|
|
| 13 Şubat 2008, 14:15:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2008, 14:15:27 » |
|
RABBİM MÜCAHİTLERİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN İNŞAALLAH ZAFERE VE ÖZGÜRLÜKLERİNE BİRAN EVVEL RUS PİSLİKLERİNİ TEMİZLEYEREK KAVUŞURLAR RABBİM ÇEÇEN LİDERLERİMİZE HER DAİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞAALLAH.. BİLGİLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN  SİZDENDE RAZI OLSUN SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Şubat 2008, 21:37:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2008, 21:37:44 » |
|
Kadirov'un Askerlerine Pusu KOMUTAN HÜSEYİN Zorlu bir kış aylarından sonra bahar ayları yaklaşmaya başlamaktadır. Geçen bahar ve yaz aylarında artışa başlayan direniş, işgalci ve işbirlikçilerin tüm baskı ve çabalarına rağmen Kış ayları içerisinde de başarılı olmaktadır. Özellikle geçtiğimiz yıl içerisinde mücahitlerin yanlarında işgale karşı yer alan genç mücahitlerin geçtiğimiz bahar ve yaz aylarından sonra bu kış içerisinde de büyük tecrübe sahibi oldukları gözlenmektedir.
Bu genç mücahitlerin içerisinde, önümüzde ki bahar ayları içerisinde başarı ve zaferleriyle kendilerinden söz ettirecek komutan adaylarının olduğu mevcut komutanlarca sevinçle haber edilmektedir. Komutan Hüseyin e bağlı genç mücahitlerce Şali bölgesinde gerçekleştirilen özel operasyon ile işbirlikçi Kadirov askerlerine ait uvazık marka jip pusuya düşürüldü. Araç içerisinde ki 2 işbirlikçi askeri ölürken 2 işbirlikçi Kadirov askerinin de yaralandığı ifade edildi.tevhidhaber
|
|
|
|
|
|
  YOLUNDA BEDENİMİN PARAMPARÇA OLMASIDIR DUALARIMIN İLKİ,DİLEKLERİMİN EN GÜZELİ
|
|
|
|
|
| 29 Şubat 2008, 15:58:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Şubat 2008, 15:58:35 » |
|
Ruslara Bombalı Eylem Çeçen başkenti Caharkale'den aldığımız bilgilere göre, Merkez Cephe Komutanlığa bağlı mücahidler rus işgalcilere yönelik bir saldırı düzenlediler. Alınan bilgilere göre Caharkale'nin Çeçerina caddesinde patlama meydana geldi...
Caharkale'nin Çeçerina ve Ogorodnoy caddelerin kesiştiği yerde hareket halindeki rus işgalcilere yönelik merkez cephe komutanlığa bağlı mücahid birlikler uzaktan kumandalı bombayı patlatarak işgalcilere saldırı düzenlediler. İlk alınan bilgilere göre patlama yerinde ölü ve yaralı olup olmadı bilinmiyor. Ancak patlamayla birlikte bölgede ciddi maddi hassar meydana geldiğini görgü tanıklar tarafından bildirildi. Olayla ilgili detaylar ilerleyen saatlerde verilecektir.
Cecen - Online
|
|
|
|
|
|
  YOLUNDA BEDENİMİN PARAMPARÇA OLMASIDIR DUALARIMIN İLKİ,DİLEKLERİMİN EN GÜZELİ
|
|
|
| 29 Şubat 2008, 16:05:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Şubat 2008, 16:05:42 » |
|
Gebersin köpekler. Yaşasın Mücahidler Sağolasın abi haberler icin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 15:10:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2008, 15:10:07 » |
|
RUHLARINIZ ŞAAD OLSUN ŞEHİDİM HAKKINIZI HELAL EDİN BİZLERE ŞEHİDİM BİZLERE ACİZ MÜSLÜMANLARA ... SİZLERE DUA ETMEDEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYOR ELLİMDEN.. AFFETDİN BENİ.... AFET  IM BENİ ....SEN YARDIM ET MÜCAHİDLERİMİZE GÜÇ VE KUVVET VER RABBİM SEN MÜCAHİDLERİMİZE YARDIM ET YARRABBİİİMMMM
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 08 Mart 2008, 18:16:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2008, 18:16:53 » |
|
binlerce kez AMİN....
|
|