Esselamunaleykum
Öncelikle biraz geciktim Özür Dilerim.
Sebebine gelince 2 haftadır sınavlarla boğuşuyorum ve bir itirafım var iki tanesinden kaldım. Onları da

izin verirse bu iki hafta icinde Bütünleme Sınavlarında verecegim.
Sitemizde ana yöneticilerimiz 6 tanedir.
Minare, CeNNeT, VuSLaT, Rumeysa, ene_abd, agust05 ve cuneydi_bagdadi
Kimin sistemden ne kadar anladıgını bilmiyorum ama ene_abd kardesin web ve guvenlik uzerinde, agust05 ile cuneydi kardeşlerimin de donanım alanında uzman olduklarını tahmin ediyorum.
CeNNeT ve Rumeysa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapAlmanca Sitemizin
içeriğinden ve gelişiminden sorumlu olmakla birlikte minare.net ve dahilindeki bütün sitelerde tam yetkili kişilerdir. VuSLaT abla ise forumda tepeden tırnaga yetkili ablamızdır.
Bende tabir-i caizse forumun amelesiyim, web alanında istediginiz her konuda size yardımcı olabilirim. Hizmetçinizim... Ve kesinlikle bir bilgisayar dahisi degilim ve donanımdan pek anlamdıgımı da itiraf edeyim

Süper Yoneticilerimiz , forumda mesajlardaki dirlik ve duzenden sorumlu kardeşlerimizdir. Bu kardeşlerimize minnettarlıgımızı bildiriyoruz,

hizmetlerini kabul etsin.
VIP üyelerimiz, bizi manevi anlamda destekleyen ve duaları ile içimizi ısıtan uyelerimizdir ve 4 tanedir.
Seracettin hocamız, TeMuRMeLiK abimiz, SiMuRG kardeşimiz ve MuRaTYaZıCı dostumuz VIP uyelerimizdir.
Şimdi toparlarsak gördügünüz gibi bütün yönetim kademesinde olanlar sizin icin emek harcayan ve size hizmet etmek için gönüllü olmuş kardeşlerimiz/abilerimiz ve ablalarımızdır. Hepsinden

razı olsun. Hizmetleri kabul olur ins.