logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatm-i Şerif #12#  (Okunma Sayısı 7398 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şubat 03, 2008, 13:34:58
elif_

Yeniden dirilmenin emniyetiyle ölümlü oluşumu çok sevdim

Süper Yönetici

Üye No : 279

Konu  : 236

« Yanıtla #45 : Şubat 03, 2008, 13:34:58 »

Son Tarih:  7 ŞUBAT

Elimizi biraz çabuk tutalım inşaAllah
  Wink

y desde que t ú te fuiste yo solo, tengo
tengo la camisa negra
porque negra tengo el alma
yo por ti perdí la calma
Şubat 03, 2008, 13:44:26
senay

şenay

Gelişmiş Üye

Üye No : 7331

Konu  : 5

ALLAHIN RAHMETİ VE MERHAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
« Yanıtla #46 : Şubat 03, 2008, 13:44:26 »

selammün aleyküm .elif kardeşim 19 .20.cüzlerde bitmiştir.allah kabul etsin kardeşim dua ve selam ile kalın.

BİNLERCE EVİN OLSA HEPSİ SENİ KOVACAK.
DÜŞÜN EN SADIK EVİN YİNE MEZAR OLACAK...
Şubat 03, 2008, 14:30:04
yaren

Süper Yönetici

Üye No : 209

Konu  : 523

SESSİZİM
« Yanıtla #47 : Şubat 03, 2008, 14:30:04 »

Almış oldugum 14. cüz okunmuştur.Rabbim kabul buyursun.

Şubat 04, 2008, 18:28:38
elif_

Süper Yönetici

« Yanıtla #48 : Şubat 04, 2008, 18:28:38 »

Son Tarih:  7 ŞUBAT

Elimizi biraz çabuk tutalım inşaAllah
  Wink

tengo la camisa negra
yo por ti perdí la calma
Şubat 04, 2008, 18:45:48
firdevs

Süper Üye

Üye No : 292

Konu  : 38

« Yanıtla #49 : Şubat 04, 2008, 18:45:48 »

elif im cüzleri okumuştum ama yazmayı unutmuşum kusuruma bakma daha dogru küçük kızım okudu yazmayı unuttuğum için hakkınızı helal edin 1.2.3. cüzlerdi okunanlar rabbim kabul etsin inşaallah selam ve dualarla  hatim duasında iki kızımın için de dua edermisiniz rica etsem canım

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
Şubat 05, 2008, 14:58:22
poisithanatos

Yeni Üye

*

Üye No : 10439

Konu  : 0

« Yanıtla #50 : Şubat 05, 2008, 14:58:22 »

BİZLERE CÜN KALMAMMIŞ GECİKMİŞİZ İNSALLAH SONRAQKİ HATİM İÇİN 
Şubat 07, 2008, 07:43:49
elif_

Süper Yönetici

« Yanıtla #51 : Şubat 07, 2008, 07:43:49 »

Esselamu Aleyku ve Rahmatullah Değerli Din Kardeşlerim..

12. Hatmi Şerifimizin Son Günü Bugündü. Fakat Hala Okunduğu Haber Verilmeyen Cüzler Var.

Bu Akşam Hatim Duasını Yapmalıyız, Lütfen Akşama Kadar Bitirmeye Çalışalım..Bitiremeyen Varsa Bildirin, Okuyacak Kişi Olacaktır İnşaAllah..

Hatim Duamız Bugün Saat 20:00

Selam ve Dua ile...

tengo la camisa negra
yo por ti perdí la calma
Şubat 07, 2008, 12:22:09
KaMeRaY

* َقمر *

Gelişmiş Üye

Üye No : 4359

Konu  : 96

\__ En iyi öğüt, örnek olmaktır __/
« Yanıtla #52 : Şubat 07, 2008, 12:22:09 »

11. ve 28. cüz okunmuştur ... 

"Çalınan her kapı hemen açılsaydı;ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla kosmak zorundaysa, hayatın anlamını eliyle koymus gibi bulmak kimin harcıydı..."
Şubat 07, 2008, 20:05:36
asva

Isınmış Üye

**

Üye No : 2505

Konu  : 19

Ne anlar (ebu cehil ) ahvalimizden
« Yanıtla #53 : Şubat 07, 2008, 20:05:36 »

Almis oldugum cuzler okundu.Hakkinizi helal edin biraz geç oldu.
Okunan cuzler 23-24-25-26 Rabbim kabul etsin ins.
Kardeslerim hepiniz hakkinizi helal edin.
Selam ve dua ile....

Sen anilan guzel bir soz ol! Zira insan hakkinda soylenilen sozden ibarettir.
Şubat 08, 2008, 10:08:13
alabora

Yeni Üye

*

Üye No : 2752

« Yanıtla #54 : Şubat 08, 2008, 10:08:13 »

elif_ bacım

hatim okundu lakin size özel mesaj gönderemiyoruz bu konudada bilginiz olsun.
Şubat 08, 2008, 13:36:47
Bakas

Yeni Üye

*

Üye No : 8629

Hasretin Çökünce Gönül Katına ...
« Yanıtla #55 : Şubat 08, 2008, 13:36:47 »

selamun aleykum 30. cüz eda edilmiştir ALLAH kabul etsin... Herşey için Teşekkür Ediyorum.. Elif bacım Teşekkürler.... Hakk 'a emanet olunuz Hakkınızı Helal Ediniz.. Dua Ve Selam ile... Dualarda Anılmak Üzere Hoşçakalın

Alıntı
Biz Kısık Sesleriz Minareleri Sen Ezansız Bırakma ALLAH'ım Ya DAğı Kimsesiz Kalan Sürünü Ya Çobansız Bırakma ALLAH'ım Bizi Sen Sevgisiz Susuz Havasız Ve Vatansız Bırakma ALLAH'ım...
[/color]
Şubat 09, 2008, 20:18:20
SU_

Yeni Üye

*

Üye No : 6758

« Yanıtla #56 : Şubat 09, 2008, 20:18:20 »

4.-5. cüz okunmustur... gec cevap verdigim icin özür dilerim, hakkinizi helal edin...
Allah kabul etsin Smiley

beni beni biraktigimda, sen beni birakma Allah'im!....
Şubat 09, 2008, 20:26:23
erenx12

Yeni Üye

*

Üye No : 11095

« Yanıtla #57 : Şubat 09, 2008, 20:26:23 »

selamın aleyküm
Şubat 09, 2008, 23:21:29
elif_

Süper Yönetici

« Yanıtla #58 : Şubat 09, 2008, 23:21:29 »

Allahu Teala eksiğiyle ve fazlasıyla kabul eylesin kardeşler..

Başlayacak olan hatmi şerifin gününü önceden Pazar Günü olarak ayarladığımızdan, duasını bugün yapıp, yenisine Yarın başlayalım biiznillah..

..HATİM DUAMIZ..

Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

Sen butun mahlukatina merhametli bilhassa inanmis kullarina pek lutufkarsin, el actik kapina geldik sana dua ve niyazlarimizla yalvariyoruz, dualarimizi kabul ederek bizlere af kapindan bos cevirme Allah’im !

Kiyamet gununun tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada aci, cehennem azabindan koru Ya Rabbi !

Biz yalniz sana kulluk eder ve yalniz senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve ittaatin yolundan hic bir zaman ayirma Allah’im!

Hidayet uzere devamli kalmayi, muttaki kullarindan olmayi, dunya omrumuzu iffet ve serefimizle gecirmeyi cumlemize nasip eyle Allah’im !

Gadabindan hosnutluguna, cezandan affina, seytanin serlerinden senin sonsuz rahmetine siginiyoruz, sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle Allah’im !

Okunan Hatimi serifi dergahinda Kabul eyle.

Hasil olan sevabi evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin temiz ruhuna hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Diger Peygamberlerin, sahabeyi kiram ile tabiinin ruhlarina, dini İslam’a ilimleriyle ve kiliclariyla hizmet eden alimlerle sehitlerin ruhlarina hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Amin diyen cemaatimizin ahirete goc eylemis gecmislerinin ruhlarina, bu toplulugumuza sebep olanlarin butun olmuslerinin ruhlarina, dunyada anacak kimsesi kalmamis musluman kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik, sen ulastir Ya Rabbi !

Ve hasseten bu hatimin yapilmasinda emegi gecen ve katilan herkesin gecmislerinin ruhuna hediyye eyledik sen ulastir yarabbi!!

Gunahlari varsa, onlari hasenata tebdil eyle Allahim!

Hatime katılan tüm kardeşlerimizin gönüllerindeki muratlarına hayırla birlikte kavuşmalarını iki cihanda senin nurunla pür nur olmalarını nasip eyle Allahım! Varsa butun sikintilarini HAYIRLISIYLA sen gider ya Rabbi!

Sadece sana yalvariyoruz, kapina geldik bizleri bos cevirme Ya Rabbi!

Beser olarak, sasarak isledikleri kusurlari sebebiyle kabir azabi cekenler varsa okunan Kur’an hurmetine sen onlari kurtar Allah’im !

Dunyanın dort bir yaninda zulme maruz kalmis bütün musluman kardeslerimizin halleri sana arz ediyoruz Allahim! Zulmedenleri islah eyle ya Rabbi! İslah olmalari mumkun degilse onlari Kahhar isminle kahreyle ya Rabbi!

Son nefesimizde kelimei sehadetle buyrun « Eshedu el la ilahe illallah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dunyadan goc etmeyi, imanin ve İslamin dogru temiz ve nurlu yolundan ayrilmadan goc etmeyi cumlemize nasip eyle Ya Rabbi !

Serefimiz olan dinimizi, dunyamizi ahiretimizi mamur eyle.

Gozumuzun, kulagimizin kalbimizin ve diger butun azalarimizin serlerinden bizleri koru.

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, bizleri ve aile fertlerimizi sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle !

Kabul olmayacak dua ile sana el kaldirmaktan insanliga ve İslamliga faydali olmayan bilgiden, bir muslumana yakismayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana siginiyoruz, bizleri de koru Ya Rabbi !

Amin diyen kullarini iki cihanda aziz eyle.

Cennetinle camelinle bizleri muserref eyle ve duamizi yuce dergahinda kabul eyle Ya Rabbi !

Hulasa dualarin ozu ; sevgili Peygamberimizin senden istedigi hayirli islerin tamamini biz de Senden istiyoruz, bizlere de nasip eyle Ya Rabbi !

Sevgili Peygamberimiz’in sana sigindigi butun serlerden, fitne, fesat ve nifaktan bizde Sana siginiyoruz, hepimizi koru Allah’im !

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Bu hatime katilan arkadaslarla beraber cenette de komsu olmayi nasip eyle ya Rabbi

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u Teala’nin rizasi icin.

El-fatiha...

tengo la camisa negra
yo por ti perdí la calma
Şubat 15, 2008, 18:45:12
şana

Yeni Üye

*

Üye No : 11860

« Yanıtla #59 : Şubat 15, 2008, 18:45:12 »

S.A.yarın baslayacak olan hatımden bende almak ısterım .1.cuz. Allaha emanet olun.
Anahtarlar:
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: