|
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim,, 2007, 05:20:12 » |
|
hayır henüz paylaşılmayan cüz var almak isterseniz... paylaşılmayan cüzler... 13-14-15-16-17 20 -21-22
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim,, 2007, 09:48:48 » |
|
21.22.cüzleri ben alayım... Selam ve Dua ileeee.........
|
|
|
|
|
|
¸."'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'".¸
¸ ."'´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`'".¸
..:: Kusursuz Dost ::..
..:: Arayan Dostsuz Kalır ::..
..:: HZ.MEVLANA ::..
(_¸."°´'`°¤,¸."*´`*".¸,¤°´'`°".¸_)
°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim,, 2007, 09:50:20 » |
|
11-12-13-14-15-16-17-20-21-22 cüzlerini alayım inşAllah....
ancak bu kardeşimiş almış gözüküyor...........
|
|
|
|
|
|
¸."'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'".¸
¸ ."'´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`'".¸
..:: Kusursuz Dost ::..
..:: Arayan Dostsuz Kalır ::..
..:: HZ.MEVLANA ::..
(_¸."°´'`°¤,¸."*´`*".¸,¤°´'`°".¸_)
°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim,, 2007, 10:20:55 » |
|
sağlasın ~~Chatin~~ kardeş uyarı için... nasılda gözümden kaçmış... e bu durumda ~~Chatin~~ kardeşe cüz kalmamış... eğer çok istiyorsan cuneydi_bagdadi ile konuşup okumadıysa ondan alabilirsin... selametle... RABBİM kabul etsin inş... arkadaşlar okundu mesajlarınızı geciktirmeyin inş... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim,, 2007, 12:49:14 » |
|
Şimdi 12. cüz benim mi cüneydi nin mi ? Kafam karıştı.. O benden önce atmış mesajı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim,, 2007, 01:01:05 » |
|
Şimdi 12. cüz benim mi cüneydi nin mi ? Kafam karıştı.. O benden önce atmış mesajı..
Kim önce attıysa o almıstır abi, ama özel mesajla yada mail ile alısveris yapabilirsiniz. eger tum cuzler alındıysa yeni bir hatimde baslatılabilir. selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim,, 2007, 03:15:40 » |
|
burak kardeş 12.cüz senindir...  cuneydi_bagdadi kardeşin haberi var... yani hangi cüzün karşısında kimin ismi varsa cüzü o okuyacaktır...  selametle...
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim,, 2007, 07:57:24 » |
|
Sağolasınız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim,, 2007, 10:18:21 » |
|
cüzler bitti elh...  kabul etsin inş.
|
|
|
|
|
|
غنجر Who is better in speech than one who calls (men) to  , works righteousness, and says, "I am of those who bow in Is جونىد
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim,, 2007, 09:46:11 » |
|
almış oldugum 5.6.7. cüzleri okudum RABBİM KABUL BUYURSUN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım,, 2007, 07:40:43 » |
|
selamun aleykum arkadaslar ben 8 9 10 11 cuzlerı bıtırdım allahın ıznıyle benım bı rıcam var 8 hatımın duası yapılırken ablam cok hasta onun adınada sıfa dıleye bılırmıyız adı aynur benı bılgılendırırsenız cok sevınırım rabbım sımdıden dualarımızı kabul etsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım,, 2007, 08:11:55 » |
|
ammiiin...ablacım RABBİMMrazı olsun inş... tabiki ablacım ekleriz inş ablanın isminide.... RABBİM şifa versin... 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım,, 2007, 11:58:29 » |
|
sagol  razı olsun vuslat kardesım 10 hatımede ınsallah baslarız hayırlısıyla selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım,, 2007, 10:00:29 » |
|
12. cüz okundu arkadaşlar.  kusurları ile kabul etsin ve sizlerden razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım,, 2007, 10:02:36 » |
|
aminnn.amiiin...inş kardeşim... RABBİM sizden de razı olsun.... 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|