| 08 Nisan 2008, 21:39:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #60 : 08 Nisan 2008, 21:39:31 » |
|

merhaba,
Minare bana ulas insAllah..
merhaba Neden kardes ? Fikir ve görüşlerinizi buradan iletebilirsiniz ! Min@re benim eski dostlarimdan kiymet verdigim bir insandi Kendisi su an nerelerde bilen varmidir? Ona ulasabilen biri varsa aranizda onunla gorusmek istedigimi iletebilirmi? Saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 21:41:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #61 : 08 Nisan 2008, 21:41:21 » |
|
Kusura bakmayin biraz cat kapi gibi oldu..
Minare.net in cok eski uyelerindenim yorumum ve konumum belli oldugu icin tekrara luzum gormedim Site almis basini gitmis eger gercekten hayirda yarismak ise amaciniz..ALlah yolunuzu acik etsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Nisan 2008, 16:22:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #62 : 11 Nisan 2008, 16:22:26 » |
|
Kusura bakmayin biraz cat kapi gibi oldu..
Minare.net in cok eski uyelerindenim yorumum ve konumum belli oldugu icin tekrara luzum gormedim Site almis basini gitmis eger gercekten hayirda yarismak ise amaciniz..ALlah yolunuzu acik etsin
Amin Hir@ kardes,  senden razı olsun. Ben Minare, lakin sizi tanımadım. Hayırda yarısıyoruz insAllah. Dualarınızı eksik etmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Nisan 2008, 18:25:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #63 : 18 Nisan 2008, 18:25:33 » |
|
İSRAİL'E BİR TAŞ,GAZZE'YE BİR DUA GÖNDER!!! Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Maskeli baloların gösterişli hayat sahnesinde kalbinden kanlar damlayan insanların ellerinden tut.
'ım ellerimden tut.
Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Gözyaşlarını sev. Tamda unutmuşken merhameti, Hatırlamıyorken peygamberlerin bildirgelerini, Hissedemiyorken aşka, ayrılığa, hüzne, tebessüme, terkedilmişliğe dair paramparça düşünceleri, Gözyaşlarını sev.
Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Her gece sabırsızlıkla uyuyup görmek istediğin barış dolu bir dünyanın hayallerini kur.
Düşün... Bağdat'ın, Filistin'in, gülen çocukların ve sevginin sancılarını... Hayallerini, Hayatı, Bir yılan gibi koynuna sokulan gecelerin koyu karanlığını ve geceyi orta yerinden bölen ölümü. Kaçmak gibi, kaçsan da kurtulamamak gibi, istemesen de ölmek gibi. Damarlarından zamanı pompalayan kalbinin göğsünden fırlayıp, Gazze'li bir çocukla çöle düşmesi gibi. Gözyaşlarını kanlı avuçlarında biriktirmek gibi...
Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Günbegün yeni çaresizlikler doğuran hayatın kollarından kurtul. Çaresizliğinden, Vurdumduymazlığından... Bozkırlara terk edilmiş duyguların koynunda umut yetiştir. Ölümün soğuk nefesini ensesinde hissedip, hayatını dağlara sürgün eden Gazze'li çocukların ağırlaşan hayatlarını, çaresizliğini düşün. Kalbini...
Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Masum çocuklara, Şefkatli analara, Çaresiz babalara, Gözyaşlarına, Kalbine... Kalbime... Sessizliğimize... Parçalanmışlığımıza.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 18:33:41 Gönderen: gülvisal »
|
|
HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!.. HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!..
|
|
|
| 21 Nisan 2008, 23:56:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #64 : 21 Nisan 2008, 23:56:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Nisan 2008, 00:22:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #65 : 26 Nisan 2008, 00:22:30 » |
|
Amin Hir@ kardes,  senden razı olsun. Ben Minare, lakin sizi tanımadım. Hayırda yarısıyoruz insAllah. Dualarınızı eksik etmeyin. Kendinizi tanittiginizi icin tesekkur ederim. Dua olarak gayretiniz yeter.. Beni tanimadiysaniz bosver oyle kalsin..Seni eskisinden iyi gordum o yeter..artik gidebilirim..kal saglicakla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Mayıs 2008, 17:55:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #66 : 01 Mayıs 2008, 17:55:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 09 Haziran 2008, 10:57:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #67 : 09 Haziran 2008, 10:57:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Haziran 2008, 20:21:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #68 : 19 Haziran 2008, 20:21:46 » |
|
Filistinli Kardesim!...
Nuh(a.s) un azmi,
Eyüp(a.s) ün sabrı,
İsa(a.s) nın dua ve
Muhammedin(s.a.v) kitabı sizinle olsun...
ve hepinize selam olsun....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 00:52:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #69 : 20 Haziran 2008, 00:52:01 » |
|
özür dileriz sizler yiyecek bulamazken biz obeziteden dert yanıyoruz,özür dileriz sizler içecek su bulamazken biz suları eğlence iç.in harcıyoruz,özür dileriz sizler kalem ve defter bulamazken biz kağıtları uçak yaparak harcıyoruz,özür dileriz tüm dünya insanları adına sizler yatak bulamazken biz yumuşak döşekleri beğenmedik,özür dileriz siz islamın göz bebeği Kudüs ü korur ken bizler sizlere destek olamadık özür dileriz Filistin li kardeşlerim hakkınızı helal edin...........Muhammet kardeşim senden  razı olsun az da olsa bize bu yardım fırsatını verdiğin için inşallah bizim kalbimiz ve dualarımız oradaki kardeşlerimizle
|
|
|
|
|
|
Gül devrini bilseydim onun bülbül olurdum..YA Rab beni evvel getireydin ne olurdu.....
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 02:21:58 |
|
|
 |
« Yanıtla #70 : 20 Haziran 2008, 02:21:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 04:26:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #71 : 20 Haziran 2008, 04:26:28 » |
|
Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu. İsrail'e bir taş, Gazze'ye bir dua gönder. Masum çocuklara, Şefkatli analara, Çaresiz babalara, Gözyaşlarına, Kalbine... Kalbime... Sessizliğimize... Parçalanmışlığımıza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 17:19:19 |
|
|
 |
« Yanıtla #72 : 20 Haziran 2008, 17:19:19 » |
|
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BEN YARDIM KONUSUNDA BİRŞEYLER SÖYLEMEK İSTİYORUM... HEPİMİZ DİYORUZ YAAAAA KEŞKE FAZLA OLSADA FAZLA GÖNDERSEK ... BURDAKİ SÖZÜM BİRAZDA HANIMLARA... NEDEN HANIMLARA DERSENİZ? ?? BİR KONUYA ŞAHİT OLDUM ONU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM ,,,, O ZAMAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BELKİ ANLATABİLMİŞ OLACAGIM..... YİNE FLİSTİNE DESTEK GECELERİMİZDEN BİRİNDE KERMESDE ,,,,BİR HANIM DİKKATİNİ ÇEKTİ YİYECEK BÖLÜMDE DEGİLDE FLİSTİN BAYRAKLARI YAZILARI YAZILAN YERDEYDİ ONLARDAN ALDI BİR KAÇ KURUŞUYLA DAHA FAZLA YARDIM ETMEK İSTEDİ AMA ELİNDE PARASI YOKDU O AN DİKKATİMİ ÇEKEN HAREKETİ PARMAGINDAKİ ALYANSI VE NİŞAN YÜZÜGÜ VARDI BU BAYAN ORTA YAŞLARDA İDİ VE ÖNCE ALYANSINI ELİNE ALDI GÖREVLİ BAYANLARDAN BİRİYLE TOKALAŞIR GİBİ ALYANSINI ONA VERDİ ""BANA DUA EDİN BENİM DUAMA İHTİYAÇLARI YOK BENİM ONLARA İHTİYACIM VAR """DEDİ VE 15 20 DK GEÇMEDİKİ NİŞAN YÜZÜGÜNÜDE BİR BAŞKA GÖREVLİYE VERDİ... ÇÜNKÜ AYNI GÖREVLİYİ BULAMADI O BAYANIN MUTLULUGUNU YÜZÜNDEN OKUMAK ÇOK KOLAYDI YARDIM ETMİŞ OLDUGUNUN MUTLULUGUYDU BU.....BEN LAFI FAZLA UZATMAYACAGIM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN ANLAR DİYORUM AYNI SÖZÜM ERKEKLEREDE GEÇERLİ HAYIR İŞİNDE HZ. EBU BEKİR GİBİ YARIŞALIM DİYORUM SELAM VE DUALARLA KALIN SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 20 Haziran 2008, 18:26:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #73 : 20 Haziran 2008, 18:26:05 » |
|
Firdevs abla  razı olsun bu olayı paylastıgın icin. Annem de parmagındaki yüzüğü verdi. Aynı bu abla gibi. Fedakarlık gerekiyor. Rahman razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Haziran 2008, 17:48:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #74 : 21 Haziran 2008, 17:48:49 » |
|
 razı olsun ne kadar güzel ne kadar mukaddes bir kampanya bu! minare forum yetkililerine ve tüm üyelere en derin sevgilerimizi sunuyoruz bu vesileyle. İHH'ya da yolun açık olsun diyoruz....Ümmet sizlerle gurur duyuyor.
|
|
|
|
|
|
Selahattin Saitoğlu
|
|
|
|