|
|
| 11 Aralık 2007, 18:28:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2007, 18:28:57 » |
|
Ve aleykum selam Çok iyi düşünmüşsünüz. Böyle bir dergiye ihtiyacımız vardı zaten  Kendi emeklerimizi birleştirip ortaya çok yararlı bir kaynak çıkarabiliriz  ın izniyle. Rabbim kolaylık versin.. 
|
|
|
|
|
|
 chi begam? har chi begam fayde nadare...چي بگم.. هر چي بگم فايده نداره
|
|
|
| 12 Aralık 2007, 01:02:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2007, 01:02:16 » |
|
harika...  çok güzel...  başarılar... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 16:14:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2007, 16:14:22 » |
|
harika...  çok güzel...  başarılar... 
|
|
|
|
|
|
Sustum tuz basıp yaralarıma, Ne kadar susulacaksa o kadar sustum... İçinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi; Yaslanıp yalnızlığın kollarına, Gül döküp kalabalıklara her gece, Yalnız geziyorum gönül ülkemi kimse bilmiyor......
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 18:15:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2007, 18:15:30 » |
|
Merhabalar, selâmun âleyküm tebrik ederim.  (c.c.), hayırlı işlerinizde yardımcınız olsun.. selâmetle kalınız..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
Bir hayrân kaldığımız, dedik ya.. Biz, Allahu Teâlâ'nın hangi "var yada yok'una" hayrân kalmadık ki.. Hangi tâvsiyye yada emrine "-Peki, efendim." demedik ki.. Yeryüzünü, hatırına hâlâ paramparça edmediği, o en güzel kul, Peygâmber Efendimiz(s.a.v.)'in hangi haberini hissedmeden geçtik ki..
Size bir ip-ucu, Duâ'yı ve ilmi bırakmayınız!
Sizi, Peygâmber'e komşu eder..
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 18:26:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2007, 18:26:05 » |
|
cok süper bisey bu  razi olsun 
|
|
|
|
|
|
 Minare ailesinin fertleriyiz...bizi kimse ayiramaz!!!
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 18:49:24 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2007, 18:49:24 » |
|
Merhabalar, selâmün âleyküm efendim, bir suâl ârz edebilir miyim? derginin yazı dizgisini, baskısını, matbuât ahvâlini, mürekkebini, kâğıdını, kâlemini, cetvelini, hülâsa-i kelâm klasik hazırlanmasını kim takib edecek?  yıllar önce, matbaa çırâğı idim..aklıma geldi! o zamanlar e-kitâb yok idi..internet yayını yok idi..  şaka bir yana; kolay değil, elbette..  (c.c.) yardımcınız olsun. Bizi de, vesile kılsın, inşaallah. selâmetle kalınız..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
Bir hayrân kaldığımız, dedik ya.. Biz, Allahu Teâlâ'nın hangi "var yada yok'una" hayrân kalmadık ki.. Hangi tâvsiyye yada emrine "-Peki, efendim." demedik ki.. Yeryüzünü, hatırına hâlâ paramparça edmediği, o en güzel kul, Peygâmber Efendimiz(s.a.v.)'in hangi haberini hissedmeden geçtik ki..
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 19:50:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2007, 19:50:22 » |
|
Merhabalar, selâmün âleyküm efendim, bir suâl ârz edebilir miyim? derginin yazı dizgisini, baskısını, matbuât ahvâlini, mürekkebini, kâğıdını, kâlemini, cetvelini, hülâsa-i kelâm klasik hazırlanmasını kim takib edecek?  yıllar önce, matbaa çırâğı idim..aklıma geldi! o zamanlar e-kitâb yok idi..internet yayını yok idi..  şaka bir yana; kolay değil, elbette..  (c.c.) yardımcınız olsun. Bizi de, vesile kılsın, inşaallah. selâmetle kalınız.. Yusuf abi her seyi basit düşünmek gerek. Yoksa işin altından ben kalkamam  Word Programı Sağolsun, Grafik Destekleyen Photoshop ile Beraber Dostuklarını Pekiştiriyorum, Dergi Yayında İns 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Aralık 2007, 19:56:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2007, 19:56:44 » |
|
Merhabalar,
selâmün âleyküm
kardeşim
ne güzel! ellerinize sağlık, inşâallah.
okunma sayısı kadar, destek ve yorum gelirse; hem gündem olur, hem derginin içeriği zengin..
selâmetle kalınız, efendim..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
|
|
|
|
|
| 29 Şubat 2008, 12:54:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Şubat 2008, 12:54:28 » |
|
çok güzel düşünmüşsünüz böyle bir çalışma hepimiz için güzel olur arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2008, 11:56:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008, 11:56:22 » |
|
ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
\o/ ßaşörtüsüne özgürlük \o/ 1.)Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) 2.)Gecenin ne kadar uzun olduğunu ancak hastalar bilir. (Sadi) 3.)Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana) 4.)İnsanı maskara eden, dilidir. (Sadi) 5.)Zalimler için yaşasın cehennem. (Bediüzzaman Said Nursi)
|
|
|
| 19 Nisan 2008, 22:06:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2008, 22:06:42 » |
|
sanal dergi dimi
|
|
|
|
|
|
SEVDAMIZ TÜRKİYE
|
|
|
| 20 Nisan 2008, 00:03:19 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2008, 00:03:19 » |
|
Evet hamaney kardeşim, iki sayı yayınlayabildik, yogunluktan iki aydır bir sey yapamadım
Selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|