|
|
 |
« : Ekim,, 2007, 10:08:43 » |
|
 Her mü'min, Allahu Teâlâ'ya sevilmek istediği kadar Kur'an-ı Hakim okumalıdır... E durmayalım o zaman arkadaşlar... Hemen başlayalım yeni hatmimizin cüzlerini paylaşmaya... Haydin manevi ortaklığa... 1. Cüz- VuSLaT(okundu) 2. Cüz- VuSLaT(okundu) 3. Cüz- VuSLaT(okundu) 4. Cüz- CeNNeT(okundu) 5. Cüz- yaren(okundu) 6. Cüz- yaren(okundu) 7. Cüz- yaren(okundu) 8. Cüz- popular(okundu) 9. Cüz- popular(okundu) 10. Cüz-popular(okundu) 11. Cüz-popular(okundu) 12. Cüz- Burak(okundu) 13. Cüz-cuneydi_bagdadi(okundu) 14. Cüz- cuneydi_bagdadi(okundu) 15. Cüz-cuneydi_bagdadi(okundu) 16. Cüz- cuneydi_bagdadi(okundu) 17. Cüz- cuneydi_bagdadi(okundu) 18. Cüz- ızdırab(okundu) 19. Cüz- ızdırab(okundu) 20. Cüz- cuneydi_bagdadi(okundu) 21. Cüz- cuneydi_bagdadi(okundu) 22. Cüz-cuneydi_bagdadi(okundu) 23. Cüz-yusufum(okundu) 24. Cüz- advence(okundu) 25. Cüz-RADENUR(okundu) 26. Cüz-hafize(okundu) 27. Cüz- elif_(okundu) 28. Cüz-firdevs (okundu) 29. Cüz-firdevs (okundu) 30. Cüz-firdevs (okundu)
Kur'an dertlilere deva
Çaresizlere çaredir…
Kur’an nurdur...
Kur’an rahmettir, huzurdur, sevgidir, aşktır...
Kur’an ’a (cc) yakınlaşmadır…
Peygambere (sas) sevdirmektir kendimizi..
Kur’an hem kendimizi hem hem geleceğimizin kurtuluşudur
Rabbim vakitlerimizi Kur’anın nuruyla aydınlatsın...
Gönüllerimzi imanın huzuruyla doldursun...
Ve bizleri Kur’an dan ayırmasın…
(amin)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım,, 2007, 02:06:07 Gönderen: VuSLaT »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim,, 2007, 10:36:10 » |
|
27. cüzü alayım VuSLaT abla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim,, 2007, 12:37:05 » |
|
CANLAR 28. 29. 30. CÜZLERİDE BEN ALAYIM RABBİM ŞİMDİDEN KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim,, 2007, 06:18:35 » |
|
5.6.7. cüzleride ben alıyım RABBİM KABUL BUYURSUN.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim,, 2007, 06:54:20 » |
|
selamun aleykum kardesler bende allahın ıznıyle 28 29 30 cuzlerı alıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim,, 2007, 08:14:24 » |
|
populer kardeşim ben aldım onları okuyorum
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim,, 2007, 08:30:00 » |
|
popular ablam 28 29 30 u firdevs ablaya yazmıstık karısıklık olmasın insaallh sana istediğin baska 3 cüzü yazayım ins 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim,, 2007, 08:38:30 » |
|
selamun aleykum vuslat kardesım ben ozaman allahın ıznıyle 8 9 10 cuzlerı alıyım ınsallah bunuda alan yoktur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim,, 2007, 08:43:16 » |
|
tamam ablacım insaalah 8 9 10 senindir... 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim,, 2007, 08:45:31 » |
|
sagol kardesım  ızın verırse hatım duası ne zamana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim,, 2007, 09:07:11 » |
|
ablacım ins bir ay sonra yani 15 16 kasım gibi duasını yaparız... 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim,, 2007, 07:02:44 » |
|
SELAMÜN ALEYKÜM
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim,, 2007, 07:03:14 » |
|
 KABUL ETSİN
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim,, 2007, 07:04:40 » |
|
İNŞAALLAH 23. CÜZ BENDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|