|
|
 |
« : Eylül,, 2007, 03:12:07 » |
|
Hatm-i Şerif 7 Esselamunaleykum değerli kardeşlerim.
Cenab-ı Hak da Kur'an-ı Kerim de bizlere şöyle hitap ediyor.
"Gerçekten bu Kur'an insanları öyle bir yola doğrultup götürür ki, o en adil ve en doğru yoldur." (İsra-9)
"Sana bu kitabı her şeyin apaçık bir beyanı, bir hidayet, bir rahmet ve müslümanlar için bir müjde olmak üzere peyderpey indirdik." (Nahl-89)
"Ey insanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerde olan dertlere bir şifa, mü'minler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir." (Yunus-51)
"Kur'an-ı Kerime sarılınız ve ayrılığa düşmeyiniz" (Al-i İmran-5)
Ramazan-ı Şerif süresince iki kur'an-ı kerim hatmini tamamladık. Üçüncüsünü geciktirmeden başlatalım. Bütün hatimlerin duasını toplu olarak Ramazan-ı Şerif sonunda yapacağız inşAllah.
Cüz almayan kardeşlerimiz ve okumak isteyenler için bir fırsat daha.
1. Cüz- Minare okundu 2. Cüz- yaren okundu 3. Cüz- yaren okundu 4. Cüz- yaren okundu 5. Cüz- yaren okundu 6. Cüz- ene_abd okundu 7. Cüz- ene_abd okundu 8. Cüz- Rumeysa okundu 9. Cüz- advence okundu 10. Cüz-popular okundu 11. Cüz-popular okundu 12. Cüz-popular okundu 13. Cüz-popular okundu 14. Cüz- VuSLaTokundu 15. Cüz-hüsna okundu 16. Cüz- Burak okundu 17. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 18. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 19. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 20. Cüz- consonantal_cry okundu 21. Cüz- consonantal_cry okundu 22. Cüz-yusufum okundu 23. Cüz-yusufum okundu 24. Cüz- advence okundu 25. Cüz-yusufum okundu 26. Cüz-yusufum okundu 27. Cüz- elif_ okundu 28. Cüz-yusufum okundu 29. Cüz-yusufum okundu 30. Cüz-yusufum okunduRabbim kabul etsin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim,, 2007, 12:37:52 Gönderen: CeNNeT »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül,, 2007, 10:33:07 » |
|
2.3.4.5. cüzleride ben aldım kardeşim RABBİM şimdiden kabul buyursun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül,, 2007, 04:47:20 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
|
|
|
|
|
|
 Minare ailesinin fertleriyiz...bizi kimse ayiramaz!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül,, 2007, 04:53:34 » |
|
s.a bende 9. cüzü alabilirim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül,, 2007, 12:44:33 » |
|
eeee hadi arkadaşlar sankim cüz paylaşımı yavaşlamış...  ha gayret inş 3 hatmi şerifimizide bir an önce paylaşalım... :DÖNGÜ: bakarsınız 4. yü başlatırız...  ben de 14. cüzü alıyım ... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül,, 2007, 01:31:34 » |
|
S.A. 25 26 27 28 29 30 BENDE
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül,, 2007, 01:33:00 » |
|
 KABUL ETSİN
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül,, 2007, 01:37:39 » |
|
yusufum kardeş yalnız elif_ kardeş 27 yi almış... karışıklık olmasın inş... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül,, 2007, 11:12:02 » |
|
selamun aleykum karedeslerım 10 11 12 13 cuzlerı allahın ıznıyle alıyorum rabbım sımdıden kabul etsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül,, 2007, 02:37:37 » |
|
S.A. 22 23 İNŞ. BENDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül,, 2007, 02:38:36 » |
|
 KABUL ETSİN İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül,, 2007, 05:48:13 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
okundu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül,, 2007, 05:52:27 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
okundu Görende rumeysa abla misafir sanacak yaw, okunduymuş, okunduysa yaz oraya  Elin degimisken baska okuyan filan varsa onları da ayarla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül,, 2007, 07:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|