| 07 Mart 2008, 21:47:16 |
|
|
 |
« : 07 Mart 2008, 21:47:16 » |
|

Selamunaleykum Anketimize baktım 3 tane "Size Güvenemem" şıkkını gördüm. Bu üç oya ben de hak verdim ve bu üç kardeşimizden de gelecek desteği kaybetmemek için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİHH İnsani Yardım Vakfı ile durumu görüştüm. Daha önce minare.net adına bir banka hesap numarası açacagımı bildirmistim ,ancak bu durum uzerine Size Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİHH İnsani Yardım Vakfı 'nin bize bildirdigi bir banka hesap numarasını vereceğim, Ancak para yatırdıgınız zaman AÇIKLAMA bölümüne minare.net olarak yazarsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİHH İnsani Yardım Vakfı sitemizden gidecek yardımların istatiğini bize bildirecek insAllah. Oylamada yaklasık 40 kişi destek oluruz demiş. Bu kardeşlerimizden 30 tanesi 50 ya da 100 ytl civarı verse minare.net olarak Filistinli kardeşlerimize yaklasık 2-3 milyarlık İLAÇ YARDIMI yapmış olacağız. Azcık olsun uzerimizdeki yükü hafifleteceğiz inşAllah. Banka Hesap Numarasının Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİHH İnsani Yardım Vakfı na ait olup olmadığına dair şüphesi olan olursa lütfen buraya bakıp Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİHH İnsani Yardım Vakfı nın internet sayfasından kontrol etsin. O da rahat olsun , biz de.  rızası icin sıkıntı çekecek bile olsak madden, azıcık elimizi cebimize atalım kardeşler. Bu filistindeki Annelerimiz, kardeşlerimizin yerine kendimizi koyalım. Mazlum olmak acı , zalim olmak kolay, mazlumun yanında olmak ise zordur. Zoru başaralım  için. İHH İNSANİ YARDIM VAKFI
Kuveyt Türk Fatih Şubesi
999 999 - 1
( NOT : PARA YATIRIRKEN AÇIKLAMA KISMINA Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.minare.net YAZMANIZ RİCA OLUNUR ) Ayrıca Bu bilgileri İHH İNSANI YARDIMI TELEFON VASITASI İLE ARAYIP TE'YİD EDEBİLİRSİNİZ. Numara : 009 0 212 631 21 21 / 177 ( Bu dahili numara ) Resad Başer Beyefendiye minare.net'i Muhammed YILDIZ olarak sormanız yeterlidir.Selamunaleykum kardeslerim İHH İnsani Yardım Vakfının çeşitli projeleri var. Örnek olarak ; Darfur, Somali, Açe ve Filistin gibi bölgeler.
Minare.Net acıklaması ekleyin demistim ilk mesajımda. Bu acıklama eklenmiş ise paralar elbette kuşkusuz filistine gidecektir. Eger minare.net açıklamasını eklememiş olan varsa yapması gereken sadece İHH vakfını telefon ile arayıp, hangi isimden kac lira yatırmıssa teyid ettirip minare.net den oldugunu ve bu paranın filistine gitmesini istedigini belirtmektir.
İnsallah anlasılmayan nokta kalmamıstır canlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Mart 2008, 14:17:24 Gönderen: Minare »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Mart 2008, 22:14:15 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2008, 22:14:15 » |
|
 ın izniyle dahada fazla olacak. Ve Minare.net üyeleri yapacakları yardımlarla kendilerinin ne derecede duyarlı olduklarını görecek ve göstereceklerdir.
|
|
|
|
|
|
SANMA BU TEKERLEK KALIR TÜMSEKTE YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBED BİZİMDİR
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:12:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2008, 23:12:51 » |
|
 RAZI OLSUN...EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:15:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2008, 23:15:16 » |
|
Merhabalar efendim,  (c.c.) biliyor ki, ben sizleri seviyorum; gözyaşlarım, buna şehâdet edecekdir, inşâallah... selâmetle kalınız, efendim.
|
|
|
|
|
|
Efendim,
Bir hayrân kaldığımız, dedik ya.. Biz, Allahu Teâlâ'nın hangi "var yada yok'una" hayrân kalmadık ki.. Hangi tâvsiyye yada emrine "-Peki, efendim." demedik ki.. Yeryüzünü, hatırına hâlâ paramparça edmediği, o en güzel kul, Peygâmber Efendimiz(s.a.v.)'in hangi haberini hissedmeden geçtik ki..
Size bir ip-ucu, Duâ'yı ve ilmi bırakmayınız!
Sizi, Peygâmber'e komşu eder..
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:20:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2008, 23:20:39 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Mart 2008, 23:22:56 Gönderen: gülvisal »
|
|
HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!.. HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!..
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:23:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2008, 23:23:33 » |
|
ve... biz öğrendik ki, zerre kadar dâhi olsa, hiçbir şey karşılıksız kalmayacakdır..  (c.c.) yâr;  (c.c.) yârendir..  (c.c.), sevgililer sevgilisidir. Hissetmeli insan; kendi kalbi, taş olsa dâhi Mâzlum olanın, kalb atışlarını.. Unutmamalı insan; kendi kabul etmese dâhi Mâzlumun, zamanın, mekânın Sahib(c.c.)'ini..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
Bir hayrân kaldığımız, dedik ya.. Biz, Allahu Teâlâ'nın hangi "var yada yok'una" hayrân kalmadık ki.. Hangi tâvsiyye yada emrine "-Peki, efendim." demedik ki.. Yeryüzünü, hatırına hâlâ paramparça edmediği, o en güzel kul, Peygâmber Efendimiz(s.a.v.)'in hangi haberini hissedmeden geçtik ki..
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:31:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2008, 23:31:26 » |
|
yazayım diyorum, bazen.. deryâlar kadar; eğitimini aldık bu ilmin, bizler.
lâkin bir görüyorum ki, neş'e, insanların ilgisini daha da fazla çekiyor; ve, diyorum ki : bu neş'e denilen, bize göre değil, yusuf'um. gel, biz Rabbimiz(c.c.) ile başbaşa kalalım, insanlar fark etmese de..
ağıt yakmak, benden. insanların, ısrarla ateşe gitmeye, gayret etmelerine.. kıvranmak, benden. o gün, Râsulullah(s.a.v.)'ın yüzünü -belki- yere eğmesine sebep olanların, rahatlığından..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:43:03 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2008, 23:43:03 » |
|
Bugüne kadar, bir kısmımız belkide bir çoğumuz, hep onlar için dua ettik. Fakat farkındamısınız? aslında onların dualarına ihtiyacımız var. Onların dua etmelerini, teşekkür bile etmelerini beklemeden onların yanında olduğumuzu kanıtlayalım inşallah. Minare kardeş bir ışık yaktın  RAZI OLSUN.
|
|
|
|
|
|
æ
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:47:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2008, 23:47:16 » |
|
Fakat farkında mısınız? aslında, onların dualarına, bizim ihtiyacımız var... Minare kardeş, bir ışık yaktın.  RAZI OLSUN.
|
|
|
|
|
|
Efendim,
|
|
|
| 07 Mart 2008, 23:55:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2008, 23:55:08 » |
|
 u Teâlâ, izin verir ise.. ben, bu mevzuuyu canlı tutmak isterim; zirâ, dün, Adana'da İHH'nın bir kermesini tamamladık.. ilgili ve müşfik ellerin velvelesine, hayrân kalırdınız, orada. yıllardır, bu böyle; değişmedi. Sahib,  (c.c.) dır. Onlar, mâzlum; çoğu insan, bu dünyanın rahatlığında.. ancak! ahir yurdun, farkında değiller; olmak istemiyorlar da..
|
|
|
|
|
|
Efendim,
|
|
|
| 08 Mart 2008, 00:02:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2008, 00:02:41 » |
|
Bugüne kadar, bir kısmımız belkide bir çoğumuz, hep onlar için dua ettik. Fakat farkındamısınız? aslında onların dualarına ihtiyacımız var. Onların dua etmelerini, teşekkür bile etmelerini beklemeden onların yanında olduğumuzu kanıtlayalım inşallah. Minare kardeş bir ışık yaktın  RAZI OLSUN. Abi dua konusunda cok güzel bir tesbit yapmışsın vallahi ellerinden öperim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 00:25:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2008, 00:25:16 » |
|
Kardeş ellerinden öpülesi olan sensin.  RAZI OLSUN.
|
|
|
|
|
|
æ
|
|
|
| 08 Mart 2008, 00:37:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2008, 00:37:20 » |
|
Kardeş ellerinden öpülesi olan sensin.  RAZI OLSUN. Estagfurullah abi canımsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|