Esselamü aleyküm....
Yazmayayım dedim ama olmadı,
Gülüşü Yaralı'nın bazı olaylarını az çok biliyordum.Aslında sorun onun mns'sine erkekleri eklemek değildi.Bu onu ilgilendirir.Biz kimseyi kınayamayız.Çünkü

razsülü(sav)"kınadığınızla kınamadıkça toprak olmazsınız"buyuruyor..
Bazı arkadaşların onun hakkında olumsuz düşünmesi beni ziyadesiyle üzdü

Yani bi kişi hakkında ne olursa olsun kesin yargıya varmadan hakkında atıp-tutmak ne kadar doğru bir davranış acaba?Bu büyük bir vebaldir ve bunu herkes bedeliyle öder..Şimdi Gülüşü Yaralının bazı şeyleri açık açık forumda deşifre edildikten sonra tekrardan böyle bir başlık açılmasını hiç doğru bulmuyorum. Bence onun hakkında nasıl düşündüyseniz ne olursa olsun doğru bile olsa özür ve helallik dilemelisiniz.Dünya hayatı geçicidir,asıl hayat ahiret ve herşeyinde bir hesabı var.Bunu unutmayalım arkadaşlar....
Bu kadar...Gerisi size kalmış..
Selametle...
Amine kardeşim madem konuyu dikkatle takip eden ve haksızlıga tahammül edemeyen birisisin. O zaman sen söyle, Gülüşü Yaralı forumdan ayrılırken, kendisinin kabahatini açığa vuran bir tavır mı sergiledim, yoksa helallik mi istedim ?
Daha sonra kendisi forumda kendisine haksızlık yapıldıgını belirtti. Bunun üzerine bende olayı açığa vurmak zorunda kaldım. Şimdi sen de tutmuş, bunun doğru olmadıgını söyluyorsun. Doğru olmayan onun bize iftiracı yada yalancı demesi mi yoksa bizim öncesinde onun yanlıslarını açığa vurmadan gitmesine göz yummuş olmamız mı ?
Size açıkça söyluyorum. Gülüşü Yaralı azcık haklı ise gelsin buraya yazsın.
Msn de size duygu sömürüsü yapmış olması, annem de yanımda bak aglıyoruz demesi beni hiç mi hiç ilgilendirmez.Bugüne kadar kime haksızlık ettik ki bundan sonra Gülüşü Yaralıya edelim ?
Eğer birinin avukatlığını yapacaksanız, onu iyi tanımış olmanız gerekiyor. Umarım iyi tanıyorsunuzdur. Bundan sonra bu konu hakkında bir tartışma çıkarda ben bilmiyorum, benim bir alakam yok diyip geri çekilirseniz işte o zaman siz bu yazdıklarınızdan ötürü üzüleceksiniz ve bize yanlış yapıyorsunuz dediğiniz için pişman olacaksınız. Ortada bir yanlış varsa söylenecek. Gülüşü Yaralı kim oluyor ki biz ona kıyak geçelim. Bize iftiracı ve yalancı sıfatlarını atıp, özel mesajlarla butun uyelere sacma sapan duygu sömurusu yollayıp, msn de timsah gözyaşları döken birine benden acımamı mı bekliyorsunuz ?
Bana hakkı savunun, bahçenizdeki köpek olurum. Ama tanımadığınız biri hakkında savunma yaparsınız bu o kadar ağırıma gider ki, o zaman da bunları duymak yerine bin defa ölmeyi tercih ederim.
Biri bize yalancı, iftiracı diyince çıt yok sizden. Muhammed yada Minare Yönetimi böyle bir şey yapmaz diye bir savunma görmedik hiç birinizden, Ama Gülüşü Yaralının yaptıklarını buraya yazınca avukat kesilmenize bir anlam veremiyorum.
Bu kız yanlış yaptı. Bu yanlışı dile getirmedim. Ama bize iftiracı ve yalancı dedi, dile getirmek zorunda kaldım, msn kayıtlarını delil olarak koydum. 30 kişi download etti ve okudu. Hala kime ve neye inanıyorsunuz siz ? Eger o yazıyı koymasaydım ben sizin gözünüzde haksızlık yapan biri olarak kalmaya, Gülüşü Yaralı ise masum kız rolu oynamaya devam edecekti.
O sizin arkadaşınız olabilir. Ama siz onun arkadaşı değilsiniz. Arkadaşı olsaydınız, sen yanlış yaptın, böyle olmaması gerekirdi, böyle yapman gerekirdi derdiniz onun yüzüne karşı ve iyiliğini istediğinizi belli ederdiniz. Arkadaşlık yalancı da olsa arkadaşı savunmak demek değildir, yalanı ve yanlışını duzeltmek, doğrultmak demektir.
Siz ona böyle mi destek oluyorsunuz, böyle mi arkadaş oluyorsunuz ?
Daha ne diyeyim, ne yazayım buraya. Testere olsam kendimi keserim önce. Hiç birinize zarar gelsin istemem. Ama minare forumun guvenini, serfirazlıgını sarsan bu şahısa artık hakkımı helal etmiyorum. ne hali varsa görsün