|
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 14:57:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2008, 14:57:32 » |
|
gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar teknik bilgiler hakkında bazen konu ekliyorlar ama size bu proglamlamalar ile ilgili genel bir site tavsiye edebilirim ... genelde mobil üzerine ama bilgisayarla ilgili genel bilgilerde mevcut...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.guguwap.com selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2008, 15:05:13 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2008, 15:05:13 » |
|
Site bulmada sıkıntı cekmiyorum yanlış anladınız sanırım beni  Ama ben bu sitede böyle bi konu başlıgı olamaz mı diyorum.. Neyse sanırım cevap olumsuz  Tesekkurler yinede.. 
|
|
|
|
|
|
Sizde tükenir Onda olan sonsuz, Feza sizin olsa ne yapacaksınız Onsuz..
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 13:40:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2008, 13:40:28 » |
|
Ben programlamadan anlamadıgım icin sadece tasarım bölümü açmıstım siteye. Simdi programlama bölümü acarız ici boş kalır, dışarıya karsı ayıp olur  Eger E.Yılmaz kardesim ben ilgilenirim derse acarız tabi Programlama yı Selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 14:31:54 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2008, 14:31:54 » |
|
Ben programlamadan anlamadıgım icin sadece tasarım bölümü açmıstım siteye. Simdi programlama bölümü acarız ici boş kalır, dışarıya karsı ayıp olur  Eger E.Yılmaz kardesim ben ilgilenirim derse acarız tabi Programlama yı Selametle İlgilenme sorun değil de yani kimseden talep gelmezse benim burda paylaşımda bulunmamın bi anlamı kalmaz..  Mesela ben C# la ugrasıyorum Access ve SQL le entegre C# ve C#.net uygulamaları konusunda ugrasıyorum ve ögrenmek isteyen arkadaslara elimden geldiğince yardım etmek isterim  ama dediğim gb yani olay arz-talep olayı... 
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 15:11:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Mayıs 2008, 15:11:04 » |
|
İlgilenme sorun değil de yani kimseden talep gelmezse benim burda paylaşımda bulunmamın bi anlamı kalmaz..  Mesela ben C# la ugrasıyorum Access ve SQL le entegre C# ve C#.net uygulamaları konusunda ugrasıyorum ve ögrenmek isteyen arkadaslara elimden geldiğince yardım etmek isterim  ama dediğim gb yani olay arz-talep olayı...  ben ögrenmek istiyorum aslında. Yani ilgi duyarım, konu olursa katılım yaparım. Anladıgım kadarı ile siz veritabanı ve C programala dili ile ilgili bir bölüm istiyorsunuz. En kısa zamanda acıcaz ins Selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 15:24:48 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Mayıs 2008, 15:24:48 » |
|
ben ögrenmek istiyorum aslında. Yani ilgi duyarım, konu olursa katılım yaparım. Anladıgım kadarı ile siz veritabanı ve C programala dili ile ilgili bir bölüm istiyorsunuz. En kısa zamanda acıcaz ins Selametle
C#, C++ ın gelişmiş ve tamamiyle nesne yönelimli hali diyebiliriz.. Windows uygulamlaarı web uygulamları ve mobil uygulamalar geliştirmek mümkün ve piyasada bu ara baya tutuluyor ayrıca gelecek vaad edn bi dil olarak bakılıyor.. ASP.net mssql mysql ve oracle la calısma imkanı da tanıyor... Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 15:37:36 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2008, 15:37:36 » |
|
Benim meslegim programcılık olsa, yada ilerde meslegim bu yöne meyilli olsa program guruların toplandıgı platformlara, forumlara takılmayı tercih ederdim. ceviz.net bunlardan bir tanesi mesela.
Burada biz o bölümleri oluştururuz sorun degil, ama sizin anlayacagınız dilden cevaplar gelmez , ne bilim yani programcılar arasındaki dili kimse bilmez, siz de burada kendin pişir kendin ye yapmış olursunuz. Sizi mutfakta yanlız bırakmayız dedigim gibi ben ve bir kaç kardeşim faydalanmaya calısırız ins.
selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2008, 19:38:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2008, 19:38:51 » |
|
Ya aslında o dediğiniz sitelerin birinde mod luk birinde de adminlik yapıyorum ama ben o sitelerde biliyoor gezinip de sıfır olan çok insan tanıdım ve insan gercekten ne ögreniyorsa kendi ögreniyor arastırarak... Niye bu site derseniz acıklayayım... Cennet i tanıyorum ve gercekten onu çok sevdim.... Ve boyle bi siteye katkıda bulunmak isterim ama malum herkesin ilgi alanı farklı yani benim amacım gercekten dinine sahip çıkacak insanların bişeyler ögrenmesini saglamak veya onların oldugu ortamlarda bulunmak..Arada da tabi gozume takılan konular olup bende nasiplenmiş olurum... Ama baska turlu ozellikle bu siteye girme gb durumum olmuyor... İşlerimi bahane ediyorum yada bilmem dalgın olıuyorum arada siteden mail geldiğinde aklıma geliyor tabi bunların vesilesiyle ugramıs oluyorum...  işte böyle... 
|
|
|
|
|
|
 Varsa yoksa C ..
|
|
|
|