Esselamu Aleykum Değerli Minare.net Üyeleri.
Mâlümunuz mübarek Ramazan-ı Şerif tatlı bir rüzgar gibi bize doğru esiyor. Ha geldi, ha gelecek hükmüne tabi olduk, umutla bekliyoruz. İnşallah, "

ım bizi Ramazanı Şerife Ulaştır" duasının üzerimizde tecelli etmesi yakındır.
Peki bizler Minare.Net olarak Ramazan-ı Şerifte farklı bir şey yapsak diyorum...
Mesela para toplasak, bu paralarla kumanyalar alıp ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretler yapsak, nasıl olur ki acep ?
Yoksa Ramazan-ı Şerifi sadece aç kalmaktan ibaret mi geçireceğiz ?
Düşünüyorum da gerçekten ama gerçekten evinde yiyecek bir şeyleri zor bulan ve her zaman komşularından bir şeyler gelmesini bekleyen, beklemek zorunda olan bir Anne yada Baba biz olsaydık ne yapardık acaba. Çocuklarımıza bakarken ağlar mıydık ki? Yoksa güçlü gözükmeye çalışıp olayları geçiştirmeye mi çalışırdık? Peki napardık çocuk olsaydık? Komşu çocuklarının anlattığı ziyafetleri bırakın yemeyi, sadece düşlemeyi mi isterdik

'tan, o da yeter edası ile ? Tadı nasıldır acaba aç bir çocugun damağında hayatı yaşamanın, hayatı taşımanın...
Bunu yaşamıyorsunuz ama bu sizin elinizde değil, bugün bunu yaşayanların da elinde değil, eğer yarın yaşama ihtimaliniz varsa bu da muhtemelen sizin elinizde olmayacak ve kaderinize razı geleceksiniz. Peki ne saklıyoruz yarınlara? Hani komşusu aç yatarken tok gezen bizden değildi? Milyonlarca aç insan varsa biz kimdeniz o zaman? Onlar kimden?
Bu projeye destek olunuz. Ramazanı Şerif biraz da vicdan ayıdır. Vicdanları hesaba çekme ayıdır. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum...
Minare.Net kumanya hesabına katkıda bulunmak isteyen Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap mail adresi ile iletişime geçebilirler.

ın indinde farklı olmak bizim elimizdedir inşAllah.

sizi sevsin.