yusufum

|
 |
« : Haziran 01, 2008, 05:20:22 » |
|
ESSELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞLERİM KISMETSEE İNŞAALLAH 28 HAZİRANDA KPSS SINAVI VR O TARİHE KADAR 41 YASİNİ ŞERİF BİTİRELİM İNŞAALLAH.RABBİM TÜM SINAVA GİRECEK KARDEŞLERİMİZİN HAKKINDA HAYIRLI NEYSE ONU VERİR İNŞAALLAH MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞAALLAH . MÜSAİT OLAN KATILMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZ VARSA CEVAP KISMINA RAKAM VERİRLERSE SEVİNİRİZ YAR YARDIMCINIZ OLSUN HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI VE GÖNLÜN GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMET VE DUA İLE ŞİMDİDEN OKUYN OKUMAYAN KARDEŞLERDEN RAZI OLSUN KATILAMAYANLAR DA OLABİLİR ÇEŞİTLİ NEDENLERDEN DOLAYI DUA EDERLERSE SEVİNİRİZ İNŞAALLAH...
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
huşyar

|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2008, 10:39:50 » |
|
1 tane aldım. rabbim gönüllerini rızasına göre şekillendirsin amiin.
|
|
|
|
|
|
 bir insanınnasıl güldüğünden terbiyesini Neye güldüğünden ise ZEKASINI ve seviyesini anla..... MEVLANA
|
|
|
mavi_

|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2008, 10:43:58 » |
|
Ben bir tane okuyayım.İnşaallah hayırlısıyla kazanırsınız.Bu zamanda bir meslek sahibi olabilmek için ağzımızla kuş tutmamız gerekiyor tabiri caizse.Çevremizdeki arkadaşlardan görüyoruz barajı aşmanın ne kadar zor olduğunu.  yar ve yardımcınız olsun.Sınavı istediğiniz en iyi dereceyle bitirirsiniz inşaallah.Amin.
|
|
|
|
|
|
DERMAN ARADIM DERDİME, DERDİM BANA DERMAN İMİŞ...
|
|
|
yusufum

|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2008, 11:10:34 » |
|
CC RZI OLSUN İLGNİZ İÇN ÇOK SAĞOLUN
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
yusufum

|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2008, 11:58:49 » |
|
hocam ÇOK TEŞEKKÜRLER CC RAZII OLSUN HAKKIMIZDA HAYIRLI KAPILAR NASİP ETSİN AMİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RADENUR

|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2008, 12:11:42 » |
|
Yürekten bir amin inşaallah hocam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2008, 13:01:41 » |
|
RABBİM hepinizinde yardımcısı olsun... başarılar versin... bir tane de ben aldım inş...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
yusufum

|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2008, 14:45:45 » |
|
AMİN CC RAZI OLSUN İNŞAALLAH SON GÜN 27 Sİ KARDEŞLR 27SİNDE DUAMIZI YAPARIZ İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebrar

|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 01, 2008, 14:57:02 » |
|
RABBİM hepinizinde yardımcısı olsun... başarılar versin... bir tane de ben aldım inş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daybreak

|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 01, 2008, 15:01:49 » |
|
ben de alayım.. üç tane alayım inşaAllah.. okuyunca haber veririz. Rabb'im hayırlısıyla sınavlarınızı kazanmanızı nasip etsin inşaAllah..  , yolunuzu kolaylaştırsın..
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
BERRE

|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2008, 15:24:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VuSLaT

|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 01, 2008, 15:38:43 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBerre kardeş... bu konuyu yukardaki konuyla birleştirelim mi ne dersin... yusufum kardeşin de izni olursa diğer yasin şerifin tarihinide öne alırız...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Aşk'ına Tâlib'im, Ey Yâr... Söyler misin, ne olur; Vuslâdım'a daha, ne kadar var?"

|
|
|
BERRE

|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2008, 15:40:08 » |
|
NASIL İSTERSENİZ BANA UYAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusufum

|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 01, 2008, 20:09:32 » |
|
TMM OLUR İNŞAALLAH BİRLEŞTİRN ABLA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|