bizler elimizden geldiğince hayatın her alanında aktif olmalı ve insanlığa hizmet etmeliyiz...

Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
11 Ekim 2008, 20:56:04
davacigenc

İmanlı insanlardan meydana gelen toplum her devirde asr-ı saadeti yaşayan, saadeti asra taşıyan bir toplumdur!!!

Isınıyorum

*

Üye No : 36911

Konu  : 23

Aldığı Teşekkür 8
ŞİMDİ ÖZ VATANIMDA YASAKTIR BAŞÖRTÜSÜ...YASAKTIR
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2008, 20:56:04 »

beğenmenize çok sevindim mehmet akif abi   
bu ilk yazım değil elbet ama ilklerden sayılır 
kendimce kağıdı , kalemi ve silgi yi Wink  elime alır karalarım kağıda bişeyler ,
minaremle hep paylaşmak istedim amma ve lakin çekindim    TOM::
beğenmeniz cesaretlendirdi abi bundan sonra inşallah devamı gelecektir , sağ olun , var olun inşallah ... Smiley

bu arada söylediklerinizde haklısınız elbette , ben bu dava da erkeklere de çok sorumluluk düştüğünü düşünüyorum , lakin çoğu erkeği aynı sorumluluğu üstlenmiş bir vaziyette göremiyorum bu da haliyle üzüyor ...
rabbım imtihanımzın üstesinden hakkıyla gelebilmeyi nasip eylesin inşallah ...

11 Ekim 2008, 21:10:19
mehmet akif

mehmet akif

Yazar

*

Üye No : 25901

Konu  : 172

Aldığı Teşekkür 20
yollar ki Allah a çıkar bendedir...
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2008, 21:10:19 »

Amin inş..sen yazılarını yaz içinden geldiği gibi çekinme bu site bizim hüzümlerimizde bir sevinçlerimizde ..

Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Rastgele: www dua zamani

Gitmek istediğiniz yer: