logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: TURKCELL'DEN KANDİL KAZIĞI...  (Okunma Sayısı 231 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temmuz 03, 2008, 14:00:07
seracettin

VIP

Üye No : 6937

Konu  : 19

Unutma çocuk, karşındakinin anladığı kadar âlimsin
« : Temmuz 03, 2008, 14:00:07 »

Turkcell abonesi Hazır Kart kullanıcılarının faydalanabildiği, gün içinde her yöne gönderilen ilk 5 mesajdan sonra, tüm Turkcelllilerle mesajlaşma gün boyu bedava kampanyası kandile takıldı.

Turkcell, 15 Ocak – 15 Eylül 2008 tarihleri arasında, geçerli olan kampanyanın, 3 Temmuz 2008 tarihinde geçerli olmayacağını, hazır kart sahibi abonelerine kısa mesajla duyurdu.

Turkcell abonelerine şu mesajı geçti; “5 SMS’ten sonra bedava kampanyası , kandilde oluşan mesajlaşma talebi yoğunluğundan, SMS gönderim kalitesinin düşmemesi için, 03 Temmuz’da 17.00’a kadar geçerlidir.”

YARIN REGAİP KANDİLİ

3 aylar (Recep, Şaban, Ramazan)'ın başlangıcı olan Recep ayının ilk cuma günü kutlanan regaip kandili tüm İslam Dünyası için mübarek  gecelerden biri olarak kabul ediliyor. Bu gecede pek çok insan, akrabalarını ve arkadaşlarını arayarak veya mesaj göndererek kandil kutlamasında bulunuyor.

DUYARLI OLAN BÜTÜN MÜSLÜMANLARI, BU AKŞAMA TURKCELL HATLARI ÜZERİNDEN MESAJ ÇEKMEMEYE DAVET EDİYORUM...GAVUR MEMLEKETİNDE OLMADIKLARINI ÖĞRENSİN TERBİYESİZLER...

BAŞÖRTÜSÜ YASAKÇILARINI LANETLİYORUM...
Temmuz 03, 2008, 14:16:04
BERRE

BERRE

Süper Üye

Üye No : 21176

Konu  : 47

« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2008, 14:16:04 »

DUYARLI OLAN BÜTÜN MÜSLÜMANLARI, BU AKŞAMA TURKCELL HATLARI ÜZERİNDEN MESAJ ÇEKMEMEYE DAVET EDİYORUM...GAVUR MEMLEKETİNDE OLMADIKLARINI ÖĞRENSİN TERBİYESİZLER...

---------------------------------------------
 KATILIYORUM KARDEŞİME

-----------------------------------------

ஐ◄███▓▒░░ LA İLAHE İLLALLAH░░▒▓███►ஐ
Anahtarlar: TURKCELL  REGAİP KANDİLİ. 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: