İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: suyun bile hafızası varmış sübhanallahhhhhhhh  (Okunma Sayısı 460 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
24 Haziran 2008, 10:29:37
mervenida

Yeniyim

*

Üye No : 23120

Konu  : 2

Aldığı Teşekkür 0
« : 24 Haziran 2008, 10:29:37 »

selamün aleyküm güzel kardeşlerim içtiğimiz su bile ettiğimiz cümlelerden kelimelerden etkilenir yapısal olarak değişiklik gösterirmiş .çok uzun bir yazı okudum ama hayran oldum allahın hikmeti işte biz
insanlar su içerken bile hiç olumsuz düşünmemeliz hemen iletkenliği fazla olduğundan hücrelerimize işliyormuş.  size çok kısa alıntısını iletiyorumSu hücreler arası bilgi alış-verişini sağlar. Bu şekilde var olabiliyoruz. Sizin gün içinde düşündüğünüz ve söylediğiniz her şey tüm hücrelerinizi etkiler, çünkü bedeninizdeki su bunların enerjisini kopyalayıp hücrelere dağıtır. Dolayısı ile siz bir bakıma düşündüğünüz ve konuştuğunuz şeyler olursunuz, bedeninizi de etkilersiniz. "Ben hep hasta olurum." dediğinizde içinizde dolaşan su o kaliteye bürünüp bunu hücrelere iletir. "Beni hasta ediyorsun, seni öldüreceğim" cümlesi yüklenilmiş olan suyun fotoğrafına bakınız. Düşündüklerinizin ve konuştuklarınızın kalitesinde yaşarsınız. Tüm hayatınız ve sağlığınız hücrelerinizde var olan, atalarınızdan aktarılan ve kendi geçmişinizden gelen bedeninizdeki sudaki bilgilerin kaydıdır.

Bir başka örnek var
Bir başka örnek var:

Solda "Teşekkür ederim!", sağda "Seni aptal!"

Yandaki resimde Japonya'da iki ilkokul talebesinin, okul için yaptığı bir deneyin sonucunu görüyorsunuz. İki farklı şişeye pişmiş pirinç koyup şişenin birine "Teşekkür ederim!" diğerine ise "Seni Aptal!" diye yazmışlar. Bir ayın sonunda "Teşekkür ederim!" yazılan pirincin renginin sarı ve kokusunun helmelenmiş pirinç gibi olduğunu ve "Seni Aptal!" yazılan pirincin ise simsiyah ve kötü kokulu olduğunu, pirincin bile kelimelerden etkilendiğini görmüşler. Bu deney yayılmış ve dünyada birçok değişik insan aynı deneyi tekrarladığında aynı neticenin elde edildiğini görmüşler. Siz de deneyebilir, farklı kelime veya cümlelerle ne tür netice elde ettiğinizi görebilir, söz ve düşüncenin
10 Temmuz 2008, 18:31:48
Nurum

BİZ SENİ GÖRMEDEN SEVDİK YA RESULALLAH

Kopamıyorum

*

Üye No : 26088

Konu  : 58

Aldığı Teşekkür 3
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2008, 18:31:48 »

Sağol kardeşim resim falan yazmışsın ama ben  göremedim ?

Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı [Duha-3]
10 Temmuz 2008, 19:10:17
gülvisal

Süper Mod

*

Üye No : 1097

Konu  : 916

Aldığı Teşekkür 81
dağlar bile dayanmadı ağırdır yüküm
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2008, 19:10:17 »

Paylaşım için teşekkürler kardeşim

Resimler gözükmemiş ama sanırım bunlar

HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!..  HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!..

Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: