|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim,10/27/07, 2007, 05:20:12 » |
|
hayır henüz paylaşılmayan cüz var almak isterseniz... paylaşılmayan cüzler... 13-14-15-16-17 20 -21-22
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
~~Chatin~~
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim,10/27/07, 2007, 09:48:48 » |
|
21.22.cüzleri ben alayım... Selam ve Dua ileeee.........
|
|
|
|
|
|
¸."'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'".¸
¸ ."'´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`'".¸
..:: Kusursuz Dost ::..
..:: Arayan Dostsuz Kalır ::..
..:: HZ.MEVLANA ::..
(_¸."°´'`°¤,¸."*´`*".¸,¤°´'`°".¸_)
°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°
|
|
|
~~Chatin~~
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim,10/27/07, 2007, 09:50:20 » |
|
11-12-13-14-15-16-17-20-21-22 cüzlerini alayım inşAllah....
ancak bu kardeşimiş almış gözüküyor...........
|
|
|
|
|
|
¸."'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'".¸
¸ ."'´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`'".¸
..:: Kusursuz Dost ::..
..:: Arayan Dostsuz Kalır ::..
..:: HZ.MEVLANA ::..
(_¸."°´'`°¤,¸."*´`*".¸,¤°´'`°".¸_)
°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim,10/27/07, 2007, 10:20:55 » |
|
sağlasın ~~Chatin~~ kardeş uyarı için... nasılda gözümden kaçmış... e bu durumda ~~Chatin~~ kardeşe cüz kalmamış... eğer çok istiyorsan cuneydi_bagdadi ile konuşup okumadıysa ondan alabilirsin... selametle... RABBİM kabul etsin inş... arkadaşlar okundu mesajlarınızı geciktirmeyin inş... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Burak
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim,10/28/07, 2007, 12:49:14 » |
|
Şimdi 12. cüz benim mi cüneydi nin mi ? Kafam karıştı.. O benden önce atmış mesajı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minare
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim,10/28/07, 2007, 01:01:05 » |
|
Şimdi 12. cüz benim mi cüneydi nin mi ? Kafam karıştı.. O benden önce atmış mesajı..
Kim önce attıysa o almıstır abi, ama özel mesajla yada mail ile alısveris yapabilirsiniz. eger tum cuzler alındıysa yeni bir hatimde baslatılabilir. selametle
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim,10/28/07, 2007, 04:15:40 » |
|
burak kardeş 12.cüz senindir...  cuneydi_bagdadi kardeşin haberi var... yani hangi cüzün karşısında kimin ismi varsa cüzü o okuyacaktır...  selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim,10/28/07, 2007, 08:57:24 » |
|
Sağolasınız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cuneydi_bagdadi
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim,10/29/07, 2007, 11:18:21 » |
|
cüzler bitti elh...  kabul etsin inş.
|
|
|
|
|
|
غنجر Who is better in speech than one who calls (men) to  , works righteousness, and says, "I am of those who bow in Is جونىد
|
|
|
|
yaren
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim,10/30/07, 2007, 10:46:11 » |
|
almış oldugum 5.6.7. cüzleri okudum RABBİM KABUL BUYURSUN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popular
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım,11/07/07, 2007, 07:40:43 » |
|
selamun aleykum arkadaslar ben 8 9 10 11 cuzlerı bıtırdım  ın ıznıyle benım bı rıcam var 8 hatımın duası yapılırken ablam cok hasta onun adınada sıfa dıleye bılırmıyız adı aynur benı bılgılendırırsenız cok sevınırım rabbım sımdıden dualarımızı kabul etsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım,11/07/07, 2007, 08:11:55 » |
|
ammiiin...ablacım RABBİMMrazı olsun inş... tabiki ablacım ekleriz inş ablanın isminide.... RABBİM şifa versin... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popular
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım,11/07/07, 2007, 11:58:29 » |
|
sagol  razı olsun vuslat kardesım 10 hatımede ınsallah baslarız hayırlısıyla selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım,11/08/07, 2007, 10:00:29 » |
|
12. cüz okundu arkadaşlar.  kusurları ile kabul etsin ve sizlerden razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım,11/08/07, 2007, 10:02:36 » |
|
aminnn.amiiin...inş kardeşim... RABBİM sizden de razı olsun.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|