|
|
 |
« : 11 Ekim 2008, 16:38:20 » |
|

Okuluma gittim Baba bugün , yine seni dinleyerek ... Almadılar beni yine içeriye , bense hüzünlü ama bir o kadar da direniş gücünü yansıtan gözlerimle bakmakla yetindim bu sefer...
Belki , her zamankinden benim canım daha çok yandı ama anlamıyorlar Babam , ne desem , ne söylesem ; ''Kural bu ! Seni başında türbanınla (!) kamusal alana sokamayız '' diyorlar sadece . Baba , okulum bir eğitim mektebi değil mi ? Ne eğitimi , hangi yönden eğitecekler beni ? Sen demiyor muydun , biz İslami bir ülkede yaşıyoruz diye , madem ki öyle , neden okuluma almıyorlar beni ? Başörtüm İslam dinimizin emri , hani eğiteceklerdi beni , hani öğretmek için vardı bu okullar  Dinimi öğretmedikleri sürece , ne öğretecekler ki bu akılsızlar ... Nasıl insanlar yetiştirmeyi planlıyorlar ... ? Herşey İslam'ı öğretmek ve anlamakla başlardı hani , sen demiştin bunları Baba , insan dinini öğrenmeden , temelini oturtmadan , öğrenemezdi bir şeyi diyordun hani ? Peki , bunlar ne yapmaya çalışıyorlar Baba ... Başımı açtırarak , açıklığa özendirerek , hatta ve hatta batılı inançlara beni büründürtmeye çalışarak , beni dinimizden uzaklaştırmayı mı ? Hani müslümandı bunlar ? Müslümanlık bu değil ki ! ... Müslüman (cc ) 'ın istediği şekilde yaşayan kul değil miydi , (cc) müslüman 'ın böyle olmasını istemiyor ki Baba !
Peki Baba , senin söylediklerin ve sözde İslam devletinde yaşayan sözde müslümanların davranışları bu derece çelişirken , doğruyu söyleme zamanı gelmedi mi 
Davacı Genç
|