logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kim bir ayıbı örterse !  (Okunma Sayısı 460 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temmuz 20, 2008, 13:57:07
admin

Administrator

Üye No : 284

Konu  : 76

« : Temmuz 20, 2008, 13:57:07 »

Daha önce bir kardeşimiz, madem banlanan üyeler açıklanıyor, herkes açıklansın demişti. Biz de kendisini haklı bulup, herkesi buraya sebebleri ile yazmak zorunda kaldık.

Bir başka kardeşimiz de :

Ebû Said el-Hudrî (r.a.) Resûlullahtan (s.a.v.) şunu işittiğini rivayet ediyor: "Kim bir din kardeşinin bir ayıbını görür de onu örterse, Cennete girer."[999]

Konu ile ilgili bir başka hadis şu mealdedir:

"Kim mü'min kardeşinin ayıbı örterse, Allah da kıyamet gününde onun ayıbını örter. Kim Müslüman kardeşinin ayıbını açığa vurursa, Allah da onun ayıbını açığa vurur. Hatta o ayıbı evinde yapsa dahi, kendisini rezil eder."

şeklinde güzel izahı ile bizim bunu yapmamamız gerektiğini vurguladı.

Biz her ikisini de haklı bulduk.

Bu yüzden önceden banladıgımız uyeleri ve sebebleri ile beraber sonrakilerini de sildik.

Bundan sonra banladıgımız uyeleri duyurmayacagız.

Ama minare islam forumuna suç atfedip siteden cıkmak isteyen olursa, biz kendimizi savunma hakkını her zaman kullanacağız.

Bu forum başka forumlara benzemez. Bu forum bir değirmen gibidir. Herkes bu degirmende kalamaz, Bu değirmen samimi olmayanları savurur, çıkarır ve fırlatır içinden. Hiç kimse burada fitne ve fesada yol açacak bir girişimde bulunamaz. Bugüne kadar izin vermedi Allah, bundan sonra da vermeyecek.

Selametle

nothing turns out the way I planned
Temmuz 20, 2008, 14:06:14
sekeratulmevt

sekeratumevt

Isınmış Üye

**

Üye No : 33630

Konu  : 1

ZULMÜ KALDIRIP ATACAK ELLER SENİNDİR..........
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2008, 14:06:14 »

Bu forum başka forumlara benzemez. Bu forum bir değirmen gibidir. Herkes bu degirmende kalamaz, Bu değirmen samimi olmayanları savurur, çıkarır ve fırlatır içinden. Hiç kimse burada fitne ve fesada yol açacak bir girişimde bulunamaz. Bugüne kadar izin vermedi , bundan sonra da vermeyecek.

Selametle

YA ben yeni üye oldum  bi kusurum falan olursa şimdiden özür dileyim internet hakkında fazla bilgim yok o yüzden çok çabuk yanlışa düşebilirim site çok güzel beni atmazsınız inşaAllah...............SadSadSad

Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdâdıma saldırdı mı, hattâ boğarım!..
- Boğamazsın ki!
- Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;
Hele hak nâmına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir âşıkım istiklâle,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lâle!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım.
Temmuz 20, 2008, 14:13:33
admin

Administrator

« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2008, 14:13:33 »

Bu forum başka forumlara benzemez. Bu forum bir değirmen gibidir. Herkes bu degirmende kalamaz, Bu değirmen samimi olmayanları savurur, çıkarır ve fırlatır içinden. Hiç kimse burada fitne ve fesada yol açacak bir girişimde bulunamaz. Bugüne kadar izin vermedi , bundan sonra da vermeyecek.

Selametle

YA ben yeni üye oldum  bi kusurum falan olursa şimdiden özür dileyim internet hakkında fazla bilgim yok o yüzden çok çabuk yanlışa düşebilirim site çok güzel beni atmazsınız inşaAllah...............SadSadSad

Yok güzel kardeşim, biz gaddar degiliz ki. Kimseyi kasıtlı bir sey yapmadıkca banlamayız. Gerekirse defaatle uyarırız.

Hayırlı forumlar

Temmuz 20, 2008, 14:22:15
sekeratulmevt

sekeratumevt

Isınmış Üye

**

Üye No : 33630

Konu  : 1

ZULMÜ KALDIRIP ATACAK ELLER SENİNDİR..........
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2008, 14:22:15 »

ohh
Yok güzel kardeşim, biz gaddar degiliz ki. Kimseyi kasıtlı bir sey yapmadıkca banlamayız. Gerekirse defaatle uyarırız.

Hayırlı forumlar
ohhh rahatladım Allah razı olsun SmileySmileySmileyCheesy

Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdâdıma saldırdı mı, hattâ boğarım!..
- Boğamazsın ki!
- Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;
Hele hak nâmına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir âşıkım istiklâle,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lâle!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım.
Temmuz 20, 2008, 15:04:45
gülvisal

Süper Yönetici

Üye No : 1097

Konu  : 508

dağlar bile dayanmadı ağırdır yüküm
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2008, 15:04:45 »

Teşekkürler Muhammed Kardeşim

Size ve Minare.Net'e yakışan da bu

HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!  HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!
Temmuz 20, 2008, 17:48:39
RADENUR

NURA_HASRET

Süper Yönetici

Üye No : 111

Konu  : 123

Varamadım hasretine...Sevdaların ülkesine...
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2008, 17:48:39 »

En azından şuan an için tüm banlanan üyeler adına adil bir davranış oldu.....Ya hep ya hiç olmalıydı...Hiç olan tercih edildi...Yinede teşekkürler Minare sizde zor durumda kalıyorsunuz farkındayız...Sevgili gülvisalin dediği gibi minare.net'e yakışan adaletli bir yaklaşım oldu....Ama bu demek olmasın ki artık rahat davranışlar sergilenebilir...ne de olsa banlanılsa bile kimse farkında olmayacak gibi bir yaklaşım içine girilmesin...Bizler biliyoruz ki bizi gören işiten ve gözeten biri var..Hiç olmazsa o duygu ile biraz daha dikkatli olmaya çalışırız inşallah deyip tekrar yönetime teşekkür edelim....

Temmuz 20, 2008, 17:50:57
RADENUR

NURA_HASRET

Süper Yönetici

Üye No : 111

Konu  : 123

Varamadım hasretine...Sevdaların ülkesine...
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2008, 17:50:57 »

Bu forum başka forumlara benzemez. Bu forum bir değirmen gibidir. Herkes bu degirmende kalamaz, Bu değirmen samimi olmayanları savurur, çıkarır ve fırlatır içinden. Hiç kimse burada fitne ve fesada yol açacak bir girişimde bulunamaz. Bugüne kadar izin vermedi Allah, bundan sonra da vermeyecek.

Selametle

Temmuz 20, 2008, 18:31:36
Amin€

Ey aşk seni seçtim! Ben’i geçtim…Vazgeçtim…

Özel Üye

Üye No : 5293

Konu  : 412

Bengisu
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2008, 18:31:36 »

Esselamü aleyküm....
Yazmayayım dedim ama olmadı,
Gülüşü Yaralı'nın bazı olaylarını az çok biliyordum.Aslında sorun onun mns'sine erkekleri eklemek değildi.Bu onu ilgilendirir.Biz kimseyi kınayamayız.Çünkü Allah razsülü(sav)"kınadığınızla kınamadıkça toprak olmazsınız"buyuruyor..
Bazı arkadaşların onun hakkında olumsuz düşünmesi beni ziyadesiyle üzdü Sad Yani bi kişi hakkında ne olursa olsun kesin yargıya varmadan hakkında atıp-tutmak ne kadar doğru bir davranış acaba?Bu büyük bir vebaldir ve bunu herkes bedeliyle öder..Şimdi Gülüşü Yaralının bazı şeyleri açık açık forumda deşifre edildikten sonra tekrardan böyle bir başlık açılmasını hiç doğru bulmuyorum. Bence onun hakkında nasıl düşündüyseniz ne olursa olsun doğru bile olsa özür ve helallik dilemelisiniz.Dünya hayatı geçicidir,asıl hayat ahiret ve herşeyinde bir hesabı var.Bunu unutmayalım arkadaşlar....
Bu kadar...Gerisi size kalmış..
Selametle...

« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 20:17:15 Gönderen: AMİNE » Logged

Temmuz 20, 2008, 18:39:29
elif_

Yeniden dirilmenin emniyetiyle ölümlü oluşumu çok sevdim

Süper Yönetici

Üye No : 279

Konu  : 230

« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2008, 18:39:29 »

Bu sadece bir uyarı niteliğindedir. Bundan sonra banlanan üyeler bildirilmeyecek diye..

y desde que t ú te fuiste yo solo, tengo
tengo la camisa negra
porque negra tengo el alma
yo por ti perdí la calma
Temmuz 20, 2008, 21:23:38
admin

Administrator

« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2008, 21:23:38 »

Esselamü aleyküm....
Yazmayayım dedim ama olmadı,
Gülüşü Yaralı'nın bazı olaylarını az çok biliyordum.Aslında sorun onun mns'sine erkekleri eklemek değildi.Bu onu ilgilendirir.Biz kimseyi kınayamayız.Çünkü Allah razsülü(sav)"kınadığınızla kınamadıkça toprak olmazsınız"buyuruyor..
Bazı arkadaşların onun hakkında olumsuz düşünmesi beni ziyadesiyle üzdü Sad Yani bi kişi hakkında ne olursa olsun kesin yargıya varmadan hakkında atıp-tutmak ne kadar doğru bir davranış acaba?Bu büyük bir vebaldir ve bunu herkes bedeliyle öder..Şimdi Gülüşü Yaralının bazı şeyleri açık açık forumda deşifre edildikten sonra tekrardan böyle bir başlık açılmasını hiç doğru bulmuyorum. Bence onun hakkında nasıl düşündüyseniz ne olursa olsun doğru bile olsa özür ve helallik dilemelisiniz.Dünya hayatı geçicidir,asıl hayat ahiret ve herşeyinde bir hesabı var.Bunu unutmayalım arkadaşlar....
Bu kadar...Gerisi size kalmış..
Selametle...

Amine kardeşim madem konuyu dikkatle takip eden ve haksızlıga tahammül edemeyen birisisin. O zaman sen söyle, Gülüşü Yaralı forumdan ayrılırken, kendisinin kabahatini açığa vuran bir tavır mı sergiledim, yoksa helallik mi istedim ?

Daha sonra kendisi forumda kendisine haksızlık yapıldıgını belirtti. Bunun üzerine bende olayı açığa vurmak zorunda kaldım. Şimdi sen de tutmuş, bunun doğru olmadıgını söyluyorsun. Doğru olmayan onun bize iftiracı yada yalancı demesi mi yoksa bizim öncesinde onun yanlıslarını açığa vurmadan gitmesine göz yummuş olmamız mı ?

Size açıkça söyluyorum. Gülüşü Yaralı azcık haklı ise gelsin buraya yazsın.

Msn de size duygu sömürüsü yapmış olması, annem de yanımda bak aglıyoruz demesi beni hiç mi hiç ilgilendirmez.Bugüne kadar kime haksızlık ettik ki bundan sonra Gülüşü Yaralıya edelim ?

Eğer birinin avukatlığını yapacaksanız, onu iyi tanımış olmanız gerekiyor. Umarım iyi tanıyorsunuzdur. Bundan sonra bu konu hakkında bir tartışma çıkarda ben bilmiyorum, benim bir alakam yok diyip geri çekilirseniz işte o zaman siz bu yazdıklarınızdan ötürü üzüleceksiniz ve bize yanlış yapıyorsunuz dediğiniz için pişman olacaksınız. Ortada bir yanlış varsa söylenecek. Gülüşü Yaralı kim oluyor ki biz ona kıyak geçelim. Bize iftiracı ve yalancı sıfatlarını atıp, özel mesajlarla butun uyelere sacma sapan duygu sömurusu yollayıp, msn de timsah gözyaşları döken birine benden acımamı mı bekliyorsunuz ?

Bana hakkı savunun, bahçenizdeki köpek olurum. Ama tanımadığınız biri hakkında savunma yaparsınız bu o kadar ağırıma gider ki, o zaman da bunları duymak yerine bin defa ölmeyi tercih ederim.

Biri bize yalancı, iftiracı diyince çıt yok sizden. Muhammed yada Minare Yönetimi böyle bir şey yapmaz diye bir savunma görmedik hiç birinizden, Ama Gülüşü Yaralının yaptıklarını buraya yazınca avukat kesilmenize bir anlam veremiyorum.

Bu kız yanlış yaptı. Bu yanlışı dile getirmedim. Ama bize iftiracı ve yalancı dedi, dile getirmek zorunda kaldım, msn kayıtlarını delil olarak koydum. 30 kişi download etti ve okudu. Hala kime ve neye inanıyorsunuz siz ? Eger o yazıyı koymasaydım ben sizin gözünüzde haksızlık yapan biri olarak kalmaya, Gülüşü Yaralı ise masum kız rolu oynamaya devam edecekti.

O sizin arkadaşınız olabilir. Ama siz onun arkadaşı değilsiniz. Arkadaşı olsaydınız, sen yanlış yaptın, böyle olmaması gerekirdi, böyle yapman gerekirdi derdiniz onun yüzüne karşı ve iyiliğini istediğinizi belli ederdiniz. Arkadaşlık yalancı da olsa arkadaşı savunmak demek değildir, yalanı ve yanlışını duzeltmek, doğrultmak demektir.

Siz ona böyle mi destek oluyorsunuz, böyle mi arkadaş oluyorsunuz ?

Daha ne diyeyim, ne yazayım buraya. Testere olsam kendimi keserim önce. Hiç birinize zarar gelsin istemem. Ama minare forumun guvenini, serfirazlıgını sarsan bu şahısa artık hakkımı helal etmiyorum. ne hali varsa görsün

Temmuz 20, 2008, 21:42:03
mehmet akif

mehmet akif

Süper Yönetici

Üye No : 25901

Konu  : 92

yollar ki Allah a çıkar bendedir...
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2008, 21:42:03 »

Muhammed kardeşim sen hak olanı yaptın için rahat olsun ama tabi ki bu olaylar bizi üzüyor.Dostluk ve kardeşlik sitesi olan minare de bu olayları yadırgıyorum ama diğer taraftan da bu tür olaylara müdahale edecek adaletli yöneticilerin olması içimizi rahatlatıyor...bir daha bu tür olaylar yaşanmaz ve bu olayla ilgili başka konular açılmaz inş çünkü bugün forum içinde bu olayla ilgili iki,üç konu okudum bu da site içinde ayrılık görüntüsü veriyor..Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın

Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
Temmuz 20, 2008, 21:56:08
ölüme hasret

Süleymanlı..

Isınmış Üye

**

Üye No : 1663

Konu  : 93

« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2008, 21:56:08 »

Gülüşü Yaralıyı sadece forumdan,paylaştıklarından tanıdığım halde gitmesine üzülmüş-tüm..Çünkü hayırlı paylaşımları vardı ki bunu kimse inkar edemez..Herkesin kalbini bilen Allah c.c onunda kalbini biliyor hiç şüphesiz..Haklı veya haksız,sonuçta yaptıklarının karşılığını verecek olan Allah c.c değil mi?Bazıları vardır İslami çok değerli paylaşımlarda bulunur ama bunu nefsi için yapar ve hizmetine riya karışır..Hepimizde nefis var,hiçbirimiz halimizin ne olacağına garanti veremeyiz..Muhammed kardeşimin yazdıklarını okuduğuma göre,belliki Gülüşü Yaralı kardeşimizde nefsine teslim olmuş..Ama şimdi arkasından konuşmak ne derece uygundur?Muhammed kardeşimizin dediği gibi eğer ortada bir haksızlık varsa,Gülüşü Yaralı gelsin ve yazsın..Ve son kez Muhammed kardeşime bişe söylemek istiyorum;kardeşim eğer durum bu şekildeyse sonuna kadar haklısın ama yinede hakkımı helal etmiyorum deme lütfen..Boşver sen hizmetini Allah c.c için yapıyorsan eğer -buna da inanıyorum sonuna kadar- öyleyse,hizmetine çamur atmaya çalışanları da Allah'a havale etmelisin..Allah c.c bilsin Muhammed kardeşim..Ve istersen boşver bunları konuşmaya hiç mi hiç gerek yok;en iyisi konuyu kilitle ve konu uzamasın..Rabbim hepimizi ihlaslı hizmet edenlerden eylesin inşaallah..

..Vermek için alanlar,havuzda erimek için buz olanlar asla ölmez bitmezler..
çünkü onlar eridikçe;havuzun suyu çoğalır..
yok oluşları var oluşlarıdır aslında..
Temmuz 20, 2008, 23:09:30
admin

Administrator

« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2008, 23:09:30 »

Kitledik kardeşim. Allah hesap soracağı kişileri hepimizden iyi biliyor.

Anahtarlar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: