| 06 Haziran 2007, 16:09:57 |
|
|
 |
« : 06 Haziran 2007, 16:09:57 » |
|

S.a Geçen gün bi radyo dinliyodum, adını hatırlamıyorum ama polis radyosuydu galiba, birisi öss ye gireceklere tavsiyeler verirken sunu diyordu : Ust uste konmuş tahtaları tek vuruşta kıranlar vurmadan önce tahtaların dibini gören insanlardır. Onlar aslında kırmak için vurmazlar, gördükleri o dib ile özleşmek için vururlar tahtaya ve tahtalar kendiliginden kırılıverir. Başaramayanlar ise tahtanın yüzeyine bakanlardır, ve o yüzeyi kırmak için vururlar ve yine o yüzeyden ötesine gecemezler... Çok sevdim bunu, bi ara tahta üzerinden deniycem  Şaka tabi herkes alacağı dersi biliyor inşallah  Kardeşlerimize başarılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Haziran 2007, 16:27:36 |
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 16:58:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2007, 16:58:47 » |
|
BENDE ÖSS'YE GİRCEM İNŞAALLAH. DUA EDER MİSİNİZ HAYIRLISININ OLMASI İÇİN. ŞU ANDA GERÇEKTEN DUAYA ÇOK FAZLA İHTİYACIM VAR. DUALARINIZI BEKLİYORUM İNŞAALLAH OLURMU KARDEŞLERİM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 21:23:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2007, 21:23:35 » |
|
olur kardeşim bende giricem ama fazla stres yapma çok klasik ama .herşey  tan .hayırlısı demeyi bilelim dualarımdasın canım kardeşim selametle ve de sevgiyle kal .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 22:29:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2007, 22:29:26 » |
|
 RAZI OLSUN.EN BAŞTA HAYIRLISINI İSTİYORUM ZATEN HER ZAMAN.İSTER İSTEMEZ STRES OLUYOR İŞTE.BİRDE BAŞÖRTÜ SORUNU VAR MAALESEF, O DA KASIYOR BENİ.OKUMAK DA DERT TÜRKİYEDE.NEYSE DUALARIN İÇİN ÇOK SAĞOL. BENDE SANA EDİCEM İNŞLH. A.E.O.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 14:25:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2007, 14:25:12 » |
|
biliyorum kardeşim herkes sadece bişey düşünürken sınav salonuna girerken bizler kendi ülkemizde üvey evlad müamelesiyle bikez daha karşılaşıyoruz..aynı konu yarın sabah sınav salonu önünde beni ve diğer kardeşlerimizide bekliyo ...inşşallah hayırlısıyla atlatırız hem dün akşam haberlerde ösym sorular kolay olacak diye bahsetmiş ne kadar dogrudur bilemem ..zaten çalışana zor diye bişey yoktur orasıda öyle ama olsun insanı bi nebze rahatlatıyo bu açıklama bence  hepimizin yardımcısı olsun fazlada kasma sen yine. öcü değil össs tamammı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 14:58:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2007, 14:58:46 » |
|
EVET İNSANI RAHATLATIYOR BUNU DUYMAK.YANİ SORULARIN KOLAY OLACAĞINI DUYMAK. ÖCÜ DEĞİL ÖSS AMA İNSAN KASILIYOR İŞTE. ÖZELLİKLE DE BAŞÖRTÜ SORUNU. DEDİĞİN GİBİ KENDİ ÜLKEMİZDE ÜVEY EVLAT MUAMAELESİ GÖRÜYORUZ. SÖZDE MÜSLÜMAN ÜLKESİYİZ İŞTE. SÖZDE ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ İŞTE. ÖZGÜRLÜK BU MU YAA? NEYSE MORALİM YETERİNCE BOZULDU İNAN KARDEŞİM. O BİRŞEY DEĞİL BEN SINAVDA RAHAT OLAMIYORUM,KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM BAŞÖRTÜMÜ AÇMAK AĞIR GELİYOR. İŞ ARARKEN DE AYNI SORUNLA KARŞILAŞIYORUM, TEPKİYLE BAKIYORLAR. İŞİMİ YAPTIKTAN SONRA GERİSİNİN PROBLEM OLMAMASI LAZIM AMA OLUYOR MAALESEF BÖYLE BİR ÜLKEDE. ÖN MUHASEBE İŞİ ARIYORUM, EĞER ÇEVRENDEN DUYARSAN AKLINDA OLSUN OLURMU YAREN KARDEŞİM. DÜZGÜN BİR İŞ BULAMADIM BİR TÜRLÜ. DUA VE SEVGİLERLE....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 17:50:45 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2007, 17:50:45 » |
|
kardeşim aynen bende öyleyim başörtümü çıkardıktan sonra hep bi taraflarımı çekiştiriyorum çünkü kendimi çıplak gibi hissediyorum ..bende meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuym bu benim 4.cü girişim kazanıp yerleştirilmiyom sıkma bu kadar bilmiyorum senin kaçıncı girişin ama herşeyin hayırlısı demek en iyisi sen elinden geleni umarım sonuna kadar yapmışsındır sınav başlamdan önce tevekkül etmeyi sakın unutma emi  selametle ve de sevgiyle kal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 19:55:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2007, 19:55:26 » |
|
BENİM İKİNCİ GİRİŞİM, İLKİNİ MEZUN OLURKEN GİRDİM. TİCARET MESLEK LİSESİ ÇIKIŞLIYIM. SINAVSIZ GEÇİŞLE İSTANBUL ÜNİV.GİRDİM,YARIM BIRAKTIM, ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİMDEN DEVAM EDİCEM ONUN İÇİN GİRİYORUM ÖSSYE. SENİN ADINA ÜZÜLDÜM İNŞLH,HAYIRLISI İLE BU SENE YERLEŞİRSİN BİR YERE. EN BAŞTA HAYIRLISINI VERSİN RABBİM HAKKIMIZDA.  RAZI OLSUN. BAŞARILAR VE RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN KARDEŞİM. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan 2008, 20:35:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2008, 20:35:07 » |
|
BENDE ALLAHIN İZNİYLE BUSENE SINAVA GİRMEYE KARAR VERDİM(İKİ SENE ARADAN SONRA ÇÜNKÜ BUSENE BAŞÖRTÜSÜ KALKMA İHTİMALİ YÜKSEK) NE OLUR KARDEŞLERİM YOLDAŞLARIM BİRBİRİMİZE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM HAYIRLISIYLA KAZANALIM .... ŞİMDİDEN DUA EDEN VEYA ETMEYEN(EDEMEYEN )KARDEŞLERİMDEN ARKADAŞLARDAN  RAZI OLSUN ŞİMDİDEN DUA EDEN VE ETMEYEN HERKESDEN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Nisan 2008, 14:36:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2008, 14:36:55 » |
|
Hepinize  kolaylık versin inşaallah. Benim oğlumda girecek. Çok gergin oldu şu sıralar. Kendisine dert etti.Ya kazanamazsam! diye Biz ne kadar anlatsakta ah çocuklar ah! ne diyeyim  hepinizin yar ve yardımcısı olsun.  emeklerinizi boşa çıkarmasın. Hakkınızda hayılısı ne ise o olsun. 
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 30 Ağustos 2008, 18:13:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Ağustos 2008, 18:13:07 » |
|
inşallah bu senede ben giricem dualarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 13:51:15 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2008, 13:51:15 » |
|
benim daha iki senem var ama yinede bazen korkuyorum... 
|
|
|
|
|
|
"...ölümün peçesi gerçi karanlık,siyah çirkin ise de; fakat mü`min için asıl siması,nuranidir,güzeldir..."
|
|
|
| 12 Ekim 2008, 20:10:19 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2008, 20:10:19 » |
|
benim daha iki senem var ama yinede bazen korkuyorum...  korkacak birşey yok..bence önünde kocaman zaman dilimi var sistemli bir program ile çalış.benim tavsiyem sabah namazından sonra uyuma o zaman süper ders çalışılıyor....öss büyütülecek gibi değil..sen oraya alacağını almaya gideceksin vermeye değil  yardımcınız olsun 
|
|
|
|
|
|
“Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir." Necip Fazıl Kısakürek
|
|
|
|