munevver

|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2008, 21:32:57 » |
|
Ne güzel, bakarsın sonunda hafız olursun Amine kardeşim
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)"
|
|
|
|
|
şerife

|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2008, 21:37:59 » |
|
14.015. cüzleri okuyabilirim inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daybreak

|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2008, 21:42:50 » |
|
bir arkadaşımız için de ben 16. cüzü aldım.. bitirince iletirim  'ın izniyle.. (kime verdiğimi unutmayayım-sema)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2008, 23:13:29 Gönderen: daybreak »
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
elif_

|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2008, 22:53:53 » |
|
Aldığınız cüzler yazıldı kardeşler..
Rabbim kabul etsin..
|
|
|
|
|
|
This time, This place Misused, Mistakes Too long, Too l8 Who was I 2 make u w8 Just 1 chance Just 1 breath Just in case there's just 1 left Cuz u know...
|
|
|
asva

|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2008, 22:56:51 » |
|
selamun aleykum Alfasilin ve vuslat kardeslerimizin cuzlerinde bi karisiklik olmus galiba yada bana yle geldi(Alfasilin kardes 7 8 9.cuzleri almak istemis ) 6 7 ve 8. cuzler karsisinda ismi yazili..ins. duzeltilir Selam ve dua ile kalin ins.....
|
|
|
|
|
|
Sen anilan guzel bir soz ol! Zira insan hakkinda soylenilen sozden ibarettir.
|
|
|
|
|
Amin€

|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 04, 2008, 18:52:54 » |
|
Ne güzel, bakarsın sonunda hafız olursun Amine kardeşim
AMİN...İNŞAALLAH...BU ARADA 13.CÜZ OKUNDU...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alfasilin_

|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 04, 2008, 21:17:46 » |
|
SA Bİ KARISIKLIK YOK 6 7 8 BEN ALDIM VUSLAT A MESAJINDA 2 9 YAZMIS O ÖYLE ALINCA BENDE DEGİSTİRDİM SONRA O BENİM MESAJIMI GÖRMÜŞ SONRA O BENİM ALDIKLARIMI ALMADI YANİ ÖLE İŞTE AEO KARISIKLIK YOK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asva

|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2008, 00:18:22 » |
|
SA Bİ KARISIKLIK YOK 6 7 8 BEN ALDIM VUSLAT A MESAJINDA 2 9 YAZMIS O ÖYLE ALINCA BENDE DEGİSTİRDİM SONRA O BENİM MESAJIMI GÖRMÜŞ SONRA O BENİM ALDIKLARIMI ALMADI YANİ ÖLE İŞTE AEO KARISIKLIK YOK
tamam ins. kardesim oyle gorunce hatimde eksiklik olmasin dedim hakkinizi helal edin 18. cuzude ben aliyorum ins. Rabbim kabul etsin Selametle..
|
|
|
|
|
|
Sen anilan guzel bir soz ol! Zira insan hakkinda soylenilen sozden ibarettir.
|
|
|
elif_

|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 06, 2008, 13:18:04 » |
|
Esselamun Aleykum Alınmayan cüzlerimizden alıp, bu manevi ortaklığa dahil olmak isteyen kardeşlerimizi bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
This time, This place Misused, Mistakes Too long, Too l8 Who was I 2 make u w8 Just 1 chance Just 1 breath Just in case there's just 1 left Cuz u know...
|
|
|
YARALI ŞERÇE

|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 06, 2008, 17:58:37 » |
|
slm u aleyküm kardeşler,ben de 27 yi aldım inşaallah...   razı olsun ve kabul etsin inşaallah. SELAM VE DUA İLE...
|
|
|
|
|
|
YÜZER MİLYON BAŞLARIN FEDA OLDUĞU BİR KUTSİ HAKİKATE, BAŞIM DAHİ FEDA OLSUN...!!!
|
|
|
ASYALI

|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2008, 18:02:06 » |
|
Biz de aldığımız cüzleri okuduk. Rabbim dergah-ı izzetinde kabul buyursun inşaallah.
|
|
|
|
|
|
SEVGİ GÜNEŞİNİN GURUB ETTİĞİ KARANLIK BİR DÜNYADA ,İNSAN BÜTÜN DÜNYANIN SULTANI OLSA NEYE YARAR Kİ?
|
|
|
hızır-murad

|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2008, 00:21:46 » |
|
Selamün aleyküm 11. ve 12. cüzler okundu. 1 cüz daha almak istiyorum. yazarsanız okurum inşaallah.
|
|
|
|
|
|
 (-0) + (+0)= -0,0 (1'e hasret kaldım) Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! Yanlışın 180, doğrunun 360.5 derece karşısındayım.
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 07, 2008, 17:00:18 » |
|
Selamün aleyküm 11. ve 12. cüzler okundu. 1 cüz daha almak istiyorum. yazarsanız okurum inşaallah.
28.cüz yazıldı h-murad kardeş...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|