betenabe senin sordugun sorular saçma da olsa cevap verdim mi ? Verdim.
başka sorun varsa sorayım cevap vereyim , dedim mi ? Dedim
Yoksa özür dileyeceksin dedim mi ? Dedim
Sen ne yapıyorsun ?
Hala benim kızdıgım nokta şu şu diyorsun. İnsanların ayıbı ile dalga geciyormusuz. Biz nerde insanların ayıbı ile dalga gecmişiz pardon ? Ayıptan kastın nedir ? Eger yanlışları söylemek insanların ayıbı ile dalga gecmek ise bizim gorevlerimiz neler sen söyle bakayım ?
Bu kardeş gecen islami siteyi yerden yere vurdu deme, iftira atma, akıllı konuş. Neden bu kadar zoruna gitti bilmiyorum
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapO konu buradadır, bakmak isteyen baksın
İslamiyet.biz sitesinde yönetici olduktan sonra ustte kucuk chat vardı, onu kaldırdım, özel mesajları iptal ettim, profil görüntülemeyi yasakladım. Bunlar da zorunuza gitmiş olmasın sakın ?
Söylediklerin çapulcu lafları gibi. Hem mantık yok hem de imla yok. Buna rağmen seni burada adam yerine koyup cevap verenlere de avukatlık yapma mı diyorsun ?
İnsanları aşağılamıyoruz, senin gibiler gelip burada yazıyor, sonra da kendi kendini rezil edip gidiyor. Senin sordugun sorulara cevap veriyoruz, ama sen hala rüyada konuşur gibi, A harfinden girip Z harfinden çıkıyorsun, ne dediğini bilmeden.
" Başka sorun varsa soru, yoksa özür dile" dedim, ne soru sordun ne özür diledin. Bundan sonraki atacagın mesajda ya varsa sorun sor, yada özür dile. Saçma mesajların kabul etmeyeceğim ve o zaman senin bu nickini de diger nickini de banlayacagım haberin olsun.