logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İran Şii Sünni İç Savaşını Kışkırtıyor !  (Okunma Sayısı 2647 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haziran 17, 2008, 22:28:57
ehl-isunnet

Yeni Üye

*

Üye No : 490

Konu  : 13

« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2008, 22:28:57 »

İran , Hizbullah ve Sadr ile ilgili cok şaşıracagınız bilgiler var elimde. Şu anda ehli sunnetin şiiler tarafından katledildigi haberleri geliyor devamlı. Haberi verenler ise Irak Musluman ALimler birligi. Kaynak gayet saglam. İrana sormak lazım. Amerikaya karsı gozukup musluman sempatisi kazanıyor ama bir yandan da ehli sunneti bertaraf edip şiaları bölgede tek hakim yapmak istiyor
sayın mucahit başkan,bu fırkada (şiia) çok tehlikelidir
Haziran 18, 2008, 14:03:47
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Üye No : 26941

Konu  : 40

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2008, 14:03:47 »

Slm
selam  kimlerin  selamıdır?
......
Es Selmun  Aleyküm: ben  bu  konu  için  üye  oldum  desem  yeridir!
ben baştan  sona  kadar  okudum  tüm  yorumları  tamamen  çeçenfedai  kardeşe  katılıyorum  sayın  editöre  sesleniyorum  islam  aleminin  bu  en  zor  zamanlarında  bu  en  çok  birliğe  muhtaç  olduğumuz  bir  zamanda  fitneye  sebebiyet  verecek  bu  tür  konuların  baş  tacı  yapılmasına  anlam  veremiyorum  nedendir acaba ?
ikincisi  bir  kardeşimizde  çok  bilmiş  diyelim  çünkü  gerçektende  çok  bilmiş!
daha  insanlar  yazarken  hangi  kaynaktan  beslendiklerini  sezebiliyor  ve  önceden  açıklayabiliyor  acaba  ricada  bulunsam  benim  hangi  kaynaktan  beslendiğimi  söylebilecekmi?  merak  ediyorumda!
hem  bu  aralar  oda  MüCAHİD'leri!  bayağı  çoğaldı!
Görelim  MEVLAM  neyler  neylerse  güzel  eyler
Herşeyin  En  Doğrusunu  Bilen ALLAH'a  (cc) emanet  olun
wesselam
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 14:07:19 Gönderen: HüseyniSevda » Logged

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

..:: Bu  DaVa  Büyüktür.  En  İyİLeRiMiZi  FeDa EtMeK  GeReK ::..
                                          ..::
Ş.Rehber::..
Haziran 18, 2008, 14:48:15
MujaHiD

Forum Hizmetçisi

Administrator

Üye No : 1

Konu  : 426

Şehidan , Ey Şehidan !
« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2008, 14:48:15 »

Esselamu aleykum

Aramıza yeni gelenler ( HüseyniSevda) hoşgelmişler.

Kardeşlerim benim bu konuyu islam dunyasında bölünmeye sebebiyet vermek için açmış olmam ne kadar mantıklı sizce ? Bir kere bölünmeye sebebiyet vermem icin ortada birlik olması lazım. Bugun ortadoguda Irakta, Mehdi ordusu ve şii milisler ehli sunnetin mahallelerini basıyorsa, muslumanlara eziyet ve iskence cektiriyorsa kimse kusura bakmasın bunu buraya yazmak benim sorumlulugumdur. Turkiyedeki muslumanlara bildirmek boynumun borcudur. Bundan asla imtina etmem.

Ortada bir kahramancılık oyunu oynanıyor. İran israili haritadan silerim diyip sempati kazanırken, Hizbullah güya lübnanı yeniden yapılandırıp halkın sevgisini kazandıgını iddia ediyor. Ama hangi halkın ? Lübnanda hizbullahın yatırım yaptıgı mahalleler neresi ? Nerede okul yaptırmış, nerede halka maddi yardım yapmış ? Cevabı basit ; Şiia köyleri ve mahalleri.

Aynı şekilde ehi sünneti katleden mehdi ordusunun açıklaması şu ; Ehli sünneti katledenler mehdi ordusundan kaçan askerlerdir. Bizimle ilgisi yok. Açıklamaya bak sen. Düşünün bir insan mehdi ordusuna neden girer ? Sonra neden ehli sünneti öldürmek icin kaçar? Mantıgın saçmaladıgı ve yalpaladıgı nokta.

İran güçlerinin koguslandıgı merkeze yapılan bir saldırıda ele geçirilen iran haritalarında Bağdatın sunnilerden arındırılma planları , göç ettirme ve yokedilme planları yer alıyordu. Bunu newyork times bile yazdı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Heyetnet.Orgd
a da bu bilgiler mevcuttur.

Şimdi müslümanların birlige muhtac oldugu dönemden bahsedenler. Biz bunları yazıyoruz diye mi birlik yok ? İnsanlar iranı kahraman bilsin, ehli sünnet yok edilsin öyle mi ?

Siz göz yumun birlik bahanesi ile, biz yummayacağız. Vahdetten bahsetmeden önce gercekleri öğrenmemiz lazım. Saman altından su yürütenlerle hangi birlikten bahsedebiliriz ?

Haziran 18, 2008, 15:30:57
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2008, 15:30:57 »

Aleyküm Es Selam:
Alıntı
Aramıza yeni gelenler ( HüseyniSevda) hoşgelmişler.
ALLAH  cc  razı  olsun  inşALLAH
Alıntı
Bir kere bölünmeye sebebiyet vermem icin ortada birlik olması lazım
eğerki  her  mümin  üzerine  düşeni  hakkıyla  yerine  getirseydi  birlik  olmuş  olacaktı  fakat  ElhamduLİLLAH  birlik oluyoruz  ALLAH'a  sonsuz  şükürler  olsunki  islami  cemaatler  vahdet  çatısı  altında  birleşiyorlar  birleşecekler  birleşmek  zorundalar!
diyorsunki  şii  milisler  ehli  sunnetin  mahalelerini  basıyor  zulum  ediyor 
diyorsun!
peki  kardeş  bu  şiiler  sunniler  türkmenler  kürtler  daha  önce  hep  beraber  yaşamıyorlarmıydı  peki  neden  bir  şii  mahale  basıp  sunni  öldürmedim  güçlerimi  yoktu  yada aynı  şekilde  bir  sunni  bunu  sebebi  hikmeti  nedir  acaba?  neden  ozaman  yapmıyorlardı  eğerki  şimdi  birileri  sunnilik  şiilik  maskesi  altında  eylemlerde  bulunuyorsa  bunun  altında  sakın  büyük  şeytanın  parmağı  olmuş  olmasın!  ki  zaten  öyledir 
peki  kardeş  bende  duydumki  iran  ıraktaki  tüm  mücahid  guruplara  silah  veriyor  belki  ben  yanlış  biliyorumdur  yada  benim  kaynağım  belki  okadar  sağlam  değildir!
hem  HAMAS  sunni  değilmidir  peki  HAMAS'ı  destekleyen  siyasi  askeri  eğitim  veren iran  değilmidir  yada  şöyle  bakalım  HAMAS  sunni    lübnandaki  HİZBULLAH ise  şii  peki  kardeş  sana  bir  sorum  olacak  HAMAS  mücahitleri  HİZBULLAH  kamplarında  eğitim  görmüyorlarmı?
 belkide  ben  yanlış  biliyorumdur!

Alıntı
Lübnanda hizbullahın yatırım yaptıgı mahalleler neresi ? Nerede okul yaptırmış, nerede halka maddi yardım yapmış ? Cevabı basit ; Şiia köyleri ve mahalleri
mübarek  biz  meseleyi  başka  şekilde  ele  alalım  hem  ıraktaki  mahele  baskınlarına  hem  lübnandaki  HİZBULLAH  meselesine türkiyedeki  HİZBULLAH  üzerinde  cevap  verelim
türkiyedeki  HİZBULAH  malumunuz  yeşerdiği  topraklar  g.doğu  fertlerinin  çoğunluğuda  kürt asılı  güneydoğu  vatandaşı  ve  HİZBULLAH  cemaati  g.doğuda  faaliyet  gösterdi ( tabiki  şaun  faaliyetleri  türkiye  sınırlarının  dışına  çıkmış  durumda  yani EVRENSELdir)
peki  bu  cemaat  g.doğuda  yeşerdi  diye  fertlerinin  çoğunluğu  kürttür  diye  veya  ağırlık  olarak  güney  doğuda  faaliyet  gösteriyor  diye  biz  kalkıp  bu  cemaat  kürtçüdür  kürtçülük  yapıyor  neden  ağırlık  olarak  kürtlerin  içinde  faaliyet  gösteriyor  diye  bir  söylemde  bulunmamız  nekadar  doğru  olur!?
birde  bir  zamanlar g.doğuda  derin  devlete  bağlı  terör  birimleri  terör  çeteleri  kendilerini  HİZBULLAH  cemaatinin  fertleriymiş  gibi  lense  ederek  bir  kısım  faaliyetlerde  bulunuyorlardı  derin devletin  kontrolünde  hem  cemaat  fertlerini  kaçırır  işkence  eder  ş /Ederlerdi  hemde  aynı  şekilde  pkk'lılara  saldırılarda  bulunur  kaçırır  öldürürlerdi  ve  arada  çatışma  çıkarırlardı  bu  çatışmaların  çıkması  için  en  feci  şekilde  acımasızca  öldürülen  nice  insan  vardır 
  dışardan  bakanların  bunları  HİZBULLAH  yaptı  vs  demesi  nekadar  doğrudur  nekadar  doğru  haklı  olur
şii  sunni  kardeştir  yek  vucut  olacaklar  biizniALLAH 
daha  yazmak  isterdim  fakat şuan  işteyim  bukadı  inşALLAH  yeterli  olmuştur 
dua  ile..
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 15:38:21 Gönderen: HüseyniSevda » Logged

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

Haziran 18, 2008, 15:50:47
MujaHiD

Forum Hizmetçisi

Administrator

Şehidan , Ey Şehidan !
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2008, 15:50:47 »

Hüseyni kardeşim. Hizbullahın eğitim kampı diye bir şey yok ki nasıl hamas güçleri hizbullahın kamplarında egitim görsün. Hizbullah da eğitimini İrandaki kamplarda yapıyor ve keza ıraktaki milisleri de eğiten irandır. Yine Irak hükümeti adına Irakta müslümanları hapise tıkayan, işkence yapan bu milis güçlerdir. Şimdi dediğinle bunlar örtüşüyor mu Huseyn, Sevda abi ?

Haziran 18, 2008, 16:03:14
MujaHiD

Forum Hizmetçisi

Administrator

Şehidan , Ey Şehidan !
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2008, 16:03:14 »

Ve keza hamasın eğitildigi kamplar gazze ve suriye kampları, ne hizbullah ne de iranla bir alakası yok. Siz bilgiyi nerden aldınız ?

Az sonra saladensaid abim daha genis acıklama yapacak Wink

Haziran 18, 2008, 16:13:10
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #21 : Haziran 18, 2008, 16:13:10 »

Es  Selamun Aleyküm:
Alıntı
Hüseyni kardeşim. Hizbullahın eğitim kampı diye bir şey yok ki nasıl hamas güçleri hizbullahın kamplarında egitim görsün. Hizbullah da eğitimini İrandaki kamplarda yapıyor
mübarek  sen  en  iyisi  biraz araştırma  yap  kardeş  belki  senin  bilgelerin  benimkimden  kat kat  fazla  emin  öyledir  fakat  kardeş  yanlışın var  HİZBULLAH'ın lübnanın  kuzeyindeki  beka  vadisinde  eğitim  kampları  vardır  o  kamplarda  eğitim  verenlerde  irandaki  bir  kısım  devrim  muhafızlarıdır  
hatta  sadece  HAMAS MüCAHİDlerine  değil  aynı  zamanda  mısırdaki  iğvan-i  müslim'in  fertlerinede  eğitim  veriyor  ki  iğvan-i  müslim  sunni!dir
siyonist  israil  terör  devleti  HİZBULLAH'a  saldırdığında  HİZBULLAH  ALLAH'ın  yardımıyla  mustazafların  dua sıyla  galip  geldi  ElhamduLİLLAH  o  savaşta  (cihad) israil  askerlerine  isabetle  ALLAH'ın  yardımıyla  darbe  vuran  yiğit  mücahitlerin  arasında  devrim  muhafızları  vardı  gönüllü  olarak  gelmiş  cihad'a  katılmışlardı  aynı  şekilde  ıraktada  gönüllü  devrim  muhafızları  cihad  etmektedirler  bunu  benden  daha  iyi  biliyor  olmalısınız  
wesselam

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

Haziran 18, 2008, 16:13:45
saladinsaed

VIP

Üye No : 24383

Konu  : 9

« Yanıtla #22 : Haziran 18, 2008, 16:13:45 »

Değerli Hüseyni Kardeşim,

Kürtler arasında Hizbullah doğdu diye elbette kimse dediğiniz genelleştirmeleri yapmaz, yapmamalı.

Ancak Şii-Sünni kardeşliği vs cümleleri retorikten, teoremden ziyade pratikte bir anlam ifade ederse benim için önemlidir.

Şii düşüncenin neden ana eksendeki ulema tarafından rafızi olarak adlandırıldığını, neden Hak mezhepler içinde yer almadığını burada uzun uzun açıklamaya gerek yok, istendiği takdirde akidevi tartışmaların yer aldığı elektronik kitaplar için referans veririz.

Saniyen, Şii düşüncesi akidevi değil siyasi bir muhalefet üzerinden, tarihin çarpıtılması ile oluşmuş, sonra kendi teolojisini yerleştirmiş Fars-Antik Yunan-Zerdüştlük-İslam karışımı bir alışımdır.

Tarihi düşman olarak kendisine Hz. Ebubekir, Ömer, Osman, Muaviye vd ile Hz. Ayşe (ra) annemizi, genel anlamda Arapları kabul eden bir anlayış doğal olarak tarihin en kritik anlarında bu düşmanlara karşı öldürücü darbeyi vurmuştur.

Burada bu makaleyi koyan mücahit kardeşime hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli Hüseyin kardeşim,

Fitne ancak bilinir, deşifre edilir ve önlemi alınırsa etkisiz hale getirilir. İftihar ettiğin sitelerdeki klasik haberlerin bir tanesini bana gönder; ben sana aslını astarını farklı ve delilleriyle kanıtlayarak nasıl çarpıtıldığını göstereyim. Diyelim ki o siteler şimdiye kadar gizleyebildi yaşananları, peki bu makale neyin nesi? Yazılanlar, deliller, görüntüler neyin nesi? Müslümana yakışan fitneyi bilip, bundan insanları haberdar ederek, onları zulme maruz kalmamaları için  uyarmak olmamalı mıdır? Elbette...

Bizler İslam coğrafyasına inen vurucu darbelere yardım eden her oluşumun şiddetle karşısındayız. Ümmete darbe vuran kesimlerin deşifre edilmesi, onların fitnelerinin bozulması için elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Bu İran bile olsa bile. Bu arada iran demişken rejim ve ideoloji olarak İran Devletini kast ettiğimizi ifade edelim. Yoksa İran vatandaşı olan milyonlarca saf imana sahip müslümanlar mevcut.

Haziran 18, 2008, 16:39:01
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #23 : Haziran 18, 2008, 16:39:01 »

selamun  aleyküm: saladinsaed  nikli abim
bizim  farklı  farklı  pencerelerden  bakmamızın  belkide  en  büyük  sebeb  her  okuduğumuz  kitab'a  ki  (beşeri  kitaplar)  olduğu  gibi  teslim  olmamızdan  dolayıdır  ki  şuan  müslümanız  dediğimiz  halde  çatışacak  duruma  gelmişiz 
tek  kaynağımız  kur'an-i  kerim  &  peygamber efendimiz  Hz  Muhammed  (s.a.v)'min  sünetidir  bunun  doğrultusunda hareket  etmek  zorundayız 
  kitapları  okuyarak  insan  yargılamak  hak  olmazsa  gerek  söz  ve  eylem  bir  değildir  bir  olamaz  (şahsı olarak)ben   söze  değil  eyleme  bakarım !
her  söylenen  sözü  doğru  olarak  kabul  etmiş  olsak  geçenlerde  suudi  alimleri  HİZBULLAH'i  islam  düşmanı   ilan  etmişlerdi  peki  öylemidir  söze  kanarak  doğrumudur mu  diyelim?
  yoksa  eylemlere  bakarakmı  doğru  olanı  görmeye  çalışalım?
bu  meseleye  nacizane  birşeyler  nasipse  yazmak  isterim  fakat  şuan  malumunuz  işte  olduğumdan  pek  yazamayacağım  fakat  inşALLAH  vaktim  olur  olmaz  burdayım  inşALLAH
dua  ile.. 

not: HİZBULLAH'ın  dini  lideri  S.H.Fadlallah  ile cihadın  sınırları  hakkında  yapılmış  olan  içinde  ıraktaki  guruplar  hakkındada  islami  çerçevede  yapılmış  olan  röportajı  faydalı  görüyorum inşALLAH  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=36180&uniq_id=1214395382

« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 16:42:35 Gönderen: HüseyniSevda » Logged

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

Haziran 18, 2008, 16:46:40
saladinsaed

VIP

« Yanıtla #24 : Haziran 18, 2008, 16:46:40 »

Bakınız kardeşler sizlere enterasan bilgiler verelim özellikle Hüseyni kardeşimize!

Türkiyedeki Hizbullah'ın kullanıldığı vs yazılmış...Doğrudur; ancak kullananan acaba kimler bunu sormak gerekmez mi ? Kum'da, Tahran'da devrim muhafızlarının eğittiği, silahlı, istihbari ve ideolojik eğitimden geçirdiği Hizbullah elemanları kan gölüne çevirmedi mi buraları? bununla ilgili itirafları araştırdığınızda hemen bulacaksınız?

Onun dışında Şafi-Sünni olan müslüman Kürt halkı bahsettiğiniz örgüt eliyle kimlere,nerelere düşman oldu bunu biliyoruz muyuz?

Bu ülkede sözde rejim düşmanlığı üzerinden bu topraklara, burada yaşayan diğer halka düşmanlık körükleniyor ise burada ciddi bir sorgulama yapmak gerekir.

Tarihten günümüze kadar ne zaman yüzümüzü küffar topraklara dönsek eğer arkamızdan bir Şii hançeri saplanıyorsa o zaman ahmakça sloganlar atmanın, türküler söylemenin de bir anlamı olmasa gerek!

Tarihte Şii İhanetlerine dair bir kitaptan zamanı gelince kısa kısa alıntı yapacağız inş.

Şimdilik şunlara yer vermek istiyoruz.

Haçlı Seferlerinde Fatımiler,akabinde Büveyhioğulları, Osmanlıya karşı Hindistan sömürgelerine başlamış Portekizler ile anlaşma yapan, Rusya ile anlaşan ve Müslümanları arkadan vuran Safavi İmparatorluğu.

Günümüzde ABD ile işbirliği yapıp Afganistan ve Irak'ı pazarlamak.
Alın size en üst düzey Bush Yönetimi temsilcisinin video ile söylediği itirafları: "İran ile Taliban rejimine karşı birlikte ittifak ettik!"

Daha Hüseyni veya diğer arkadaşlar neyin, ne vahdetinin savunmasını yapıyorlar anlamış değiliz! Arkamızdan vurulunca, toprağa binlerce mazlum müslüman düşünce, Müslümanların ırzı,namusu,şerefi ayaklar altına alınınca tüm bunlara sebebiyet verenleri işgalcileri, işbirlikçilerini ve hastalıklı zihniyeti yaptıklarıyla birlikte söylemeyelim mi?

Allah bunun hesabını sormaz mı? Allah müslümanlar olarak bizlere kardeşlerimize yapılan zulme karşı zalimlerden olmamamız gerekirken hakkı gizlediğimizden dolayı sormaz mı?

ELBETTE SORAR, HEM DE ACI BİR ŞEKİLDE
Haziran 18, 2008, 16:52:03
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #25 : Haziran 18, 2008, 16:52:03 »

Alıntı
Türkiyedeki Hizbullah'ın kullanıldığı vs yazılmış...Doğrudur; ancak kullananan acaba kimler bunu sormak gerekmez mi ? Kum'da, Tahran'da devrim muhafızlarının eğittiği, silahlı, istihbari ve ideolojik eğitimden geçirdiği Hizbullah elemanları kan gölüne çevirmedi mi buraları? bununla ilgili itirafları araştırdığınızda hemen bulacaksınız?

Onun dışında Şafi-Sünni olan müslüman Kürt halkı bahsettiğiniz örgüt eliyle kimlere,nerelere düşman oldu bunu biliyoruz muyuz?

Bu ülkede sözde rejim düşmanlığı üzerinden bu topraklara, burada yaşayan diğer halka düşmanlık körükleniyor ise burada ciddi bir sorgulama yapmak gerekir.
çıkmam  lazım  fakat  bu  söylediklşerinin  nekadar  yanlış  olduğunu  görmen  için  buyrun HİZBULLAH'ın  sitesine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://huseynisevda.com/news.php
sonra  inşALLAH  hasbihal  ederiz  wesselam

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

Haziran 18, 2008, 17:09:49
saladinsaed

VIP

« Yanıtla #26 : Haziran 18, 2008, 17:09:49 »

Değerli Hüseyni Kardeş,

Bu Fadlallah denen alim neden Irak'ta yüzlerce Sünni camisi işgal edilirken, Ehli Sünnet soykırımdan geçirilirken tek cümle serdetmedi? neden lübnan ordusu nehrul barid'de 40.000'in üzerinde Filistinliyi perişan ederken gıkı çıkmadı?

neden acep hiç merak ettiniz mi?

Evet şimdi o göklere çıkarılan Fadlallah neler düşünüyor, neler diyor bir bakalım. Ha unutmadan bu verdiğim linklerin tamamını okumanız ve imkan varsa insanlarla paylaşmanızı şiddetle öneririm. O kadar gaz veren, saldıran ve tekfir ettikleri bazı şahıslarla içli-dışlı olduklarına dair bilgilere ilk defa rastlayanların şok yaşaması mümkündür; zira ne de olsa tek taraflı ve çarpıtılmış Türkçe bir iki slogancı haber sitelerinden besleniyorlar. Bunu suçlama olarak değil; bilakis hakkın ortaya çıkması için sloganların bırakılması için bir fırsat olarak görmenizi rica ederim.

1- 24/7/2004 tarihinde Fadlallah şu İrancı sitelerin yerin dibine batırdığı laik İyad Allavi ile cumartesi günü Şam'da görüşmüş! (Bakın hele...!) Kaynak: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

2- Kendisine eli kanlı sözde Mehdi ordusundan iltifat olduğunu söylüyor;  ama Ehli Sünnetin katledilmesi karşısında bu saygı duyduğu kişilere nasihatta bulunmuyor, açıkça tavır almıyor:
Kaynak: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

3- Acaba Fadlallah da Hz. Ebubekir, Ömer, Osman, Aişe (ra) küfrediyor, lanet okuyor mu?

Değerli arkadaşlar biraz gözlerinizi açınız lütfen de bakınız etrafa neler olup neler bitiyor?
Haziran 18, 2008, 17:23:01
saladinsaed

VIP

« Yanıtla #27 : Haziran 18, 2008, 17:23:01 »

Değerli Hüseyni,

Siteye girdim, inceledim, güzel.

Ancak şu soruyu soruyorum: Bu oluşum nihai noktada neyi hedefliyor, neyi amaçlıyor, eskiden yaşanan acı hadiselerin yaşanmayacağından kim emin olabilir?

Eli kanlı, satırlı, bıçaklı insanlar yeniden devreye girmeyecek mi?

kendileri gibi düşünmeyenleri tekfir eden anlayış neyi öngörüyor?

Müziklerindeki aletten, fona, sözden mesaja kadar yüzde 98 İran'ı taklit eden, İran'a göbekten bağlı bir oluşumun bu toprakların ürettiği bir oluşum olduğu söylenebilir mi?

Sahabeye, şeyhe, alime, meleye saygıda kusur etmeyen kürt halkını bunlara düşman eden, küfrettiren, ölüye yasin okunmaz diyen bir anlayışın nereden nereye gideceği gözönünde düşüncesindeyim.

Elbette geçmişten ders alınmıştır; ancak Şafi-Sünni olan bir halkın sapkın bir ideolojinin arka bahçesi gibi görüldüğünü, bu doğrultuda politikanın yine ülkeyi aynı yere getireceği tehdit ve tehlikesini halen mevcut görüyorum.

Şimdi şu linkteki komediye gülelim mi ağlayalım mı?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Sözde Irak hükümetini meşrulaştıran, tehlikelerden bahseden bir altı boş yazı! İnsaf yani! Maliki ve hükümetteki oluşumların tamamı onlarca yıl İran'da sürgünde bulundu, yetiştirildi, eğitildi ve işgalcilerle birlikte Irak'ı işgal ettiler.

yeşil bölgenin dışına çıkamayan işgalciler ve hükümet güçlerinin bulunduğu Bağdat'a iran başkanı ahmedinecat (abd karşıtı sözde) işgalci savaşuçakları, helikopterleri, tankları ve askerlerinin koruması altında kırmızı halılar ile bağdatın göbeğine indi! Be hey şaşkınlar! Biraz aklı başında adam sormaz mı nasıl oluyor? hiçbir ülkenin büyükelçisi bağdatta kalmamışken,  her gün onlarca roket yağarken nasıl oluyor da abd'nin bir numaralı düşmanı iran cumhurbaşkanı bağdat'a iniyor ve hükümetle görüşüyor? hiç düşünmediniz mi?

işin aslı şudur; ırakın işgali abd-iran işbirliği ile yapılmıştır. Ara ara maslahat çakışması olmakla birlikte iran'ın ırakı birçok anlamda fiilen hegemonyası altında tutmuş olması hakikatı kesinlikle göz ardı edilemez. abd işgalcileri ve işbirlikçi hükümeti ne kadar parlatırlarsa parlatsınlar, iranı ne kadar masum gösterirlerse göstersinler, ortada mızrağa sığmayacak büyüklükte şerefeleriyle minareler duruyor!

ne olacak şimdi?

Haziran 18, 2008, 18:08:08
HüseyniSevda

Mustazaf-Er

Isınmış Üye

**

Zillet Bizden Uzaktır
« Yanıtla #28 : Haziran 18, 2008, 18:08:08 »

Alıntı
Ancak şu soruyu soruyorum: Bu oluşum nihai noktada neyi hedefliyor, neyi amaçlıyor, eskiden yaşanan acı hadiselerin yaşanmayacağından kim emin olabilir?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://huseynisevda.com/Dokumanlar/KDHMT.php

bu  verdiim  linkte  mevcut  HİZBULLAH  hakkında  yeterince  bilgi  verilmiştir  senin  sorduğu  soruya  cevapta  son  sözde  bulabilirsin  kafanda  başka  soru  işaretlerinede  cevap  olmasını  temenni  ediyorm
ikincisi  hizbullah'ın  kişileri  tekfir ettiğinide  nerden  çıkardın?
HİZBULLAH  cemaatinin  taklidi  iran  değildir!  ve  iran  modeli  bir  devlet  değil  asr-ı  saadet'e  dayalı  bir  islam  devleti  için  yeryüzünde  fitne  kalkıncaya  dek  ALLAH cc  yolunda  mucadele  sürecektir!
iran  islam  cumhuriyeti  seviyoruz  tüm  müslümanları  seviyoruz  şii  sunni  demeden  siyah  beyaz  demeden  kürt  türk  demeden  tüm  müslümanları  kardeş  olarak  görüyoruz 
endişesi  islam  olan  kur'an-i  kerim  olan  her  müslümanın  yeri  başımız  gözümüz  üstündedir  kardreşimizdir  abimizdir  sevdiğimizdir 
eğerki  zararı  bize  dokunuyorsa  ALLAH'a cc  havale  ederiz
 eğerki  eliyle  diliyle  islamın  aleyhinde  çalışıyorsa  fitne  çıkarıyorsa  islam'a  zarar  veriyorsa 
onu  ayaklarımızın altına  almasınıda  biliriz
halka  mal  olmuş  bir (HİZBULLAH)cemaatini 
fasıkların  getirdikleri  haberlerle  yargılayanlar  yargılamaya  çalışanları  ALLAH  cc  havale  ediyoruz..
bir  ara  oda  mucahid'liği  yapan  bazı  şahıslar El-kaide adı  altında  HİZBULLAH  cemaatine  saldırıyorlardı bilerek veya bilmeyerek 
istanbulda  oparasyon  oldu  haberlerde  izledim  haberde  HİZBULLAH  cemaati  el-kaide 'ye  transfer  yaptı  diye  geçiyordu  haber'e  göre  El-kaide'nin  türkiye  oluşumun  lideri  Hizbullah  cemaatinin  üst  düzey  bir  liderinin  öğluymuş
doğru  veya  değil  ondan  sonra  bu  hizbullah  cemaatine  saldıranların  sesi  kısıldı  yada  bana  öyle  geliyor
bilmeden  konuşan  ne  konuştuğunu  dahi  bilmeyen  bir  kelimesi  diğer  kelimesine  muhalefet eden  okadar  insan  varki  zarardan  başka  yaptıkları  hiçbir  icraatları  yoktur!
büyük  şeytanın   güvenlik uzmanı Gareth Jenkins ile türkiyedeki  HİZBULLAH  cemaati  hakkında  yapılmış  olan  röportajla  başbaşa  bırakıyorumLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://huseynisevda.com/news.php?readmore=229

fi-emanillah
[/color]
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 18:11:45 Gönderen: HüseyniSevda » Logged

Derdimiz   DİNİMİZ
Çaremiz   DERDİMİZ..

Haziran 19, 2008, 03:05:48
TeMuRMeLiK

VIP

Üye No : 3

Konu  : 41

ölene kadar cihad!
« Yanıtla #29 : Haziran 19, 2008, 03:05:48 »

konuyu takib ettim
her iki yorum taraf sahiblerinin  vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda haklı tarafları var
bu konu uzerine sizler kadar bilgi birikimine sahib değilim
ben ise burada cecenfedai ve huseynisevda kardeşlerimin fikirlerini tasvib ediyorum

evet  saladinsaed kardeşimiz şii ulemasının kendileri gibi duşunmeyenleri tekfir eden zihniyet diyebilir
veya sunni leri katleden şiilerdir diyebilirsiniz bunun gibi bir suru şey sayarsınız
ama birde kendimize bakalım yokmu ehlisunnet ulemasından şiileri tekfir eden veya  ehli bid'a ilan eden
veya sunnilerde bizi olduruyor diyen şii yokmu bu haberleride okuyoruz değilmi kardeşlerim sadece şii sunniyi oldurmuyor sonuç..

eğer biz bu işi yumurtamı tavuktan cıktı tavukmu yumurtadan cıktı işine goturursek kime hizmet etmiş oluruz bir duşunelim
veya cemel de hz ali r.a mı haklıydı hz. aişevalidemizmi veya peygamberimizin katibi (hatta vahyin katibi de diyebiliriz)muaviye mi
ben şahsen şiilerin (veya iran rejim devletininde)boyle bir maksatları olduğunu sanmıyorum
ictihadlara gelince muctehidlerin (ulemanın) ihtilafı rahmettir hadısını biliyoruz ve bir ictihadı da kuran ve sunnet yerine (kutsallık bağlamında)koymayalım birbirimizi savunalım aramızda kavgaya tefrikaya mahal vermeyelim

Umutlara Kıran Düştü Zulme Karşı Duran Düştü Elimizden Kuran Düştü İzzet Kayıp İnanç Ağlar
-------------------------------------------
by طه
Anahtarlar: iran şii sunni savaşı 
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır