İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kutsal Davaya-Kutlu İntifada'ya Kulak Verelim  (Okunma Sayısı 7941 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
22 Şubat 2008, 20:17:17
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Üye No : 10033

Konu  : 48

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« : 22 Şubat 2008, 20:17:17 »

Sesimizi Duyan Var mı? Bu Sese Kulak Verin..!
Ümmetin gözbebeği mescid-i Aksa’dan, Kubbetüs Sahra’dan, Kudüs’ten çağrı var.

Filistin’in mücahit başbakanı İSMAİL HENİYYE İslami duyarlılığı olan herkesi Kudüs için en büyük silahımız duayı kuşanmamızı, Kudüs için mü’min’lere yakışır saygınlık ölçüsünde Siyonist İSRAİL rejimini, ABD’yi ve EMPERYALİZMİ protestoya davet ediyor.

Filistin zor durumda…Filistin ağlıyor…Filistin davet ediyor…

1,5 milyar İslam coğrafyası bu davetin gereğini yapmak zorunda…

İslam alemi bu imtihanı kazanmak zorunda….

Günlerdir Gazze’de elektrik yok,

Günlerdir Filistin’e ilaç sokulamıyor ve acil hastalar hep kaybediliyor.

Ve Filistin İslami Direniş hareketi HAMAS soruyor:

“Neyiniz var?! Bizler kuşatma altındayız ama siz suskunsunuz. Bizler öldürülürken siz harekete geçmiyorsunuz. Sessizliğiniz ne zamana kadar sürecek. Bunca kuşatma , ölüm ve cinayet duygularınızı harekete geçirmedi mi? Ümitsizliğe kapılmayacağız ve harekete geçeceğinize yönelik umudumuzu koruyacağız. Ey Arap ve İslam ümmeti sizin hiçbir bahaneniz yok! Kırın artık bu acımasız ambargoyu. Filistinli kardeşlerinize yardım edin. Onlar sizin adınıza savunma yapıyorlar, sizin onurunuzu koruyorlar ve bunun için sahip oldukları her şeyi feda ediyorlar.”
 Ve Mısır’a sesleniyor…

“İhtiyacımız olduğu halde sizden silah istemiyoruz ve bu aşamada askerlerinizi de istemiyoruz. Her kuruşuna ihtiyaç duyduğumuz halde sizden para da istemiyoruz. Ancak bugün sizden güç yetirebileceğiniz bir şey istiyoruz: Sizden Refah sınır kapısını açarak ambargoyu kırmanızı istiyoruz. İçinde bulunulan şartlar artık dayanılır gibi değil. Ey Mısırlı yetkililer Refah kapısı sizin elinizde ve açılması sizin sözünüze bağlı. Refah kapınızı biran önce açmanızı istiyoruz. Aksi halde büyük bir felaket bizi bekliyor ve bu felaket sadece bizimle sınırlı kalmayacak tüm bölgeye yayılacaktır. Bu konuda sizin hiçbir özrünüz olamaz.”
 Ve İslam alemine sesleniyor…

“Daha ne bekliyorsunuz? Hepimizin ölmesini mi? Yoksa bayrağımızın düşmesini ve irademizin kırılmasını mı? Allah’ın izniyle bunların hiç biri olmayacaktır. Bizden bunu beklemeyin.! Size sorumuz şu: Neredesiniz ve ne istiyorsunuz? Düşman her taraftan bize saldırıyor. Ölüm içimizde kol geziyor. Cinayetler durmuş değil. Ambargo uzadıkça uzuyor. Hiçbir şey kalmadı, bu suskunluk daha ne kadar sürecek? Gerçek rolünüzü ne zaman üstleneceksiniz? Hakim sistemler, sizin harekete geçmenizi, insanları ve ümmeti de caddelere döküp harekete geçirmenizi bekliyor; böylece belki onlar da bir şeyler yapabilir. Siz yöneticilerinizden ve sistemlerinizden önce hesaba çekileceksiniz. Çünkü sizin suskunluğunuz onların suskunluğunu artırıyor. Harekete geçin ve korkmayın bir şey kaybetmezsiniz. Ölüm de hayat da, esaret de özgürlük de hepsi Allah’ın elindedir. Tabi şayet buna inanıyorsanız. İmanınızı bir yoklayın. Biz sizi bekleyeceğiz ama bizi çok bekletmeyin! Harekete geçmelisiniz ki sizinle birlikte caddeler de harekete geçsin sonra da yöneticileriniz ve ülkeniz bir şeyler yapsın.
 Ve Can kardeşlerimiz soruyor?
“Siyasi partiler, İslami cemaatler, sol ve ulusal örgütler nerede? Nerede yeryüzündeki onurlu ve özgür insanlar? Tabanınızı Filistinlilerle birlikte olduğunuza nasıl ve ne yaparak inandıracaksınız? Onları nasıl ikna edeceksiniz haktan, adaletten ve mazlumdan yana olduğunuza? Nerede protesto gösterileriniz, nerede dayanışma eylemleriniz? Katliama uğrayan bir halk, öldürülen çocuklar, kadınlar ve yaşlılar için nerede etkinlikleriniz faaliyetleriniz?
 Ve Filistinli bir  doktor Nasır Sadi canlı yayında spikere elektrik kesintisinin halen devam ettiğini, elektriğin olmamasından dolayı hastanelerin işlevsiz hale geldiğini, minik bebeklerin ve yaralıların ölümü beklediğini haber veriyor…
Bugün, o coğrafyada acının doruk noktasında, her dem ölümle bir arada yaşayan kardeşlerimize ses verin…

Var olmamız gereken gün bugündür. Asli duruşumuzu sergilememiz gereken gün bugündür.

Çok acil olarak, Filistin’e sürekli yardımları ulaştırmaya çalışan İHH ve CANSUYU gibi kuruluşlar vesile kılınmalı ve yıllardan beri örneklik ve önderlik teşkil eden Müslüman Anadolu coğrafyası tekrar gereğini yapmalıdır.

Dünya Siyonizmi’nin taşeronu BM’den, AB’den G8 lerin ve onların kuklalarından da zerre umudumuz yoktur ve olmayacaktır da. Yaşanan bu sıkıntılar İslam alemine HAKK ile BATILIN gerçek çehresini gösterecektir ve aslımıza dönmemize vesile olacaktır.

Ülkemizde İslami hareketin öncüsü olmuş, yıllardan beri İslam alemine hayırlı hizmetlerde bulunmuş ve bu kutlu yolda yalculuğuna devam eden MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ ümmetin göz bebeği Türkiye de bu çalışmalara öncülük etmeli ve duyarlılığı olan tüm Müslümanları tek ses ve tek vücut olarak bir araya toplamalıdır. Milli Görüş’e yakışan da budur.

Buradan Pakistan daki cemaat-i İslami hareketine sonsuz teşekkürler. Yaptıkları basın açıklamasında Siyonistlerin işledikleri son cinayetlerin Bush’un bölgeye düzenlediği ziyaretin ilk meyveleri olduğu tespiti yapılarak uluslar arası toplumun iş işten geçmeden işgal altındaki Filistin’de akan kan selini durdurması çağrısı yapıldı.

İnsan haklarını ihlal etmeden, bize yakışan saygınlık ölçüsünde Allah adına tepkimizi ortaya koymalı ve İslam aleminin bu konuda titiz davranması ve tefekkür etmesi için boynumuzun borcunu yerine getirmeliyiz.

İnanıyorum ki; hayra vesile olduğumuz müddetçe Rabbimiz bizlere rahmet kapılarını açacak ve bu KUTLU İNTİFADA ümmete şifa olacaktır…

Ey Türkiyeli Müslümanlar…  Ey Ümmet-i Muhammed…

Allah rızası için kaldıralım artık başımızı, bırakalım korkuyu, bırakalım miskinliği, bırakalım başıboş yaşamayı, BİZLER FİLİSTİN’İN ELİNDEN TUTARSAK, RABBİMİZDE BİZİM ELLLERİMİZDEN TUTACAKTIR…

Rahmetin tecellisi selamların en güzeli ile…

ALLAH YOLUNDA BEDENİMİN PARAMPARÇA OLMASIDIR DUALARIMIN İLKİ,DİLEKLERİMİN EN GÜZELİ
22 Şubat 2008, 20:32:33
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2008, 20:32:33 »

Öncelikle kardeşlerimden kırmızı tonlarla belirlediğim yerleri büyük bir duyarlılıkla okumalarını rica ederim,Sözlerinde sadık kalanlar bakın bizleri bu tür tavsiyelerle nasıl uyarmakta,aslında bu metne çok şey var söylenecek,çok şeyler var katılacak ama...

GELİN BİZLER SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRALIM
EN KUTLU İMAM PEYGAMBERİMİZİN EMRİNE RİAYET EDEN
HAKKI HAK BİLEN,YİĞİT İMAMLARIN ARKASINDA DURALIM
VE VALLAHİ BİZLERE DE YER VAR...
İLAHİ HUZURDA SÖYLENECEK BİRKAÇ SÖZÜMÜZ OLSUN
BİZ NANKÖR,ACİZ VE GÜNAHKAR KULLARIN
TEK YARATICININ HUZURUNDA YÜZÜMÜZ OLSUN
DAVAMIZA SAHİP ÇIKALIM İNŞALLAH MADDİ VE MANEVİ

SÖZ İMAM HUMEYNİ'DE:
"İSRAİL'İ YIKMAK İÇİN SAFLARINIZI SIKLAŞTIRIN"
"HER MÜSLÜMAN BİR KOVA SU DÖKSE İSRAİL'İ SEL GÖTÜRÜR"

BENCE SUYU İSRAF ETMEYELİM,TÜKÜRÜN LAİN KAVMİN BOĞULMASI MÜMKÜNDÜR
ÇEÇENFEDAİ/NOHÇİ

ALLAH YOLUNDA BEDENİMİN PARAMPARÇA OLMASIDIR DUALARIMIN İLKİ,DİLEKLERİMİN EN GÜZELİ
22 Şubat 2008, 20:55:54
firdevs

Fanatik

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2008, 20:55:54 »

RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN KARDEŞİM DUALARIMIZ HER DAİM MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİMİZLE BERABERDİR BU BİLGİLERİDE BİZLERLE PAYLAŞTIGIN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM ÜMMETİ MÜSLÜMANLARIN YOLLARINI İSLAMIN NURUYLA AÇIK VE AYDINLIK EYLESİN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
22 Şubat 2008, 21:41:05
gülvisal

Yönetici

Üye No : 1097

Konu  : 916

Aldığı Teşekkür 81
dağlar bile dayanmadı ağırdır yüküm
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2008, 21:41:05 »

Çok güzel bi paylaşım,çok güzel bi konuya değinmişsiniz kardeşim. Elimizden gelen yardımları yapıyoruz,her zaman dualarımızda O kardeşlerimizle.Bu görüntülere ben inanmıyorum ki hiç bi insan duyarsız kalsın.O parçalanan cesetler o minik yavruları gördükçe insanlığımdan utanıyorum ve ağlamaktan başka hiç bişey yapamadığımı görüyorum.Peki kardeşim gerçek anlamda O kardeşlerimiz için ne yapabilirz?Çok güzel açıklamışsınız ama kardeşim olmuyo olmuyo olmuyo hiç bişey yapılamıyo   NEDENNN!!!!??
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2008, 21:42:36 Gönderen: gülvisal » Logged

HANGİ GÜZEL YÜZDÜR Kİ TOPRAK OLMADI!..  HANGİ CEYLAN GÖZDÜR Kİ YERE AKMADI!..

22 Şubat 2008, 21:48:47
AYSENUR79

Fanatik

*

Üye No : 1981

Konu  : 39

Aldığı Teşekkür 1
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2008, 21:48:47 »

RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN KARDEŞİM DUALARIMIZ HER DAİM MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİMİZLE BERABERDİR BU BİLGİLERİDE BİZLERLE PAYLAŞTIGIN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM ÜMMETİ MÜSLÜMANLARIN YOLLARINI İSLAMIN NURUYLA AÇIK VE AYDINLIK EYLESİN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
22 Şubat 2008, 22:08:28
ERMAN

Kopamıyorum

*

Üye No : 235

Konu  : 123

Aldığı Teşekkür 9
ERMAN OĞLUMUN ADI
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2008, 22:08:28 »

Çok güzel bi paylaşım,çok güzel bi konuya değinmişsiniz kardeşim. Elimizden gelen yardımları yapıyoruz,her zaman dualarımızda O kardeşlerimizle.Bu görüntülere ben inanmıyorum ki hiç bi insan duyarsız kalsın.O parçalanan cesetler o minik yavruları gördükçe insanlığımdan utanıyorum ve ağlamaktan başka hiç bişey yapamadığımı görüyorum.Peki kardeşim gerçek anlamda O kardeşlerimiz için ne yapabilirz?Çok güzel açıklamışsınız ama kardeşim olmuyo olmuyo olmuyo hiç bişey yapılamıyo   NEDENNN!!!!??

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
22 Şubat 2008, 23:00:45
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2008, 23:00:45 »

ALLAH samimiyetlerinizi artırsın din kardeşlerim...
Genel anlamda bir birlik müslüman aleminde yok ama özelde yani kalbimizde bu hassasiyeti kaybetmeyelim inşallah,İşte bu birliğin olmayışıdır ki bugün zulüm dört bir tarafta ve yardımlar yetersiz...Geçen yıl Filistin'e toplanan yardımlar da yanlış bilmiyorsam münafık Mahmud Abbas yönetimine gitmiş,Çünkü Filistin'in kendi toprakları içinde bile israil kendi şahsi sınırcıklar açmıştır ve yardımlar onların gözetiminde gitmekte.Ama Rabbim öyle büyüktür ki yardımlar çığ gibi hamas'a ulaşıyor.

Gerçek anlamda yapılabilecek yardım çoktur aslında.İşin püf noktalarından biri şu banka yoluyla para falan göndermeyin çünkü kime gittiği meçhul,Ancak bu niyetle gönderirseniz ve yardımınız yetişmese bile sanmayın ki bu karşılıksız kalacak,yeterki bu ameliniz kalbinizden geçen en güzel niyet yani ihlasla ve ALLAH rızası için olsun,Birçok sağlam yardım kuruluşları var bunlar mazlum coğrafyaya bizzat ekipmanlarıyla gittiği için şüphe kalmaz inşallah.İHH bunların başında gelir,Cansuyu,ve birkaç daha kendini bu konuda kanıtlamış dernekler var.Tabii bu maddi geliri uygun olan kardeşlere tavsiyelerdir sadece,gücü yetmeyen ise en uzun mevzili silah yardımı yapsın (DUA) bu diyebilirimki maneviyatta en güzel yardımdır

ALLAH bir yardımınıza bin yardım misliyle cevap versin,Edeceğiniz dualara Aminlerimiz karışsın

salihlerin duasıyla RABBİME emanetsiniz

25 Şubat 2008, 18:09:13
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2008, 18:09:13 »

Umut-Der tarafından Batman'da düzenlenen "Filistin Ağlıyor Kardeşlik Nerede?" adlı mitinge onbinlerce Müslüman  katıldı. Mitingte tekbir sesleri göklere yükseldi.

Sabah erken saatlerden itibaren Kültür Mahallesi miting alanında insanlar doluşmaya başladı. Çevre il ve ilçelerden gelenlerin katılımıyla toplanan 10 binlerce insan İsrail, ABD ve yandaşlarını lanetleyerek, Filistin halkının yanında olduğunu gösterdi.

Gazze’de katledilen insanlar için kılınan gıyabi cenaze namazının akabinde miting başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra açılış konuşması yapan Muhtaçlar ile Yardımlaşma Derneği (Umut-Der) Genel Başkanı İsa Aydın, dernek olarak Filistin halkı için yaptıkları faaliyetlerden kısaca bahsederek, “Kardeşlerimizin  acılarını paylaşmak, yanlarında olduğunu göstermek ve Mü'minin silahı olan dualarımızla mazlum Filistin halkına destek vermek için burada bulunuyoruz.”  dedi.

İslamiyeti ve Peygamberi karalayıcı karikatür ve yazılar yayınlayan Danimarka vb ülkelere seslenen Aydın, “Tüm fikir korkaklarına buradan sesleniyorum. Eğer ilminize ve davanıza güveniyorsanız gelin, ilmi bazda fikirlerimizi ortakaya koyalım” derken, İsrail için de şunları söyledi: “Siyonist yöneticilerin şahsında  tüm zalimlere çağrıda bulunuyoruz. Tuttuğunuz yol çıkmaz yoldur. Gelin bulunduğunuz coğrafyaları kan deryasına değil, birer gül bahçesine çevirin ki, gelecek nesiller sizleri lanetle anmasınlar.”
Mitinge katılması beklenen Filistin Âlimler Birliği Başkanı Muhammed Hayr Musa, Habur sınır kapısında pasaportunda eksiklikler olduğu iddiasıyla Türk yetkililer tarafından geri çevrildi. Muhammed Hayr Musa ile birlikte gelmesi beklenen Filistin heyetinin engellenmesi ve miting afişlerinin dağıtılması sırasında karşılaşılan bürokratik engeller, toplanan kalabalık tarafından tepkiyle karşılanarak kınandı.

Mitinge konuşmacı olarak katılan araştırmacı yazar M. Ali Gönül, "İsrail’i tel’in ederek “Buradaki coşkulu kalabalık bugün İsrail’e en güzel cevabı vermiştir” dedi.

Araştırmacı yazar Mahmut Kılıç ise konuşmasını Kürtçe yaptı. Kılıç, Filistin davasının önemliliğine vurgu yaparak “Hani Müslümanlar kardeşti, bir yerde bir Müslümana bir şey olduğunda hani cesetlerimizin tamamı rahatsız olurdu” dedi.  Kudüs’ün bugün tekrar bir Selahaddin-i Eyyubi’yi beklemekte olduğuna vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü:

İşte Selahattinler burada  sizlerin  arasındadır. İslam ümmeti bugün vahdete muhtaçtır. Müslümanlar arası  vahdet  olmadığı müddetçe Kudus özgürlüğüne kavuşmaz. İslam ümmetinin  şafağı dağların tepelerinde gözüküyor.  Kudüs'e gönül verenler  Batman 'da toplanmış küfre karşı meydan okuyor.”

Mitinge katılan vatandaşların taşıdığı dövizlerin Türkçe, Kürtçe, Arapça ve İngilizce yazılmış olması dikkati çekti. “Hamasa selam, Direnişe devam”, “Yeni bir Kerbela yaşanıyor Filistin’de”, “İslam Ümmetinin kanayan yarası Filistin” vb dövizler taşıyan kalabalık sıksık tekbir getirerek “Allah-u Ekber” nidalarıyla meydanı inletti.

Heyecanın doruğa ulaştığı an ise İsrail tarafından 2004'de katledilen Hamas’ın kurucusu ve lideri olan Şehid Şeyh Ahmed Yasin'i temsilen bir tekerlekli sandalyenin ve fotoğrafının platforma getirilmesi ve bazı çocukların Filistin üzerine şiirler okuması oldu. 10 yaşındaki bir kız çocuğunun, Filistinli küçük bir kızın tutsak babasına yazmış olduğu mektubu okurken ağlaması, mitinge katılan vatandaşlara duygulu anlar yaşattı.

Miting, İlahiyatçı yazar Mehmet Göktaş hocanın kapanış duasıyla son buldu. Toplanan onbinler olaysız dağıldı.

İLKHA)

04 Mart 2008, 19:22:20
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2008, 19:22:20 »

Siyonist işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği soykırımı protesto ve Filistin halkıyla dayanışma amacıyla 5 Mart Çarşamba günü Saat 12:30'da Ankara İsrail büyükelçiliği önünde bir basın açıklaması düzenleniyor.

Yüreklerimiz ve bileklerimiz Filistin'de

Mazlumder, Kudüs-Der ve Eğitim Bir Sen tarafından organize edilecek olan protesto eylemine, siyonist saldırganlık karşısında sorumluluğunun bilincinde olan bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz...

Siyonistlerin katliamlarını unutmayacağızİstanbul'dan Ankara'ya gelmek isteyen kardeşlerimiz İsra Kültür Merkezi ile irtibat kurabilirler..

İstanbul'dan Ankara'ya hareket Çarşamba günü sabah olacaktır.

Filistin Halkı Yanlız Değildir

04 Mart 2008, 19:58:31
firdevs

Fanatik

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2008, 19:58:31 »

Ey Türkiyeli Müslümanlar…  Ey Ümmet-i Muhammed…

rızası için kaldıralım artık başımızı, bırakalım korkuyu, bırakalım miskinliği, bırakalım başıboş yaşamayı, BİZLER FİLİSTİN’İN ELİNDEN TUTARSAK, RABBİMİZDE BİZİM ELLLERİMİZDEN TUTACAKTIR…
Rahmetin tecellisi selamların en güzeli ile…

BU BİLGİLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN İ.H.H. YARDIM DESTEGİ İÇİN CAN SUYU GÜVENİLİR DİYORUM İSTAYAN İSTEDİĞİNİ İHH YARDIM DERNEĞİ İLE FLİSTİNE FELUCE YE V.B. BİR ÇOK YERE ULAŞTIRIYORLAR BERABER ÇAILŞTIĞIM ABİLERİMİZ BİLHASA KENDİLERİ GİDİYORLAR DESTEK OLMAK İÇİN

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
04 Mart 2008, 21:23:04
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2008, 21:23:04 »

maşallah kardeş

dediğiniz dernekler hakikaten de sağlam ve güvenilir,İnşallah bu yardımlar gittikçe çoğalır...ALLAH siz kardeşlerimizi de başımızdan eksik etmesin

06 Mart 2008, 18:53:27
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #11 : 06 Mart 2008, 18:53:27 »

Siyonist rejimin saldırı ve katlamlarına karşı öfkemizi ortaya koymak, Gazze'deki kahraman Filistinlilerin kutlu direnişlerinin yanında olduğumuzu göstermek ve 120 Filistinli şehidin gıyabi cenaze namazını kılmak için Filistinle Dayanışma Platformu tarafından Cuma günü (07.03.2008) düzenlenen protesto eylemine bütün kardeşlerimizi katılmaya davet ediyoruz...
Filistinle Dayanışma Platformu

ONLAR BİR MUM IŞIĞINDA KARDEŞLERİNİ ARIYOR,BİR ELİN ELLERİNİ TUTMASINI BEKLİYORLAR,1967'DEKİ GAZZE GERİ GELDİ KARDEŞLER,ŞİMDİ KARDEŞLERİN ELLERİNDEN TUTMAK ZAMANI...

06 Mart 2008, 19:01:56
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #12 : 06 Mart 2008, 19:01:56 »

Kardavi Filistin'e Destek İstedi

Müslüman Alimler Birliği Başkanı Şeyh Yusuf Kardavi, Amerika’nın Güvenlik Konseyindeki nüfuzu ve müdahelesini, bu uluslar arası kurumun İsrail’in Gazze’deki vahşi saldırılarını durduramamasının asıl sebebi olarak niteledi.

Yusuf Kardavi, maalesef bugün gelinen nokta şu ki,Birleşmiş Milletler, Güvenlik Konseyi ve Avrupa Birliği siyonist rejimin Gazze’ye düzenlediği vahşi saldırıları durdurabilme gücünü kaybetmiştir şeklinde konuştu.

Kardavi, tüm Arap ülkelerinden Gazze şeridinde İsrail zulmüne maruz kalan Filistin milletine tam destek vermelerini ve İsrail’in merhametten yoksun katliamına engel olmalarını istedi.

Şeyh Kardavi, Arap milletleri ve devlet yöneticilerinden Filistin meselesi karşısında suskunluklarını bozmalarını ve İsrail ile her türlü ekonomik, siyasi ve diplomatik ilişkilerini kesmelerini istedi.

Kardavi, Filistinli grupların da her türlü tefrikacılıktan kaçınmaları gerektiğini; zira Filistinli gruplar arasındaki ayrılık ve fitnenin İsrail’in Gazze şeridindeki cinayetlerine zemin oluşturduğunu vurguladı.

Müslüman Alimler Birliği Başkanı, sözlerinin sonunda Refah sınır kapısını açarak Filistinli yaralıları hastanelerinde tedavi olanağı sağlayan Mısır devletine de bu insani davranışından dolayı teşekkür etti.

ikna

06 Mart 2008, 19:07:50
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #13 : 06 Mart 2008, 19:07:50 »

Protesto gösterisinde siyonist rejim güçleri tarafından şehid edilen Filistin intifadası şehid önderlerinin posterlerinin yanısıra Lübnan Hizbullah direnişi şehid önderlerinin posterleri taşındı

"HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ"

NE KADAR DA HAKLI İMAM HUMEYNİ

06 Mart 2008, 19:16:52
çeçenfedai

Kopamıyorum

*

Aldığı Teşekkür 21
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #14 : 06 Mart 2008, 19:16:52 »

filistinli kardeşinin katillerini kınıyor

lain kavmin akıbeti de bundan başkası değildir
yeter ki mümin kalpler buna inansın,
kardeşlerini yalnız bırakmasın
özellikle de bazı çok duyarlı kardeşlerime hitap ediyorum
küfrün temsilcileri öldürüldüğünde "vicdan muhasebelerini" bırakmalarını rica ediyorum (çok denk geldiğim olmuştur)

Anahtarlar:
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: