| 07 Nisan 2008, 16:14:11 |
|
|
 |
« : 07 Nisan 2008, 16:14:11 » |
|

Konu açacak kardeşlerim, bayan olan o konunun yabancı bir erkek tarafından okunacağını erkek olan o konunun yabancı bir bayan tarafından okunacağını hesap ederek açsın lütfen. Biz kimseyi uyarmak ya da üzmek zorunda kalmayalım. Seviyeyi hiç bir zaman bozmayalım. Bir sözün hesabını binlerce sözle bile veremeyeceğimiz o günün hatırına, sözlerimizi seçerek konuşalım kardeşlerim... Anlayışınız için  razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Nisan 2008, 20:41:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2008, 20:41:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Nisan 2008, 23:08:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2008, 23:08:55 » |
|
Çok haklısınız .Özellikle daha çok bayanların iştirak ettiği konularda bayan bayana konuşuyorlarmış gibi,sanki o mevzuyu bir erkek okumayacakmış gibi çok samimi yazılar olabiliyor.Mümkünse bayan arkadaşlar daha fazla dikkat edelim.  (cc) razı olsun kardeşim.
|
|
|
|
|
|
"YARAB! Ne azabına dayanacak halim, Ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur... Vefasızlık edip senden uzak kalsamda, halim sensiz edemeyeceğini haykırmaktadır. Vefasızlığım nisbetinde değil, ihtiyacım nisbetinde lütfuna talibim..."
|
|
|
| 07 Nisan 2008, 23:15:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2008, 23:15:57 » |
|
Çok haklısınız .Özellikle daha çok bayanların iştirak ettiği konularda bayan bayana konuşuyorlarmış gibi,sanki o mevzuyu bir erkek okumayacakmış gibi çok samimi yazılar olabiliyor.Mümkünse bayan arkadaşlar daha fazla dikkat edelim.  (cc) razı olsun kardeşim. Ben diyecektim ama yanlış anlaşılmaktan korktum, her zaman genel yaptığım gibi burda da genelleme yapmak istedim ve Mujahid kardeşimin sözünü onayladım... Ama madem ki bir bayan bunun farkına varmışsa (ki helal olsun) o zaman buna da değinmeden de geçemiyeceğim... Çoğunlukla bayanlar çok samimi oluyorlar ve inanın birçok yerde yorum yapmaktan kaçınıyorum çünkü ortada kalacam... Biraz daha hassasiyet lütfen...Burda biz yabancı erkekler ve siz yabancı bayanlar herşeyi görüyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Nisan 2008, 23:20:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2008, 23:20:05 » |
|
Konu açacak kardeşlerim, bayan olan o konunun yabancı bir erkek tarafından okunacağını erkek olan o konunun yabancı bir bayan tarafından okunacağını hesap ederek açsın lütfen. Biz kimseyi uyarmak ya da üzmek zorunda kalmayalım. Seviyeyi hiç bir zaman bozmayalım. Bir sözün hesabını binlerce sözle bile veremeyeceğimiz o günün hatırına, sözlerimizi seçerek konuşalım kardeşlerim... Anlayışınız için  razı olsun... İşte Bizi Diger Forumlardan Farklı Kılan Fark Bu .  (c.c) Hepnizden Razı Olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Nisan 2008, 23:57:09 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2008, 23:57:09 » |
|
Rabbim bizleri sıratı müstakim den ayırmasın.  cc. razı olsun MÜJAHİD kardeşim.
|
|
|
|
|
|
(-0) + (+0)= -0,0 (1'e hasret kaldım)
Ölümün bana uzak olduğu kadar ölüme aşığım.
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 02:44:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2008, 02:44:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 06:06:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2008, 06:06:40 » |
|
 RAZI OLSUN İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
CC İMANDAN AYIRMASIN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 10:54:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2008, 10:54:55 » |
|
Uyarılar için  razı olsun.
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 10:58:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2008, 10:58:20 » |
|
s.a  razı olsun abi uyarınız için inşllh bi kusurumuz yoktur şayet war ise tabikide uyarmanız en iyisi olucaktır benim warsa bi hatam affola hakkınızı helal edin dikkatli oluruz tabikide
|
|
|
|
|
|
İMAN NURUNDAN DOLAYI 'A HAMD OLSUN
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 12:01:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2008, 12:01:00 » |
|
Konu açacak kardeşlerim, bayan olan o konunun yabancı bir erkek tarafından okunacağını erkek olan o konunun yabancı bir bayan tarafından okunacağını hesap ederek açsın lütfen. Biz kimseyi uyarmak ya da üzmek zorunda kalmayalım. Seviyeyi hiç bir zaman bozmayalım. Bir sözün hesabını binlerce sözle bile veremeyeceğimiz o günün hatırına, sözlerimizi seçerek konuşalım kardeşlerim... Anlayışınız için  razı olsun...  razı olsun Mujahid kardeşim.
|
|
|
|
|
|
SANMA BU TEKERLEK KALIR TÜMSEKTE YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBED BİZİMDİR
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 14:09:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2008, 14:09:27 » |
|
uyarı için sağol kardeş nedense ben böyle konuları üzerime alırım . muhakkak yapmışımdır diye yaptıysamda o anki samimiyettendir af ola  . yerinde bir uyarı minare ailesi farkı olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
 bir insanınnasıl güldüğünden terbiyesini Neye güldüğünden ise ZEKASINI ve seviyesini anla..... MEVLANA
|
|
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 21:40:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2008, 21:40:37 » |
|
minare kardeşim uyarman çok önemli bunun için teşekkür ederim... diyorsunuzki çogunlukla bayan bayana yorumlar yazarken daha dikkatli olsun diyorsun bundada haklısınız ama sizlerden rica etsem hatalı olanları özel olarak uyarırsanız bu hatayı yapan bensemde buna memnun olurum vaktim yok diyorsanız canınız sağolsun şayet hata yapanlarrdan biride bensem bütün kardeşlerimden özür dilerim hakkınızı helal edin selam ve dualarla kalın saygılarımla
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 08 Nisan 2008, 21:44:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2008, 21:44:27 » |
|
minare kardeşim uyarman çok önemli bunun için teşekkür ederim... diyorsunuzki çogunlukla bayan bayana yorumlar yazarken daha dikkatli olsun diyorsun bundada haklısınız ama sizlerden rica etsem hatalı olanları özel olarak uyarırsanız bu hatayı yapan bensemde buna memnun olurum vaktim yok diyorsanız canınız sağolsun şayet hata yapanlarrdan biride bensem bütün kardeşlerimden özür dilerim hakkınızı helal edin selam ve dualarla kalın saygılarımla
ben de katılıyorum.. çünkü insan bazen kendi yaptığı hatasının farkına varmıyor. (kişi kişinin aynasıdır.) farketmiş olsaydık zaten yapmazdık büyük ihtimalle.. dozunu kaçırdıysak cidden çok çok özür dilerim. hakkınızı helal edin. daha dikkatli davranalım inşaAllah..
|
|
|
|
|
|
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan; Bana bir ben lazımım bir de Anlayan.. Kim bildiği ile amel ederse (celle celalühü) onu bilmediklerine varis kılar.. (Hadisî Şerif)"Musibetler çoktur; fakat musibetlerin en büyüğü vakti boşa geçirmektir." el hayr-u fî mahtarahullah -
'tan (azze ve celle) gelen herşey hayırlıdır.
|
|
|
|