İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İslam Bahane - Sohbet Şahane !  (Okunma Sayısı 3326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Temmuz 2008, 21:09:24
admin

Admin

*

Üye No : 284

Konu  : 85

Aldığı Teşekkür 7
« : 06 Temmuz 2008, 21:09:24 »

Buradaki İçerik, Direk site İsmi zikredildigi icin kaldırılmıstır.

İslami Sohbet sitelerine girmeden önce şu konuları okuyun...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Edit by ADMIN
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2008, 12:33:34 Gönderen: admin » Logged

nothing turns out the way I planned
06 Temmuz 2008, 21:21:05
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2008, 21:21:05 »

Allahım sen onlara yardım et diyemiyorum, Allahım sen bizlere yardım diyesim geliyor artık.

her ikisinide diyelim biz yinede.....

teşekkürler muhammed

06 Temmuz 2008, 21:34:06
Tefekkür

Kopamıyorum

*

Üye No : 572

Konu  : 226

Aldığı Teşekkür 17
Vakit imanı kurtarma vakti!
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2008, 21:34:06 »

ALLAH senden razı olsun kardeşim uyarın için ben olabildiğince bu konuda dikkatli olmaya çalışıyorum inşaALLAH o yüzdende mesafeli durmaya çalışırım .Çünkü her anın hesabı var mutlaka ALLAH her yaptığımızı ettiğimizi görüyor zaten bunun bilincinde olsaydık bu gibi saçmalıklar olmazdı 

Ey insanlar, hiç şüphesiz ALLAH'ın va'di haktır; öyleyse dünya hayatı sizi aldatmasın ve aldatıcı(lar) da, sizi ALLAH ile (ALLAH'ın adını kullanarak) aldatmasın . (FATIR SURESİ / 5)

Düşün,Anla ve Ağla..
06 Temmuz 2008, 21:35:31
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2008, 21:35:31 »

Ey insanlar, hiç şüphesiz ALLAH'ın va'di haktır; öyleyse dünya hayatı sizi aldatmasın ve aldatıcı(lar) da, sizi ALLAH ile (ALLAH'ın adını kullanarak) aldatmasın . (FATIR SURESİ / 5)

06 Temmuz 2008, 21:56:43
betenabe1

Yeniyim

*

Üye No : 30011

Konu  : 0

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 21:56:43 »

s a  ya kardeşim ben eski minare üyesiyim  sırf allah rızası için   burda güzel konuları okuyorum hatta eski nickimi vereyim benim için önemli değil yusufum bilirsiniz tadsız bi olay sebebiyle burdan ayrıldım ama başka isimle faydalanayım dedim ama bazı kişilere yazıklar olsun ki milletin ayıbını bularak kendine üye topluyormuş bu da belli çünkü ben sabrettim burada konuşmadım fakat geçen islamiyet biz sitesinde minare nickli şahsiyet felah neti yani islami forumu aşağılayıcı lafları etti ve hala insanları aşağılamaya devam ediyo millet bunu izliy   kardeşim sen işine bak sen milletin ayıbını görme allah da senin ayıbını görmez inş ama yazık ki millete taş yuvarlıyor ayıp vallahi peki sohbete kızıyon niye forumda sohbet mekanı yeri özel mesaj yeri ve daha bir çok google reklamı var     sen islama böyle hizmet ediyorsan sen bilirsin ama inş allah ıslah etsin ve istersen banla kardeşim ama biraz müslüman bilinci sesine kulak ver...bunu da yazmaya mecbur kaldım..
06 Temmuz 2008, 21:59:12
gülvisal

Süper Mod

*

Üye No : 1097

Konu  : 906

Aldığı Teşekkür 79
dağlar bile dayanmadı ağırdır yüküm
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 21:59:12 »

Allah'ım sen onlara yardım et diyemiyorum, Allahım sen bizlere yardım diyesim geliyor artık.

Allah yardımcımız olsun

AMİN... :AHH: :AHH: :AHH:

HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!..  HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!..

06 Temmuz 2008, 22:05:39
admin

Admin

*

Aldığı Teşekkür 7
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 22:05:39 »

yusufum seni silmemiştik, eski nickinle hala giriş yapabilirsin. bunu öncelikle belirteyim.

İkinci olarak benim yaptıgım duyuru ile uye toplamanın ne alakası var anlamadım ? Bizim içerigimiz uyelere kapalı mı ki ? Yada bu konuyu okuyan uye olmak mı zorunda ?

Üçüncü olarak islamiyet.biz sitesi bizim sitemizdir, bu sitede felah.net in reklamı yapıldı, siteye baktıgım zaman, icerigin ziyaretcilere kapalı oldugunu gördüm ve bu ayıbı bildirdim, bunda ne yanlış var anlamadım ? Yanlışı yapan felah.net , sen bize mi patlıyorsun ? Son olarak haksızlık varsa ortada, yalan varsa ortada, de ki şu şu yalandır, biz de haklısın diyelim helallik isteyelim.

Forumda sohbet mekanı ile islami chat yada islami sohbetin ne alakası var ? Ben Sohbet Mekanı bölümünün ismini Portakal yapsam , orası portakal olarak kalmayacak mı ? Burada chat sistemi uzerine kurulmus bir siteden bahsediyorum, sen forum kategorisinden bahsediyorsun ! Özel mesaj yeri ne demek oluyor ? Forumda özel mesaj yeri mi var ? Bunu biraz daha aç, foruma uye olanlar 50 mesajı gecemiyorsa özel mesaj atamıyor bu bir, bütün ozel mesajlar kontrol altındadır, bu da iki .

Son olarak google reklamı ile ilgili eski uyemiz oldugun icin acılmıs konuları görmüşsündür. Eger görmedi isen tekrar söyleyeyim. Google reklamını ben belirlemiyorum, 200 yasak site banladım, sınıra ulaştım. Ama islami sohbet sistemini site sahipleri belirler, bunu bilmiyorsan öğren, boş boş bi sürü laf ettin.

Eger cevabını alamadıgın soru varsa tekrar et, başka sorular varsa sor, yoksa özür dile

Selametle

06 Temmuz 2008, 22:33:50
betenabe1

Yeniyim

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 22:33:50 »

benim kızdığım nokta şu kardeşim  milletin ayıbıyla dalga geçmen yoksa ben zaten bu yazıyı yazmazdım önce kendi ayıbımızı görelim sonra milletle dalga geçelim sen allah rızası için forum yöneticisi olmuş olabilirsin ama allah rızası için davran nefsin için değil  zaten sırf seni eleştirmek için burda beklemiş olsaydım önce yazardım  bu islami siteler de  yöneticilik bu kadar basit mi insanları kırmak siteleri eleştirmek sen gayet güzel ediyon bu şeyleri yazık ya site de olan bir çok mevzu old ve ben olumsuz mevzuları başka siteye taşısam hoşuna gider mi bi de isim vererek yaptığın çok ayıp......oysaki ben bu sitenin reklamını dahi başka islami siteye ekledim yani şunu bil düşmanlığım yok fakat insanları kırman beni üzer
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 22:36:54 Gönderen: betenabe1 » Logged
06 Temmuz 2008, 22:42:32
Tefekkür

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 17
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2008, 22:42:32 »

benim kızdığım nokta şu kardeşim  milletin ayıbıyla dalga geçmen yoksa ben zaten bu yazıyı yazmazdım önce kendi ayıbımızı görelim sonra milletle dalga geçelim sen allah rızası için forum yöneticisi olmuş olabilirsin ama allah rızası için davran nefsin için değil  zaten sırf seni eleştirmek için burda beklemiş olsaydım önce yazardım  bu islami siteler de  yöneticilik bu kadar basit mi insanları kırmak siteleri eleştirmek sen gayet güzel ediyon bu şeyleri yazık ya site de olan bir çok mevzu old ve ben olumsuz mevzuları başka siteye taşısam hoşuna gider mi bi de isim vererek yaptığın çok ayıp......

Kardeşimizin dalga geçtiğini ben düşünmüyorum ne alakası var kardeşimiz ALLAH rızası için bizi uyarıyor dikkat edelim diye.Çelişkili konuşmuyor musunuz kardeşim ALLAH rızası için forum yöneticisi olabilirsin diyorsun ama ALLAH rızası için davran nefsin için değil diyorsun ALLAH rızasının olduğu yerde nefsin işi olmaz,olmamalı.Selametle
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 22:48:22 Gönderen: TeFeKKüR » Logged

Düşün,Anla ve Ağla..
06 Temmuz 2008, 22:44:43
betenabe1

Yeniyim

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2008, 22:44:43 »

kardeş senin cevap vermen avukatlık mı oluyo burası avukat olunacak yer değil sen işi bilmeden konuşma bence...
06 Temmuz 2008, 22:52:49
betenabe1

Yeniyim

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2008, 22:52:49 »

yazıyı iyi okuyun inşaallah bu kardeş geçen de başka siteyi yere vurdu ve millet ayıpladı bunu lütfen insanları tanıyın  ben yalnız bu çet işine yazmadım ve eleştiri olur ama insan ismi vermiş başka siteye direk saldırı ve bunu benimsiyen varsa helal olsun ben şimdi bu insanı başka site de karalasam ve siz bunu görseniz sessiz mi kalırsınız lütfen allah rızası için konuşun bu site yöneticisi olarak değil......
06 Temmuz 2008, 22:54:37
Tefekkür

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 17
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2008, 22:54:37 »

Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler.

Düşün,Anla ve Ağla..
06 Temmuz 2008, 23:03:18
betenabe1

Yeniyim

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2008, 23:03:18 »

kardeşler benim sitemim şu  eleştirin bu forumd çok gördüm islami çet konusu çok açıldı birini de belki ilkini ben açtım  yanlış olabilir fakat isim vererek gıybetten başka iş etmezsiniz isim vcermeyin ne yaparsanız yapın bi de  şu örneğe bakın bazı gerizekalı kişiler olup islami sohbet altınd yanlış iş yapabilir  ama iyi işler de yapılıyorsa eğer vebal almış olursunuz  ve bıçak    misali nasıl kullanırsan öyle insana katkı sağlr   veya pc  iyi siteye girersen iyi kötüye girersen kötü o vakit biri dese pc deki tüm siteler rezil ne dersiniz islami siteler hariç dersiniz   işte genel konuşup isimle insanları aşağılayıp dikkat çekmeyin......
06 Temmuz 2008, 23:16:53
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2008, 23:16:53 »

kardeşler benim sitemim şu  eleştirin bu forumd çok gördüm islami çet konusu çok açıldı birini de belki ilkini ben açtım  yanlış olabilir fakat isim vererek gıybetten başka iş etmezsiniz isim vcermeyin ne yaparsanız yapın bi de  şu örneğe bakın bazı gerizekalı kişiler olup islami sohbet altınd yanlış iş yapabilir  ama iyi işler de yapılıyorsa eğer vebal almış olursunuz  ve bıçak    misali nasıl kullanırsan öyle insana katkı sağlr   veya pc  iyi siteye girersen iyi kötüye girersen kötü o vakit biri dese pc deki tüm siteler rezil ne dersiniz islami siteler hariç dersiniz   işte genel konuşup isimle insanları aşağılayıp dikkat çekmeyin......

kardeş çok iyi anladım ben demek istediğinizi....
06 Temmuz 2008, 23:26:16
admin

Admin

*

Aldığı Teşekkür 7
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2008, 23:26:16 »

betenabe senin sordugun sorular saçma da olsa  cevap verdim mi ? Verdim.
başka sorun varsa sorayım cevap vereyim , dedim mi ? Dedim
Yoksa özür dileyeceksin dedim mi ? Dedim

Sen ne yapıyorsun ?

Hala benim kızdıgım nokta şu şu diyorsun. İnsanların ayıbı ile dalga geciyormusuz. Biz nerde insanların ayıbı ile dalga gecmişiz pardon ? Ayıptan kastın nedir ? Eger yanlışları söylemek insanların ayıbı ile dalga gecmek ise bizim gorevlerimiz neler sen söyle bakayım ?

Bu kardeş gecen islami siteyi yerden yere vurdu deme, iftira atma, akıllı konuş. Neden bu kadar zoruna gitti bilmiyorum

O konu buradadır, bakmak isteyen baksın

İslamiyet.biz sitesinde yönetici olduktan sonra ustte kucuk chat vardı, onu kaldırdım, özel mesajları iptal ettim, profil görüntülemeyi yasakladım. Bunlar da zorunuza gitmiş olmasın sakın ?

Söylediklerin çapulcu lafları gibi. Hem mantık yok hem de imla yok. Buna rağmen seni burada adam yerine koyup cevap verenlere de avukatlık yapma mı diyorsun ?

İnsanları aşağılamıyoruz, senin gibiler gelip burada yazıyor, sonra da kendi kendini rezil edip gidiyor. Senin sordugun sorulara cevap veriyoruz, ama sen hala rüyada konuşur gibi, A harfinden girip Z harfinden çıkıyorsun, ne dediğini bilmeden.

" Başka sorun varsa soru, yoksa özür dile" dedim, ne soru sordun ne özür diledin. Bundan sonraki atacagın mesajda ya varsa sorun sor, yada özür dile. Saçma mesajların kabul etmeyeceğim ve o zaman senin bu nickini de diger nickini de banlayacagım haberin olsun.

Anahtarlar: islami sohbet islam sohbeti islami sohbet yalanı islamisohet.gen.tr 
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: