| 26 Nisan 2007, 04:26:11 |
|
|
 |
« : 26 Nisan 2007, 04:26:11 » |
|

EsselamunaleykumYeni üyelerimiz için forum kullanım klavuzunu hazırlamayı uygun gördüm.İnşallah faydalı olur. Her şeyden önce Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını okumanızı tavsiye edeceğim güzel kardeşlerim....
---------------------------------------------------------------- -İstek ve Şikayetlerinizi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuradan Bize İletebilirsiniz
---------------------------------------------------------------- Siteye kayıt olduktan sonra :
- Avatar seçiminizi, üye imzanızı ve diger ayarlarınızı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapProfilim 'e tıklayıp duzenleyebilirsiniz.------------------------------------------------------------- -Foruma resim eklemek icin öncelikle eklemek istediginiz resmi internet ortamına aktarmalısınız. Bunun için öncelikle [img=http://imageshack.us/]http://ImageShack[/img] sitesine girip, gözata tıklayın ve bilgisayarınızdaki resmi secip upload edin.
Upload bittikten sonra :
Mesela en altta Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack bize su adresi verdi : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Biz bu resmi forumda göstermek için bu verilen adresi [img][/img] kodlarının arasına koyacagız. Yani su sekilde olacak kod dizini : [img]http://img167.imageshack.us/img167/7039/kurange4.jpg[/img] Bunu uygulayınca resim forumda gozukecektir insallah. Eger resim zaten internette herhangi bir sayfadaki resim ise yapacagınız sey daha kolay. O resmi sag tıklayın ve özelliklere basın. Url : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yazan yerdeki adresi oldugu gibi ustte anlattıgım kodlar arasına alınca yine aynı sonuca varırız.[/color] ---------------------------------------------------------------- - İmzaya resim ekleyecekseniz de tıpkı resim ekler gibi foruma imzaya aynı kodları uygulamanız yeterli. Ustte zaten resim nasıl eklenir yazdım.---------------------------------------------------------------- - Eger islami bir konuda soru veya sorununuz varsa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan Sorabilirsiniz .
Eger islami konularda bilgi vesaire arıyorsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAnasayfamızı ziyaret edin.
Anasayfamızda :
İslam Ansiklopedisinden, Dini, İtikadi, Tasavvufi Meselelere dair bilgiler.
Multimedia dahilinde, ilahiler, ezgiler, şiirler, videolar...
E-Kitap dahilinde Dini, Sosyal, Bilimsel ve Harun Yahya Seri Kitapları Download Merkezi...
Resim Galerimizde İslami, Mekke & Medine, Bebekler, Manzaralar, İbretlik ve Filistin, Komik Resimler...
Ve daha fazlasını bulabileceginiz 2 bg lık dev arsiv sizlerle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2007, 00:31:56 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2007, 00:31:56 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbuda forumda resime link vermek [url=http://www.minare.net/forum][img]http://www.minare.net/forum/Themes/dilbermc/images/lightolive/logo.jpg[/img][/url] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yerine kendi resminizin linkini minare.net/forum yerine kendi linkinizi koyuyursunuz bu arada minare imzanda ne yazdığını anlamış değilim hala
|
|
|
|
|
|
SEN DOĞARKEN HERKES GÜLDÜ SEN AĞLADIN. ÖYLE BİR HAYAT YAŞAKİ, ÖLÜRKEN SEN GÜL HERKES AĞLASIN.
|
|
|
| 14 Nisan 2008, 23:32:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2008, 23:32:25 » |
|
profilime tıkladıktan sonra resim ve imza ikonlarını tıklayamıyorum .yardımcı olursanız sevinirim  razı olsun
|
|
|
|
|
|
rabbim nurunu tamamlayacak.elhamdulillah.rabbim tüm muhammad ümmetini rahmetiyle yargılasın inşallah.
|
|
|
| 14 Nisan 2008, 23:37:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2008, 23:37:44 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapustteki linkten resim secebilir, imza ekleyebilirsiniz selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Eylül 2008, 16:01:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2008, 16:01:44 » |
|
Tşk ler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 01:46:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2008, 01:46:37 » |
|
Rica ederim.
İstek;
Hızlı cevap kısmını bu şekilde yapamaz mıyız? Büyük kolaylık olur.Ayarlardan oluyor mu diye baktım ama olmuyor.
Bende böyle görünüyor.Aşağıdaki gibi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Uzun bir yolun ortasında kalmaktır bazen umudunu kaybetmek... Ve yapayalnız bırakılmaktır ummanların içinde esaret... Bir rüzgar esse keşke , önemli değil hangi yandan geleceği... Sadece esse... Esaretimi çözse... Kaybolan umutlarımı bulsa...
...
Elam...Bir garip rüzigar...
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 15:33:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2008, 15:33:31 » |
|
Rica ederim.
İstek;
Hızlı cevap kısmını bu şekilde yapamaz mıyız? Büyük kolaylık olur.Ayarlardan oluyor mu diye baktım ama olmuyor.
Bende böyle görünüyor.Aşağıdaki gibi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yaparız tmm inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 15:49:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2008, 15:49:35 » |
|
Hızlı cevap kısmı güzel olmuş.Teşekkürler..Bende anlasam accık bende yardım etcem ama nerdee...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 15:50:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2008, 15:50:33 » |
|
Hızlı cevap kısmı güzel olmuş.Teşekkürler..Bende anlasam accık bende yardım etcem ama nerdee...
Hayal et, ne olsa daha güzel olurdu diye  Ama yapamayacağım şeyler isterseniz benim karizmayı da cızz yaparsınız o yuzden hayal gücün çok kuvvetli ise aman ha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 16:09:44 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2008, 16:09:44 » |
|
Yeri gelmişken söyliyim bari artık hoşgeldin ramazan yazan minare.net logosunu değiştirebilirsiniz mesela 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş, güya suçlu benmişim Oysa can, yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim..''
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 16:11:45 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2008, 16:11:45 » |
|
Yeri gelmişken söyliyim bari artık hoşgeldin ramazan yazan minare.net logosunu değiştirebilirsiniz mesela  Eski logoyu mu ? aslına bakarsan logomuz artık o , sadece Hoşgeldin Ramazan yazısını kaldırıcam , eski logo bu temaya uyuşmaz ki yeşildi yani ondan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 16:16:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2008, 16:16:30 » |
|
Tamam o da olur,ramazan bitti ya ondan dedim ( şımarık üye  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 16:23:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2008, 16:23:53 » |
|
Tamam o da olur,ramazan bitti ya ondan dedim ( şımarık üye  ) Estagf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Eylül 2008, 19:10:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2008, 19:10:06 » |
|
Ellerinize sağlık!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2008, 20:05:18 Gönderen: Elam »
|
|
Uzun bir yolun ortasında kalmaktır bazen umudunu kaybetmek... Ve yapayalnız bırakılmaktır ummanların içinde esaret... Bir rüzgar esse keşke , önemli değil hangi yandan geleceği... Sadece esse... Esaretimi çözse... Kaybolan umutlarımı bulsa...
...
Elam...Bir garip rüzigar...
|
|
|
|