|
Minare
|
 |
« : Eylül,09/28/07, 2007, 03:12:07 » |
|
Hatm-i Şerif 7Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapEsselamunaleykum değerli kardeşlerim.
Cenab-ı Hak da Kur'an-ı Kerim de bizlere şöyle hitap ediyor.
"Gerçekten bu Kur'an insanları öyle bir yola doğrultup götürür ki, o en adil ve en doğru yoldur." (İsra-9)
"Sana bu kitabı her şeyin apaçık bir beyanı, bir hidayet, bir rahmet ve müslümanlar için bir müjde olmak üzere peyderpey indirdik." (Nahl-89)
"Ey insanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerde olan dertlere bir şifa, mü'minler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir." (Yunus-51)
"Kur'an-ı Kerime sarılınız ve ayrılığa düşmeyiniz" (Al-i İmran-5)
Ramazan-ı Şerif süresince iki kur'an-ı kerim hatmini tamamladık. Üçüncüsünü geciktirmeden başlatalım. Bütün hatimlerin duasını toplu olarak Ramazan-ı Şerif sonunda yapacağız inşAllah.
Cüz almayan kardeşlerimiz ve okumak isteyenler için bir fırsat daha.
1. Cüz- Minare okundu 2. Cüz- yaren okundu 3. Cüz- yaren okundu 4. Cüz- yaren okundu 5. Cüz- yaren okundu 6. Cüz- ene_abd okundu 7. Cüz- ene_abd okundu 8. Cüz- Rumeysa okundu 9. Cüz- advence okundu 10. Cüz-popular okundu 11. Cüz-popular okundu 12. Cüz-popular okundu 13. Cüz-popular okundu 14. Cüz- VuSLaTokundu 15. Cüz-hüsna okundu 16. Cüz- Burak okundu 17. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 18. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 19. Cüz- ~~Chatin~~ okundu 20. Cüz- consonantal_cry okundu 21. Cüz- consonantal_cry okundu 22. Cüz-yusufum okundu 23. Cüz-yusufum okundu 24. Cüz- advence okundu 25. Cüz-yusufum okundu 26. Cüz-yusufum okundu 27. Cüz- elif_ okundu 28. Cüz-yusufum okundu 29. Cüz-yusufum okundu 30. Cüz-yusufum okunduRabbim kabul etsin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim,10/16/07, 2007, 12:37:52 Gönderen: CeNNeT »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yaren
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül,09/28/07, 2007, 10:33:07 » |
|
2.3.4.5. cüzleride ben aldım kardeşim RABBİM şimdiden kabul buyursun...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
elif_
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül,09/28/07, 2007, 11:40:52 » |
|
27. cüzü alabilirim..
Selametle.. 
|
|
|
|
|
|
"Müminler ancak kardeştir."
|
|
|
|
Rumeysa
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül,09/28/07, 2007, 04:47:20 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMinare ailesinin fertleriyiz...bizi kimse ayiramaz!!!
|
|
|
advence
Isınmış Üye

Anam, babam sana feda olsun YA RESULLAH
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül,09/28/07, 2007, 04:53:34 » |
|
s.a bende 9. cüzü alabilirim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül,09/29/07, 2007, 12:44:33 » |
|
eeee hadi arkadaşlar sankim cüz paylaşımı yavaşlamış...  ha gayret inş 3 hatmi şerifimizide bir an önce paylaşalım...  ÖNGÜ: bakarsınız 4. yü başlatırız...  ben de 14. cüzü alıyım ... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
yusufum
yusufum63
Gelişmiş Üye

URFA SANA KÜSMÜŞ
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül,09/29/07, 2007, 01:31:34 » |
|
S.A. 25 26 27 28 29 30 BENDE
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
yusufum
yusufum63
Gelişmiş Üye

URFA SANA KÜSMÜŞ
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül,09/29/07, 2007, 01:33:00 » |
|
 KABUL ETSİN
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
VuSLaT
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül,09/29/07, 2007, 01:37:39 » |
|
yusufum kardeş yalnız elif_ kardeş 27 yi almış... karışıklık olmasın inş... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"
|
|
|
popular
Isınmış Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül,09/29/07, 2007, 11:12:02 » |
|
selamun aleykum karedeslerım 10 11 12 13 cuzlerı  ın ıznıyle alıyorum rabbım sımdıden kabul etsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusufum
yusufum63
Gelişmiş Üye

URFA SANA KÜSMÜŞ
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül,09/29/07, 2007, 02:37:37 » |
|
S.A. 22 23 İNŞ. BENDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusufum
yusufum63
Gelişmiş Üye

URFA SANA KÜSMÜŞ
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül,09/29/07, 2007, 02:38:36 » |
|
 KABUL ETSİN İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rumeysa
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül,09/29/07, 2007, 05:48:13 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
okundu
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMinare ailesinin fertleriyiz...bizi kimse ayiramaz!!!
|
|
|
|
Minare
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül,09/29/07, 2007, 05:52:27 » |
|
8. Cüzü ben aliyorum
okundu Görende rumeysa abla misafir sanacak yaw, okunduymuş, okunduysa yaz oraya  Elin degimisken baska okuyan filan varsa onları da ayarla
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Rumeysa
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül,09/29/07, 2007, 07:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|